- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
InsallahAmiin inşallah sizin de koyulaşacaktır
Diğer test türü ne peki ?Beyaz diktortgen bir kutu oluyor ya o kaset test
Bildigim kadariyla o da strip test oluyor. Ince uzun kagit seklindeDiğer test türü ne peki ?
gebelik testi - Google'da AraBildigim kadariyla o da strip test oluyor. Ince uzun kagit seklinde
Merhaba araniza yeni katildim ben de ayin 9 unda catlatma ignesi oldum bat 24 ü ve ayni bu zamanda bir düşük yaptim gecen sene senin fotofrafta ben o hayalet cizgiyi görüyorumHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
TebriklerHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
TesekkurlerTebriklerbu testte boyle oluyor hep
Evet
Tesekkurler. Sizin icin de hayirlisi olsun insallahMerhaba araniza yeni katildim ben de ayin 9 unda catlatma ignesi oldum bat 24 ü ve ayni bu zamanda bir düşük yaptim gecen sene senin fotofrafta ben o hayalet cizgiyi görüyorum
Genelde boyle sılık oluyor bunlarTesekkurlertest koyulasmiyor mu yani? Yoksa baslangicta mi boyle oluyor?
Hanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
İnsallah canim tesekkurlerGördüm ben maşşallahhamilesin
Anladım. Sanirim kaset test daha iyi. Yarin kaset test denicem.Genelde boyle sılık oluyor bunlar
Valla bende gördüm canım hadi hayırlısı bakalım test sonucunu yaz bizede hadi inşallah bu 2020 bitmeden yüzümüz gülsün inşallah yaaHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Insallah canim yazarim mutlaka. Vallahi ben de yeni yila gebe olarak girmek istiyorum. Insallah bi aksilik olmazValla bende gördüm canım hadi hayırlısı bakalım test sonucunu yaz bizede hadi inşallah bu 2020 bitmeden yüzümüz gülsün inşallah yaa
Hadi inşallah bende 31 aralıkta test yapıcam bat 8 ocak bakalım ne olacakInsallah canim yazarim mutlaka. Vallahi ben de yeni yila gebe olarak girmek istiyorum. Insallah bi aksilik olmaz
Hayirlisiyla insallah gebesindir canim Allah yardimcimiz olsunHadi inşallah bende 31 aralıkta test yapıcam bat 8 ocak bakalım ne olacak
Bu testlerin ovulasyonları cok ıyıAnladım. Sanirim kaset test daha iyi. Yarin kaset test denicem.
Evet aslinda ben ovulasyon testi almistim. Yaninda 4 adet bu gebelik testlerinden vardi. Tamamdir yarini sabirsizlikla bekliyorumBu testlerin ovulasyonları cok ıyı
Kaset testte daha koyu gorceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?