İkinci çizgi silik çıktı hamile miyim

İkizlerimi 7.yilimizda kucağımıza aldık ondan önce kackez aşılama ve ilaç tedavileri gördük olmadı tüp bebekle oldu şükür.buda mucize yani kendiliginden oldu tedawisiz.sabredip dua edelim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar süreçler yaşamışın şimdi kendiliğinden nasip olmuş kendim gebeymişim gibi mutlu oldum beta da baya iyi çıkmış kaç haftalık dediler canım

Allah'ım inşallah verir tez zamanda kaç yıllık ewlisinz.sakin ümidinizi kaybetmeyin Rabbimin hazinesinde çok herşey.yoktan vareden o dua edelim
Ben 1 yıllık evliyim daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı senin süreci duyunca bunu demek bile beni utandırdı sabırsız olmak ama işte insan oldu herşey istediği zamanda olsun istiyor vardır bizimde vaktimiz zamanımız artık

Acildeki doktor 5-6 haftalık dedi ama yarın sabah kendi doktoruma gtcem bakalım o ne dicek.cok saol Allah razı olsun inşallah seninde en kısa zamanda olur zaten daha yeni ewlisin yani biz ewlendikten iki yıl snra doktora gtmeye baslamistik ondan önce hiç umursamadık

Bende korunmadan önce gittim eşim ile birlikte rutin bi kontrole bir sıkıntı çıkmadı çok şükür bizde akışına bırakıp kendimiz deneyelim 1 yıl içinde olmazsa bir daha gideriz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…