İkinci çocuk isteyenler buraya

krispi

mavişim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
8.181
0
156
İstanbul
kızlr ikinci bebişleri isteyen varmı varsa benimle paylaşırmısınız bende ikinci bebişi istiyorum

bu konu beni en çok düşündüren konu zaten.
tek olsun istemiyorum oğlum şu anda 3,5 yaşında çok da ara verme diyor genlede etrafat ki tecrübeli insanlar ama işte düşünüyorum sadece hala tam anlamıyla karar aşamasına geçemedim.
yani hayat şartları bu zamanda 1 çocuğa verebilceğimiz ya da 2 çocuğa verebilceğimiz şeyler çok ama çok farklı. herkes evladına en iyi gelecek herşeyin en iyisini vermek ister. ama bunun karşılığıda tek çocuk mu olmalı öff bilemiyorum ya çok zor herşey.

hayır tek çocuk olmamalı bence çünkü neden eğer tek olursa o çocuğun sizden başka kimsesi olmaz ama 2 tane olursa bir birleriyle paylaşacak çok şeyler olur . kendime soruyorum tek çocuk olmayı sala istemezdim.. oğlun 3,5 yaşında küçük değil bence hamile kalana kadar doğurana kadar o 5 yaşında olur.

Ahh be güzelim istiyorumda nerdeeee 4. seneye girdik hala yok yok bir oğlum var 5,5 yaşında ve en çok korktuğum şey onu bu hayatta yalnız bırakmak.İnsana kardeş kadar yakın kim olabilirki düşünen ve problemi olmayan varsa hemen doğursun bence.

evet çocuk dediğinde hemen öyle olmuyor bakıyorum etrafıma ara verelrin hemen çocuğu olmuyor ... tek çocuk biraz bencilce geliyor bana eğer çocumuzun iyiliğini istiyorsak onu yanlız bırakmayalım..benimde bir kızım var 2 yaşında şimdi allah nasip ederse ikiciyi düşünüyorum bu ay denedim olmadı umarım birdahaki ay allah yüzümü güldürür hepimizin canım....

evet bende suan ikinci cocugu dusunuyorum kizim 8 yasinda artik bir kardesi olsa iyi olur ve uc gun gecikme var bakalim hamilemiyim degilmiyim!

ikinci bir çocuk istiyorsanız fazla geciktirmeyin.sonra insan rahata alışıyor ve başka çocuk istemiyor.siz istesenizde eşiniz istemeyebiliyor.

ikinci bir çocuk istiyorsanız fazla geciktirmeyin.sonra insan rahata alışıyor ve başka çocuk istemiyor.siz istesenizde eşiniz istemeyebiliyor.
sana sonuna kadar katılıyorum.Benim 10 yaşında oğlum var,çalışıyorum zor oluyor diye istemedim.Şimdi çok istiyorum ama eşim yanaşmıyor.Çok üzülüyorum bir an önce onu ikna etmeliyim.Yoksa yaşım geçiyor.İki tane isteniliyorsa süre benimki gibi uzun olmamalı diye düşünüyorum.

evet arkadaşlar bende size katılıyorumm tek çocuk zor ........benımde oğlum onüç yaşında iki düşük b ve bı erken doğum yaşadım çok zor bunlar ama kısmet herşey... bende yaşım çok geçmeden istıyorumm gerçı oğlum iyice buyudu .. ama hayırlısı rabbım herkese hayırlısını nasıp etsın......... kardeş gerçekten önemli............

hadi bakalım kızlar hepimiz için hayırlısı olsun ellerimiz çabuk tutalım. şahsen ben allah nasip ederse 3 çocuk düşünüyorum yüce rabbim verirse

songülcüm baya ara vermişsin umurım hamilesindir gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim

benim oğlum 16 aylık ve ben ikinciyi istiyorum. çok mu erken olur acaba diye düşünüyorum.
çalıştığım için oğlum zaten bakıcıda bide ikinci olursa zorlanıcam ama yanlız kalsın istemiyorum.
kuzenler çok ama kardeş başkaaa

çiçskçim sen hanile kalıp doğurana kadar oğlun 2,5 3 yaşında olur derdini anlatabilir tuvaletini söyler yani çok fazla ilgiye ihtiyacı olmaz .hem kuzenleride varmiş bakıcıda var . ben yanlız olduğum için iki yaşını doldurmasını bekledim. birde çok ara verince hemende olmuyor.

arkadaşlar size dostça bir tavsiyede benden. İkinci çocuk için hiç düşünmeyin. Ben şimdiki aklım olsa kızımdan hemen sonra ikinci bir çocuk doğururdum. Benim kızım 7 yaşını bitirmek üzere ve doğumdan sonra hiç korunmadım. Eşim korunuyordu. Ama son üç yıldır hiç korunmuyoruz. Maalesef olmuyor. Eşimi doktora götüremiyordum. Olur neden olmasın diyordu hep. Geçen ay nihayet gittik. Doktor bana üç ay gonaphane kullanacaksın dedi. Olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğim dedi. Bu ay ilk defa kullandım. Sonucu bende merakla bekliyorum ne olacak diye. Yani anlayacağınız ikinci bir çocuk için bu kadar uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne olur sizler benim gibi yapmayın. Fazla düşünmeyin dünyaya gelen göz açıp kapayana kadar büyüyor. Onları bu hayatta yalnız bırakmaya hakkımız yok.

arkadasa katiliyorum benimde 8 yasinda oglum var onceleri yok calisicam yok dil ogrenecegim dedim istemedim ama simdi sonuc 5 yildir korunmadigim halde olmuyor kizimin olmasini cok istiyorum benim kiz kardesim olmadigi icin oglumunda yalniz buyumesine cok uzuluyorum bence firsati hemen degerlendirin hem ikiside ayni anda buyur canlarim ALLAH yardimcimiz olsun

benim kızım daha 7 aylık. ben bu aralar 2.ciye hamile kalmayı istiyorum. ikisi bir büyür diye düşünüyorum ama komşularım falan gözümü korkutuyor.

bende 2. çocuğu istiyorum ama eşim malesef yanaşmıyor.hatta bir kaç gündür de aramız açık( adetim gecikti diye)

3,5 yaşında bir oğlum var 11 aydır korunmuyoruz. ikinci için doğumdan sonra benimde eşim korunmuştu. 11 aydır olmuyor bu ayda olmadı klomen ve pregnyl kullanmama rağmen yarın saat 15.30 da rahim filmim çekilecek bende bu kadar uğraşacağımı hiç düşünmemiştim umarım allahım bu duyguyu tekrar nasip eyler hepimize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…