cok haklisin su an 29 yasindayim okula gitmeye baslayana kadar 35-36 esim de 43 olucak yani onun enerjisine yetememekten de korkuyorum en azindan belki kardesi olsa beraber vakit gecirirler.birbirlerine yeterler.
2.çocuğu yaparsam çocuğuma gerekli ilgiyi,sevgiyi gösteremem diye bir şey yok.Evlat sevgisi öyle bir şeyki bölünmüyor,birini diğerinden ayıramıyorsun.Bu yüzden 2.çocuğu istememenizin nedeni olamaz.
Ancak kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz,ikinci bir çocuğun gelecek kaygısı olabilir,yaşadığımız hayat şartlarını düşündüğünüzde bu durum sizi korkutabilir.Bundada son derece haklısınız.Kardeşlik güzel bir duygudur ama siz kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız 2. çocuğu dünyaya getirmeyin.
annem benı dogurdugunda 38 yasındaydı tatlımmm.. anaokulundan(biz bu cocukla basa cıkamıyoruz diye)atıldım o derece yani..Gayette yetti annem bana...hala da yeter...1 saniye rahat bırakmam 26 yasındayım hala mobılyaların tepesınde oturur sabah annemin yatagına ucarak gelirim....
yere yatırır depüklerimmm oda beni depükler,çimdikler bazen de ıssırır(sen ıssırma ama kızını morarıyo:76:)
1947 dogumlu hesap edin yani...
yetersin fazla fazla yetersin yeterki sen yetmek iste
Anneannemin 9 çocuğu vardı. Hepsi de der ki annem en çok beni severOrdan hesap edin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?