- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 33
- Konu Sahibi BengisuCan91
Arkadaşlar bu zamanda ikinci çocuk şart mı sizce hayat pahaliligi cocugun bakimi egitimi vs derken bunlari nasil göze alabiliriz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyordum öyle ikinci çocuğu büyütecek psikoloji yok bende diye ve kızımı o kadar zor buyuttumki oe zor şeyler yasadimki asla diyordum ama kizim hep kardeş istiyordu ve benim esimde tek çocuk ve kardessizligin zorluklarını biliyoruz eşimin kimsesi yok yani derdini anlatabileceği zor zamanında elinden tutacağı kizimizda öyle olmasın bir kardeşi olsun dedik şimdi kizim 7 yasinda oğlum 5 aylik iyiki varlarDaha kızım dokuz aylık ve ikinci çocuk düşüncesi bana o kadar uzak ki düşünür müyüm diye bile düşünmüyorum
Genel olarak çocuk bir şart değil ki zaten. Doğur doğurabildiğin kadar değil, doğur bakabildiğin kadar.Arkadaşlar bu zamanda ikinci çocuk şart mı sizce hayat pahaliligi cocugun bakimi egitimi vs derken bunlari nasil göze alabiliriz ki
Allah bağışlasın. Tüm çocuklarımız iyi ki varlar. Kardeşlik duygusu çok güzel ve kardeşim iyi ki var. Belki zamanla benim de düşüncem değişir.Bende diyordum öyle ikinci çocuğu büyütecek psikoloji yok bende diye ve kızımı o kadar zor buyuttumki oe zor şeyler yasadimki asla diyordum ama kizim hep kardeş istiyordu ve benim esimde tek çocuk ve kardessizligin zorluklarını biliyoruz eşimin kimsesi yok yani derdini anlatabileceği zor zamanında elinden tutacağı kizimizda öyle olmasın bir kardeşi olsun dedik şimdi kizim 7 yasinda oğlum 5 aylik iyiki varlar
Eminim değişir çünkü evlat bambaşka birsey Allah hepimizin evlatlarına önce sağlık versin gerisi geliyor allahin izniyle ama iki çocuk çok zorAllah bağışlasın. Tüm çocuklarımız iyi ki varlar. Kardeşlik duygusu çok güzel ve kardeşim iyi ki var. Belki zamanla benim de düşüncem değişir.
Sınanmak istemediğim bir konu. Oğlum beni çok zorladı ve zorluyor. Fazla kaygılı bir anneyim ve ikinci çocuk olursa ikisini birden psikolojim kaldırmaz diye düşünüyorum.sonuçta mutlu anne mutlu çocuk. O yüzden ikinci çocuk düşünmüyorum. Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallahArkadaşlar bu zamanda ikinci çocuk şart mı sizce hayat pahaliligi cocugun bakimi egitimi vs derken bunlari nasil göze alabiliriz ki