- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
Aynen öyle 4 kardeşiz annem hiç kimseyi birbirimizden üstün tutmadı gelen gelinimizi kızım damatlarını oğlu belledi kimseyi kimsenin arkasından çekiştirmedi birimiz diğerini eleştirdiğinde kapattı 3 kız 1 erkek kardeş olarak dola devam ediyoruz kavgasız gürültüsüz elimizden geldiğincede birbirimize yardımcı oluyoruz eşim 2 kız 1 oğlan asla anlaşamıyorlar çünkü kvdem erkek evlenince değiştiğine inanan gelinlerin arkasından iş çeviren olduklarına inanan kanunlarına kızlarınıda inandırmış kızlarıda entrika iz peşinde koşmakdan kendi evliliklerini göremez olmuşlar kesinlikle aileden kaynaklı kardeşlerin anlaşamaması kvdem hatta anneme sorar yaaa hiçmi bu kadar kalabalık ailede sorununuz olmuyor diye 2. Çoçuk için kızınız küçükken yapın bencede büyük kızımla oğlumun arası 3 yaş çok iyi anlaşıyorlar birbirleriyle sohbetleri çok heyecanlı renkli bakdım geçen kahkahalar havada uçuşuyor 4 yaşındaki kızımı ise abi abla olarak bebek görüp sürekli onu elleme bunu elleme oraya oturma sürekli emir veriyorlar tembihliyorlar oda kızıyor onların ya saçını çekiyor yada ısırıyor ne kadar anlatsamda dinlemeden yola devam ediyorlar kesinlikle çoçuklar arası yaş az olmalı yoksa anlaşamıyorlarben bu konuda bayağı bir düşünmüşümdür, konularımda var burada. ben imkan varken tek çocukta kalmayı çocuğa haksızlık olarak görüyorum.bu benim m görüşüm yalnızca. çok kardeş olup arada samimiyetin olmaması da biraz ebeveynlerle ilgili bence.