- 12 Ocak 2022
- 12
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi hayat yaren
meraba yeni test yaptim boyle cikti ama yok demi hamilelikEki Görüntüle 3373166 İkinci çizgi silik gebelik var mıı acill??
5 gün geciktim günlerdir test yapıyorum negatifti bugün ki böyle çıktı hafif kahverengi lekelenmem var hamile miyim?
meraba sizce hamilemiyimElinizde erken gebelik testi varsa mutlaka daha net çıkar. 5 gün gecikmişsiniz. testte silik çizgi görünüyor muhtemelen geç döllenmedir eğer hamileyseniz tabii inşallah öyledir.
gec dollendigini nasil anladinizmeraba sizce hamilemiyim
meraba sizce hamilemiyim
gec dollendigini nasil anladinizElinizde erken gebelik testi varsa mutlaka daha net çıkar. 5 gün gecikmişsiniz. testte silik çizgi görünüyor muhtemelen geç döllenmedir eğer hamileyseniz tabii inşallah öyledir.
bebekmi oluyo yani onuumu demek istedinMerhaba canım ıkıncı yaptıgın test cok bulanık cıkmıs net cekıp atar mısın.Gec yumurtlama olursa gec dollenme olur aslında belkı bekledıgın adet tarıhıne cok yakın yumurtladın o yuzden 5 gun gecıkmeyle boyle cıkmıstır.Kan verırsen daha net sonuc olur bıde kanaman var mı ?
Canım ılk teste cızgı gorunuyor ama ıkıncıde gormedım.Yarın sabah ılk ıdrarla tekrar etsen daha net olurbebekmi oluyo yani onuumu demek istedin
tm tesekur ederim oyle yapicam o zmn adet gunumede 7 gun var daha hic boyle olmzdi agrimda var gogus hassasiyetideCanım ılk teste cızgı gorunuyor ama ıkıncıde gormedım.Yarın sabah ılk ıdrarla tekrar etsen daha net olur
Hanilemsnz bnmde testim aynen böylemeraba kananam yok 4 gun once ic camasirimda kahverengi bi leke gordum cok minikti ama
Hanilemsnz bnmde testim aynen böyle
tm tesekur ederim oyle yapicam o zmn adet gunumede 7 gun var daha hic boyle olmzdi agrimda var gogus hassasiyetide
bilmiyorum sizde belirtiler nedirHanilemsnz bnmde testim aynen böyle
Bende belirti dolu ayilip bayiliyombilmiyorum sizde belirtiler nedir
insallah cnm yaBende belirti dolu ayilip bayiliyompsikolojikmen simdi sen bana deki bnm midem bulaniyo bnmde bulanir ah bu psikoloji allah insallah bizleri bebekle mujdelendirsin