canım selamı var anneminde o da gözlerinden öpüyomuşcnm anneciğin en güzel şekilde hayatın gerçeklerini söylemiş..
anneciğini tebrik ediyorum ve saygılarımı iletiyorum
Gulsen teyzecim ellerinizden operim siz beni guldurdunuz allah da sizi guldursun.o kadar hosuma gitti ki soyledikleriniz elimde olsa su an 2 3 tane dogurasim geldi saka bir yana haklisiniz yalnizlik Allaha mahsus.ben sadece ayrim yapar miyim acaba diye korktum.hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
sevgili ayrik otu senin de ellerine saglik yazdigin icin
canım selamı var anneminde o da gözlerinden öpüyomuş
rica ederim ne demek canım seve seve yazarımm..
Şunuda ben eklemek isterim dedem kabzımanmış yanı meyvenin sebzenin bin türlü çeşiti elindeymiş..Ama nur dedem 1 tane elmayı 8e böler en küçük olana 2 tane verirmiş.
Alınan dayılarım,teyzelerim sinir olurmuş bu duruma..
Dedemin verdiği cvp hala ailede espri konusudur.
__şu zamana kadar yediklerinize sayın sıpalarrr
Dedem büyüge büyük küçüğe küçük oldugunu böyle öğretmiş.Birini de diğerinden ayırmamış çunku bu 7 kardeş 2 farklı hanımdan. en büyük teyzem 83 yaşında en kucuk olan ise 62 ama hala birinin başı agrısa diğeri Dünyanın öbür ucundan tel açar..
Dedim ya ben bilmem kardeş sevgisini ama içimde en büyük ukte..Ayrım yapacagını sakın düşünme zaten 3-5 yıla kalmaz kızın senin başının etini yer
vakti zamanı gelince seri imalata başlıcam ama
bir yerde okumuştum en son araştırmalara göre tek çocuklar daha mutluymuş, kıyaslama ,kıskançlık sorunları olmadığı için, internette de bakabilirsiniz. ben tek çocuğum ve gerçekten katılıyorum, illa kardeşle mutlu olunacak diye birşey yok, siz maddi durumunuzu, ruhsal durumunuzu ve eşinizle ilişkilerinizi gözden geçirerek 2. çocuğu düşünün ki daha çok erken bence
canım selamı var anneminde o da gözlerinden öpüyomuş
rica ederim ne demek canım seve seve yazarımm..
Şunuda ben eklemek isterim dedem kabzımanmış yanı meyvenin sebzenin bin türlü çeşiti elindeymiş..Ama nur dedem 1 tane elmayı 8e böler en küçük olana 2 tane verirmiş.
Alınan dayılarım,teyzelerim sinir olurmuş bu duruma..
Dedemin verdiği cvp hala ailede espri konusudur.
__şu zamana kadar yediklerinize sayın sıpalarrr
Dedem büyüge büyük küçüğe küçük oldugunu böyle öğretmiş.Birini de diğerinden ayırmamış çunku bu 7 kardeş 2 farklı hanımdan. en büyük teyzem 83 yaşında en kucuk olan ise 62 ama hala birinin başı agrısa diğeri Dünyanın öbür ucundan tel açar..
Dedim ya ben bilmem kardeş sevgisini ama içimde en büyük ukte..Ayrım yapacagını sakın düşünme zaten 3-5 yıla kalmaz kızın senin başının etini yer
vakti zamanı gelince seri imalata başlıcam ama
bir yerde okumuştum en son araştırmalara göre tek çocuklar daha mutluymuş, kıyaslama ,kıskançlık sorunları olmadığı için, internette de bakabilirsiniz. ben tek çocuğum ve gerçekten katılıyorum, illa kardeşle mutlu olunacak diye birşey yok, siz maddi durumunuzu, ruhsal durumunuzu ve eşinizle ilişkilerinizi gözden geçirerek 2. çocuğu düşünün ki daha çok erken bence
off valla okuyunca bendede aynı sorunun biraz değişiği var eşim kesinlikle istemiyor 2. bebeği
kızımızı büyütelim sağlıkla mutlulukla onun olsun bütün imkanlar diyor bide artık rahatada alıştık kızım çok kolay büyüdü 2 yaşında şu anda bizim sorunumuz sadece uykusuzluktu şükür allaha onuda az çok atlattık sayılır artık özledim bi bebek sevmeyi ama asla ve asla cesaretim yok tekrar aynı şeyleri yaşamaya rabbim isteyenlere olmayanlara versin
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ama seversiniz kesinlikle kız bebekten sonra 2. erkek olursa eşim ben sanki sevemem diyor inanaılmaz kız bebek tutkusu var karı koca bizde erkek bebekleri pek sevmiyorum
Daha erken olsa bile söyle düsününce cocugum olmasını hic mi hicc istemiyorum. Kimse bana kızmasın lütfen ben herseyi düsünürüm daha zamanı var demeden. Bu da onlardan biri iste. İnsallah düsüncelerim bir gün degisir.
Biz 3 kardesiz ortancası benden 1 yas kücük bu yüzden aileme biraz sitem ederim zaman zaman tek hic olmadım ben kendimi bildigimden beri kız kardesimde yanımda..
Keske olmasaydı demiyorum elbette ama keske biraz daha gec olsaymıs diyorum kendimi bildim bileli oda var ikiz gibi büyümüsüzz..
evli degilim henüz ama yorum yapmak istedim izninle.
tatlım şimdi senin bu düşüncelerin gayaet normal.
çünkü etrafımdakı herkes 2.çocugu tereddütle dogurdu
ama sonradan çok sevdiler..
en basitinden ablam 2.kızını tamamen kazayla yaptı.
çok pişmandı hamilelikte çok korkuyodu..
onu sevemem gibi gleio diodu..ilk kızımın yeri başka ilk gözagrım falan işte..
büyük kızını durmadan gözünde büyütüp sürekli onu seviyodu..
bizim burda derler ki: gelen gelenden tatlı olur..
2.yegenim dogdu..görsen okadar tatlı gelio ki sana farklı bir yüz,
1.sinden daha degişik bir bebek...(ablamda aynı hislerdeymişti)
ikisininde yeri ayrı oldu.sorsan ablama iyiki kazayla olmuş der....
şimdide 3. istiyo:))
sen iyi bir annesin cnm bunları düşündgüne göre..
eminimki allah kısmet ederde 2. bebegi dogurursan
mutlaka sevgini eşit 2 parçaya ayıracaksın.
hayatın getirisi ne olur bilemeyiz ama kızına bir kardeş mutlaka olmalı
kendini daha iyi geliştirmesi açısından eksik hissetmemesi açısından...
hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?