• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ikinci cizgi var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Gözün aydın canım 😍sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊

Hanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Kesinlikle var hayırlı olsun gelmiş meleğiniz sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim 🙏

Kizlar saglik ocagina gittim az once esimle ve hamileyim.. 🤗💐💐 Burasi kucuk bir yer oldugu icin idrar testi yapildi. Tahmini bir aylikmis. 2 hafta sonra kadin doguma gidip kalp atisini duyabilirsin dedi ebe... bosuna gidip muayene parasi verme dedi. Bir sorunla karsilasirsam da ebeyi arayacagim. Allah bekleyen isteyen herkese tez zamanda versin insallah

Back
X