- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
ay yerimmmm ben gördüm pembiş bi cızgıHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Ay insallah canim cok tesekkur ederim.ay yerimmmm ben gördüm pembiş bi cızgıınsallah hayırlısıyla hamılesındir zaten testlerde yenı yenı cıkmaya baslar. 2 gun once cıkmaması gayet dogal canim. Bence sen yarın tekrar yap ve koyulasmayı gorelım. Cunku baya bı farkeder 1 gunde bıle ılk zamanlar
Evet normal test. Insallah devami gelir de koyulasir. Erken gebelik testim yok. Yarin bir daha test yapicam daha bariz ise kan vericem. Sizin bebeginiz de saglikla dogsun insallahEvet ben gördüm bu normal test mi? Erken gebelik testinde daha net çıkarbenimki de böyleydi
Hayırlı olsun hamilesinizHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Ay vallahi miHayırlı olsun hamilesiniz
İnşallah hayirlisiyla devami gelsinÇok net gördümhadi hayırlısı inşallah
Ben de çizgi gordum insaallah düzenli olarak koyulaşır. Hayirli olsunHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
İnşallahBen de çizgi gordum insaallah düzenli olarak koyulaşır. Hayirli olsun
İnşallahsiz de saglikla kucaginiza alin insallah
AminCok tesekkur ederim insaallah❤ Allah sizin de gebeliginizi tamamına erdirsin insallah
Canım hamilesimHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Ay hadi insallah hamileyimdir.Canım hamilesimbnce bendede öyle çıkmıştı ama normal bi test al en saglami onlar 5 liralık testler bnm De adete 4 gün kala böyle cikmisti
Insallah canim ilk bebeginmi olcak ilklerin heyecanini bam baskaAy hadi insallah hamileyimdir.yarin da kaset testle bakicam.
Evet canim ilk olacak Allah'in izniyle. Aynen su an yarini bekluyorum bir daha test yapmak icinInsallah canim ilk bebeginmi olcak ilklerin heyecanini bam baska
Kaset test nedirAy hadi insallah hamileyimdir.yarin da kaset testle bakicam.
Amiin inşallah sizin de koyulaşacaktırEvet normal test. Insallah devami gelir de koyulasir. Erken gebelik testim yok. Yarin bir daha test yapicam daha bariz ise kan vericem. Sizin bebeginiz de saglikla dogsun insallah
Beyaz diktortgen bir kutu oluyor ya o kaset testKaset test nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?