yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ... o kadar kararsızım ki anlatamam. eşime her hangi bir tartışmada sinirlenip asla ikinci çocuk yapmam diyorum ama sonra kızım aklıma geliyor. ilerde evlendiğinde eşinin kardeşleri olursa ve eşi kendi kardeşleriyle bir araya geldiğinde kızım imrenir diye üzülüyorum. birbirlerine düşman olan kardeşler de var ama bu seçenek de kafamı karıştırıyor. maddi olarak sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum bana ne annemden ne kv den fayda yok. yardımları hiç olmadı bu da gözümü korkutuyor. tek çocukta karar kılmak çocuğa haksızlık mı sizce ?
Ben tek Çocuğum benim çocuğumun dayısı teyzesi olmaması o kadar kötü ki. Yada siz şöyle düşünün insan tek Çocukken bi yerden sonra kabulleniyor ama torununuz olursa? bu eksikliği ona yaşatmayın bence . Kardeşi olsun olurda bi gün insanın annesi babası olmayınca kardeşten ana baba kokusu gelir.yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ... o kadar kararsızım ki anlatamam. eşime her hangi bir tartışmada sinirlenip asla ikinci çocuk yapmam diyorum ama sonra kızım aklıma geliyor. ilerde evlendiğinde eşinin kardeşleri olursa ve eşi kendi kardeşleriyle bir araya geldiğinde kızım imrenir diye üzülüyorum. birbirlerine düşman olan kardeşler de var ama bu seçenek de kafamı karıştırıyor. maddi olarak sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum bana ne annemden ne kv den fayda yok. yardımları hiç olmadı bu da gözümü korkutuyor. tek çocukta karar kılmak çocuğa haksızlık mı sizce ?
Canım peki çok hastalandı mi kreşe giden evladin bebek varya evde insan korkuyorBen tam 2 yasindayken hamile kaldim. Pedagog tavsiyesiyle ( tavsiye direkt bana yapilmadi ama ayni yas araliginda olan arkadasima yapildi) dogumdan 2 ay once krese baslattim. Aralari 32 ay. Kizim cok severek gidiyor krese. Arasi yakin kardesleri hep kiskanirdim kucukken. Yapayalnizdim.Benim kardeşimle aramda cok fazla yas vardi ve hic memnun degildim. Tercihim ya yakin yas 2 kardes ya da tek cocuk. Arkadas gibi kardeslere bayiliyorum
1 kez hastalandi ve minige de bulasti maalesef. Daha gecen hafta oldu bu simdi iyiler. 6 yasinda ilk defa okula baslasa yine hastalanacak ilk yil. Yapacak bir sey yokCanım peki çok hastalandı mi kreşe giden evladin bebek varya evde insan korkuyor
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ... o kadar kararsızım ki anlatamam. eşime her hangi bir tartışmada sinirlenip asla ikinci çocuk yapmam diyorum ama sonra kızım aklıma geliyor. ilerde evlendiğinde eşinin kardeşleri olursa ve eşi kendi kardeşleriyle bir araya geldiğinde kızım imrenir diye üzülüyorum. birbirlerine düşman olan kardeşler de var ama bu seçenek de kafamı karıştırıyor. maddi olarak sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum bana ne annemden ne kv den fayda yok. yardımları hiç olmadı bu da gözümü korkutuyor. tek çocukta karar kılmak çocuğa haksızlık mı sizce ?