sana sonuna kadar katılıyorum.Benim 10 yaşında oğlum var,çalışıyorum zor oluyor diye istemedim.Şimdi çok istiyorum ama eşim yanaşmıyor.Çok üzülüyorum bir an önce onu ikna etmeliyim.Yoksa yaşım geçiyor.İki tane isteniliyorsa süre benimki gibi uzun olmamalı diye düşünüyorum.ikinci bir çocuk istiyorsanız fazla geciktirmeyin.sonra insan rahata alışıyor ve başka çocuk istemiyor.siz istesenizde eşiniz istemeyebiliyor.
arkadasa katiliyorum benimde 8 yasinda oglum var onceleri yok calisicam yok dil ogrenecegim dedim istemedim ama simdi sonuc 5 yildir korunmadigim halde olmuyor kizimin olmasini cok istiyorum benim kiz kardesim olmadigi icin oglumunda yalniz buyumesine cok uzuluyorum bence firsati hemen degerlendirin hem ikiside ayni anda buyur canlarim ALLAH yardimcimiz olsunarkadaşlar size dostça bir tavsiyede benden. İkinci çocuk için hiç düşünmeyin. Ben şimdiki aklım olsa kızımdan hemen sonra ikinci bir çocuk doğururdum. Benim kızım 7 yaşını bitirmek üzere ve doğumdan sonra hiç korunmadım. Eşim korunuyordu. Ama son üç yıldır hiç korunmuyoruz. Maalesef olmuyor. Eşimi doktora götüremiyordum. Olur neden olmasın diyordu hep. Geçen ay nihayet gittik. Doktor bana üç ay gonaphane kullanacaksın dedi. Olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğim dedi. Bu ay ilk defa kullandım. Sonucu bende merakla bekliyorum ne olacak diye. Yani anlayacağınız ikinci bir çocuk için bu kadar uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne olur sizler benim gibi yapmayın. Fazla düşünmeyin dünyaya gelen göz açıp kapayana kadar büyüyor. Onları bu hayatta yalnız bırakmaya hakkımız yok.
arkadaşlar size dostça bir tavsiyede benden. İkinci çocuk için hiç düşünmeyin. Ben şimdiki aklım olsa kızımdan hemen sonra ikinci bir çocuk doğururdum. Benim kızım 7 yaşını bitirmek üzere ve doğumdan sonra hiç korunmadım. Eşim korunuyordu. Ama son üç yıldır hiç korunmuyoruz. Maalesef olmuyor. Eşimi doktora götüremiyordum. Olur neden olmasın diyordu hep. Geçen ay nihayet gittik. Doktor bana üç ay gonaphane kullanacaksın dedi. Olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğim dedi. Bu ay ilk defa kullandım. Sonucu bende merakla bekliyorum ne olacak diye. Yani anlayacağınız ikinci bir çocuk için bu kadar uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne olur sizler benim gibi yapmayın. Fazla düşünmeyin dünyaya gelen göz açıp kapayana kadar büyüyor. Onları bu hayatta yalnız bırakmaya hakkımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?