- 19 Ocak 2019
- 58
- 76
- 36
-
- Konu Sahibi Umudum tukenmisken
Eveettt
Akşam bidaha test yapayım diyorum yine böyle çıkarsa ozamn kan tahlili vericem şaşkınlıktan neyaoacagimi bilemiyorum hiç böle bişey beklemiyordum yani tedavisiz hamileysemEveettt
Hayırlı olsun simdideenn hamilesinizzz yine de bi kan vermeniz de fayda var
Bence sabah ilk idrarla yapın ve en az 2 gun geçsin aradanAkşam bidaha test yapayım diyorum yine böyle çıkarsa ozamn kan tahlili vericem şaşkınlıktan neyaoacagimi bilemiyorum hiç böle bişey beklemiyordum yani tedavisiz hamileysem
Var mıdır ya sizlerde böle deyince dahada heyecanlandım :)çok güzel :) allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
Bu sabahki ilk idrarla bu yapılan test ayy iki gün nasi sabredeyimBence sabah ilk idrarla yapın ve en az 2 gun geçsin aradan
Bu sabahki ilk idrarla bu yapılan test ayy iki gün nasi sabredeyim
Ayy insallahh hayrlisiyla vardrÇok iyi anlıyorum sizleri aynı durumu yaşadım kesin sonuç için beklemelisiniz ama büyük ihtimalle gebesiniz
Bencede var heveslendirmek istemem ama bariz belli öyle çok silik çizgi gibi de değil sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim imkanınız var ise hemen kan verin en iyi sonuç orada
Bencede var heveslendirmek istemem ama bariz belli öyle çok silik çizgi gibi de değil sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim imkanınız var ise hemen kan verin en iyi sonuç orada
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ben burdayım diyor minik daha ne yapsın
Kız benim böyle olsa hayatta duramam sende yatamazsın bence bu günŞuanda kan tahlili yaptiramam evim çok uzak hastaneye.eger akşamda böle çift çıkarsa yarın kan tahliline giderim inşallah