- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
hayatta arkamı döndüğümde güvendiğim tek insan kardeşim.. kızarım küseriz ama ararım can ablam diye açar.. çocuklarımızı bile öz çocuğumuz gibi görürüz..
üçüncü cocuğum yolda.. plansız oldu.. hala zorlanıyorum.. içim garip ..
kızımla oğlumun arası tam 4 yaş.. biri nisan 2010 biri nisan 2014...
keşke daha az olsaydı araları dediğim anlar oldu çünkü beklentileri farklı biri oyun istiyor biri boya ..
ama en basiti şunu anlatayım..
dün akşam kızım kuran dersi için komşuya gitti oğlumun uyku saati naptıysam uyutamadım..
abla geldi yaklaşık 10 dakika sarıldı ablasına saçlarını öptü.. de de de diye diye yatağa götürdü ablası sarıldı ve uyudu..
ben gözlerim dolu dolu baktım onlara.. 3. nasıl olacak.. bilmiyorum ama kardeş bambaşka.. kim ciğerinin ortası kadar yanarki sana.. hangi arkadaş hangi dost..
kardeş şart.. bence.. RABBİM doğru zamanda nasip etsin inşallah
üçüncü cocuğum yolda.. plansız oldu.. hala zorlanıyorum.. içim garip ..
kızımla oğlumun arası tam 4 yaş.. biri nisan 2010 biri nisan 2014...
keşke daha az olsaydı araları dediğim anlar oldu çünkü beklentileri farklı biri oyun istiyor biri boya ..
ama en basiti şunu anlatayım..
dün akşam kızım kuran dersi için komşuya gitti oğlumun uyku saati naptıysam uyutamadım..
abla geldi yaklaşık 10 dakika sarıldı ablasına saçlarını öptü.. de de de diye diye yatağa götürdü ablası sarıldı ve uyudu..
ben gözlerim dolu dolu baktım onlara.. 3. nasıl olacak.. bilmiyorum ama kardeş bambaşka.. kim ciğerinin ortası kadar yanarki sana.. hangi arkadaş hangi dost..
kardeş şart.. bence.. RABBİM doğru zamanda nasip etsin inşallah