İkinci çocuk olarak evlatlık almayı düşünüyoruz

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.453
2.918
Kızlar benim yaşım 36 eşimin 42. Gebelik, doğum, emzirme süreci zor oluyor . Bebeğim şu an 4 buçuk aylık. Kardeşi olmasını istiyoruz ama yaşımdan ötürü zorlanacağımı düşünüyorum. Hem bir masumu himayemize almış olacağiz hem de evladıma kardeş olacak bir bebek evlat edinmek istiyoruz. Onu da emzirmek istiyorum evladımla birlikte. Süreç nasıl işliyor? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim

Surec yaklasik 2 sene suruyor. Oyle bakkaldan domates alir gibi gidip alamiyorsunuz. Eger uzun sure once basvurmadiysaniz zor emzirme isi.

Surec yaklasik 2 sene suruyor. Oyle bakkaldan domates alir gibi gidip alamiyorsunuz. Eger uzun sure once basvurmadiysaniz zor emzirme isi.
Basvurmadık evet. Emzirme işi zor o zaman. Hemen başvuru yapmak lazım o zaman belki emzirebilirim yine de.

Kendinize güveniyor musunuz ? Bir masumu alıcam kardeşi olsun vs güzel istekler belki ama bir çocuğun sorumluluğunu almak kolay değil. İyice ölçüp biçtiniz mi ? Lohusalık ve duygusallıktan mı istiyorsunuz yoksa gerçek bir istek mi ?

İlerleyen süreçte kendi oğlunuzla ayrım yapacak mısınız ? Bunları enine boyuna düşünün. Sırf emzirmek doğurmak zor geliyor diyerek evlat edinmek bana çok mantıklı gelmedi. Kendinizde o potansiyeli görüyorsanız bu işe kalkışın.

X