- 19 Ocak 2019
- 58
- 76
- 36
-
- Konu Sahibi Umudum tukenmisken
Kız benim böyle olsa hayatta duramam sende yatamazsın bence bu gün
Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşallahKız benim böyle olsa hayatta duramam sende yatamazsın bence bu gün
Amin canım bize de haber et sonucuRabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşallah
Biras önce yine test yaptım onda daha belirgin çıktı canım galiba var bukez bende öle hissettim ikinci testide gorunceAmin canım bize de haber et sonucu
Pembe renk olanı yeni yaptım.mavi olan sabahkiBiras önce yine test yaptım onda daha belirgin çıktı canım galiba var bukez bende öle hissettim ikinci testide gorunce
Var ben de öyle düşünüyorum canım kist falan yok demiPembe renk olanı yeni yaptım.mavi olan sabahki
Hiç bilmiorumki varmı yokmu canım hiç doktora gtmedim nezamndirVar ben de öyle düşünüyorum canım kist falan yok demi
İyi düşünelim iyi olsun olsa belli olurdu zaten diye düşünüyorum bebeğin sinyali bu kırmızı yaktı bence annesineHiç bilmiorumki varmı yokmu canım hiç doktora gtmedim nezamndir
İyi düşünelim iyi olsun olsa belli olurdu zaten diye düşünüyorum bebeğin sinyali bu kırmızı yaktı bence annesine
Kan tahlili verdim ewet pozitif sonuç cnm 5-6haftalik dedi doktorİyi düşünelim iyi olsun olsa belli olurdu zaten diye düşünüyorum bebeğin sinyali bu kırmızı yaktı bence annesine
Ay çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua edersen sevinirimKan tahlili verdim ewet pozitif sonuç cnm 5-6haftalik dedi doktor
Canım arkadaşının sonucu pozitif çıktı ama beta söylemediMerhaba beta baktırdınız mı sınuç ne oldu ?
Ewet dün akşam baktrdik 2083 çıktıMerhaba beta baktırdınız mı sınuç ne oldu ?
Allah'ım inşallah verir tez zamanda kaç yıllık ewlisinz.sakin ümidinizi kaybetmeyin Rabbimin hazinesinde çok herşey.yoktan vareden o dua edelimAy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua edersen sevinirim
Ay çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua edersen sevinirim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar süreçler yaşamışın şimdi kendiliğinden nasip olmuş kendim gebeymişim gibi mutlu oldumİkizlerimi 7.yilimizda kucağımıza aldık ondan önce kackez aşılama ve ilaç tedavileri gördük olmadı tüp bebekle oldu şükür.buda mucize yani kendiliginden oldu tedawisiz.sabredip dua edelim
Ben 1 yıllık evliyim daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı senin süreci duyunca bunu demek bile beni utandırdıAllah'ım inşallah verir tez zamanda kaç yıllık ewlisinz.sakin ümidinizi kaybetmeyin Rabbimin hazinesinde çok herşey.yoktan vareden o dua edelim
Acildeki doktor 5-6 haftalık dedi ama yarın sabah kendi doktoruma gtcem bakalım o ne dicek.cok saol Allah razı olsun inşallah seninde en kısa zamanda olur zaten daha yeni ewlisin yani biz ewlendikten iki yıl snra doktora gtmeye baslamistik ondan önce hiç umursamadıkSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar süreçler yaşamışın şimdi kendiliğinden nasip olmuş kendim gebeymişim gibi mutlu oldumbeta da baya iyi çıkmış kaç haftalık dediler canım
Estağfurullah nie utanicaksinki işte insaonogluyuz hemen olsun diyoruzBen 1 yıllık evliyim daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı senin süreci duyunca bunu demek bile beni utandırdısabırsız olmak ama işte insan oldu herşey istediği zamanda olsun istiyor vardır bizimde vaktimiz zamanımız artık
Bende korunmadan önce gittim eşim ile birlikte rutin bi kontrole bir sıkıntı çıkmadı çok şükür bizde akışına bırakıp kendimiz deneyelim 1 yıl içinde olmazsa bir daha gideriz dedikAcildeki doktor 5-6 haftalık dedi ama yarın sabah kendi doktoruma gtcem bakalım o ne dicek.cok saol Allah razı olsun inşallah seninde en kısa zamanda olur zaten daha yeni ewlisin yani biz ewlendikten iki yıl snra doktora gtmeye baslamistik ondan önce hiç umursamadık