merhaba, benim 3 yaşında bir oğlum var ve bu ay ikinci bebk için korunmadık. son adet tarihim 8 mayıs , 29 mayısta migren sebebiyle doktora gittim iğneden önce kan tahlili yaptı 1.20 yani negatif çıktı. iğneyi vuruldum hatta ağrı kesici de kullandım ertesi gün. Ama nedense kendimi bir değişik hissettim ve bir de gebelik testi alayım dedim.Bir hafta içinde 3 test yaptım hepsi silik çizgi ve sanki gittikçe koyulaşıyor. İlk yaptığım belli belirsizdi,sonraki daha belirgin ve bu sabah yaptığım resmen pembe bir çizgi.adetime 2 gün var, hamile olduğumu düşünüyorum ama iğne vurulmuş olmam ben çok tedirgin etti,bekleyip görücem ,umarım herşey güzel olur. bu arada ikinci çizginin silikte olsa belirmesi hamileliğe işaret ancak yanılmıyosam bazı ilaçlarda Lh diye bir madde varmış o ters tepkimemi ne yapınca test pozitif çıkabilirmiş, bir de test pozitif olsa bile bir süre kimseye söylememekte fayda var çünkü bebiş tutunamayınca bir kaç gün gecikmeli adet olarak bebek vucuttan atılabiliyor ve buna kimyasal gebelik deniyormuş.Çoğu kadın fark etmezmiş bile hamile kalıp düşürdüğünü. yani testlerde hata yok ama biraz sabredip bebği ultrasonda görene kadar hamileliği kabul etmiyor uzmanlar galiba.