- Konu Sahibi Kardelencicegimm
Evet daha net :) yarın mutlaka kan verin.Kızlar bugunku gebelik testim. Daha da belirginlesmis sanki. Ne dersiniz. Yarin kan vericem. Dua edin bana aksilik.olmasin nolurEki Görüntüle 2744101

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha net :) yarın mutlaka kan verin.Kızlar bugunku gebelik testim. Daha da belirginlesmis sanki. Ne dersiniz. Yarin kan vericem. Dua edin bana aksilik.olmasin nolurEki Görüntüle 2744101
Evet gayet iyi cift cizgi görünüyor hayirlisi oldun inşallah bizde nasip olsun cift cizgiyi gormekKızlar bugunku gebelik testim. Daha da belirginlesmis sanki. Ne dersiniz. Yarin kan vericem. Dua edin bana aksilik.olmasin nolurEki Görüntüle 2744101
Hayırli olsun saglikla ilerlesin hamileliginizKızlar bugunku gebelik testim. Daha da belirginlesmis sanki. Ne dersiniz. Yarin kan vericem. Dua edin bana aksilik.olmasin nolurEki Görüntüle 2744101
Sag olun insallah darisi basinizaEvet gayet iyi cift cizgi görünüyor hayirlisi oldun inşallah bizde nasip olsun cift cizgiyi gormek![]()
Tesekkurler insallahHayırli olsun saglikla ilerlesin hamileliginiz![]()
Ay super insallah bi aksilikle karsilasmamBenim de böyle olmuştu. 3 gün sonra koyulaşınca kan vermiştim.
Gözün aydın canımHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Aynen yarin kan vericemEvet daha net :) yarın mutlaka kan verin.![]()
Kesinlikle var hayırlı olsun gelmiş meleğiniz sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin RabbimHanimlar merhaba. Test yaptim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz cikmis gibi sanki. Gorenler yazabilir mi? 2 gun once yapmistim. Bu hayalet cizgi bile yoktu. Bembeyazdi.o alan. Insallah gebeyimdir. 11 gun once yumurtlama oldu. Bat 24 Aralık. Cok silik oldugu icin fotoyu buyuttum. Tecrubeli hanimlar yorum yazar misiniz?Eki Görüntüle 2743396
Amin insallah tesekkur ederimKesinlikle var hayırlı olsun gelmiş meleğiniz sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim♡