kızım şu an 1.5 yaşında... doğduğu günü bana zehir eden k.v. ve eşim... hastane odasında k.v. annemle rakip gibi davrandı annemin önüne geçmeye çalıştı benim sancım olduğunda annemden önce o koştu sırf anneme karşı kendisini üstün göstermek için çünkü normalde bana çok yardım eden biri değil kendisi. hastaneden eve geldik yine acayip tavırlar annemi ve beni sürekli tersledi sesimizi çıkarmadık tatsızlık olmasın diye...doğumdan sonra bir hafta k.v. kaldım. ızdırap gibiydi kayın pederim emekli ve hep evdeydi görümcem evli ama 24 saat annesinde olan ve şımarık bilmiş biri onun da çocuğu var ve sürekli çocuğunu döven küfür eden biri. görümcemin sinir bozucu hareketleri falan derken dayanamadım anneme gittim 20 gün annemde kaldım. annemde kaldım diye k.v. ve görümcelerim bana küstü ama en acısı eşimin hiçbir şey yokken ailemle konuşmaması.. 20 gün boyunca haftada bir kere annemlere geldi eşim fakat ailemle konuşmadı resmi davrandı.. işte bu tür sebeplerden ötürü asla ikinci çocuk istemiyorum. .ya da hata ediyorum. bilemiyorum