Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3373166
İkinci çizgi silik gebelik var mıı acill?? 5 gün geciktim günlerdir test yapıyorum negatifti bugün ki böyle çıktı hafif kahverengi lekelenmem var hamile miyim?
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz. Reglime 6 gün var az önce bitane kaset test yaptım biraz pembeleşti ama Control de tam kırmızı çıkmadı ve iki çizgi birbirine çok yakın bozuk muydu bilmiyorum. On Dakika sonra erken gebelik testi yaptım onda da bi çizgi varla yok arası gibi ama görmek istediğim için mi görüyorum anlamadım
Eki Görüntüle 3373166
İkinci çizgi silik gebelik var mıı acill?? 5 gün geciktim günlerdir test yapıyorum negatifti bugün ki böyle çıktı hafif kahverengi lekelenmem var hamile miyim?
bende aynı bu şekilde cok silik ögrendım normal tessttı aynı sekılde 5 gun gecıkmıstı kan verdım aynı gün değerim 84 çıktı suanda da 11 haftalık hamıleyım :) umarım beklentiniz ne ise o olsun
Elinizde erken gebelik testi varsa mutlaka daha net çıkar. 5 gün gecikmişsiniz. testte silik çizgi görünüyor muhtemelen geç döllenmedir eğer hamileyseniz tabii inşallah öyledir.
Kızlar kurumuskugun bitiminde bağımsız silik bir çizgi var bir türlü emin olamuyorum şuan başka test de bulamadım hamile olabilir miyim görünüyor mu fotoda