-
- Konu Sahibi hayat yaren
Bugün yine test yaptim cok zor belli olan bir cizgi göruyorum sizde goruyomsnz, kan verdim bgn insallah guzel sonuclar aliriz dua et bnabilmiyorum sizde belirtiler nedir
aynen gordum cizgiyi insallah vardrBugün yine test yaptim cok zor belli olan bir cizgi göruyorum sizde goruyomsnz
aynen gordum cizgiyi insallah vardr
Bugün yine test yaptim cok zor belli olan bir cizgi göruyorum sizde goruyomsnz, kan verdim bgn insallah guzel sonuclar aliriz dua et bna
baska ne zmn test yaptinizBugün yine test yaptim cok zor belli olan bir cizgi göruyorum sizde goruyomsnz, kan verdim bgn insallah guzel sonuclar aliriz dua et bna
5 günlük gecikmeyle kırmızı çıkardı silik çıkmazdı öncekiler de hep negatifti demişsiniz o yüzden geç döllenmedir dedim.Eki Görüntüle 3373166 İkinci çizgi silik gebelik var mıı acill??
5 gün geciktim günlerdir test yapıyorum negatifti bugün ki böyle çıktı hafif kahverengi lekelenmem var hamile miyim?
bende aynı bu şekilde cok silik ögrendım normal tessttı aynı sekılde 5 gun gecıkmıstı kan verdım aynı gün değerim 84 çıktı suanda da 11 haftalık hamıleyım :) umarım beklentiniz ne ise o olsunEki Görüntüle 3373166 İkinci çizgi silik gebelik var mıı acill??
5 gün geciktim günlerdir test yapıyorum negatifti bugün ki böyle çıktı hafif kahverengi lekelenmem var hamile miyim?
Evet bence varmerhaba bayanlar bu testlere göre gebelik var mı sizce yorumlar mısınız bugün gecikmenin 5. Günü
bence var benimde aynısı olmuştu.merhaba bayanlar bu testlere göre gebelik var mı sizce yorumlar mısınız bugün gecikmenin 5. Günü
meraba bn yıne test yptm fakat cıkmdı bısey daha 4 gun var adet olmsma bugun oldum neden erkn olduElinizde erken gebelik testi varsa mutlaka daha net çıkar. 5 gün gecikmişsiniz. testte silik çizgi görünüyor muhtemelen geç döllenmedir eğer hamileyseniz tabii inşallah öyledir.