Kan ver pozitif cıkmıs değerin hayrlı olsunGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da belirtilerden dolayı adetime bir gün kala test yaptım silik çizgi çıktı böyle olup hamile olan var mı ?Eki Görüntüle 2996175
Ay inşallah gerçekten çok istiyorumKan ver pozitif cıkmıs değerin hayrlı olsun
Benmde ilk testim böle silikti snra koyulastı dıger gnlerde adetin 3-5gun geçince kan verirsen daha sağlıklı sonuc alırsın hayrlı olsun ınsallahAy inşallah gerçekten çok istiyorum
Geçen ay kimyasal dan sonra o kadar üzüldüm ki yani hep korkuyorum inşallah dediğiniz gibidir Allah razı olsunBenim ilk testim bukadad bile değildi kan testi yap var bence hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim sonucu yazacağımBenmde ilk testim böle silikti snra koyulastı dıger gnlerde adetin 3-5gun geçince kan verirsen daha sağlıklı sonuc alırsın hayrlı olsun ınsallah
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim gönlünüze göre versin
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir güzel bir şekilde ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGeçen ay kimyasal dan sonra o kadar üzüldüm ki yani hep korkuyorum inşallah dediğiniz gibidir Allah razı olsun
İnşallah Allah'ın izniyle olur çok istiyorumBöyle cikanlar gebe oluyorn
İnşallahİnşallah Allah'ın izniyle olur çok istiyorum
Hayırlısı olsun teşekkür ederimBuyuk bir ihtimal buda kimyasal gebelik benimde boyle oldu 2 defa oldu sonra hamile kaldim cook kafaya takma taktikca vucut geri adim atiyor
sonucunuz ne olduHayırlısı olsun teşekkür ederim
Tekrar test yaptım baya koyu çıktı yarın kan vereceğimsonucunuz ne oldu
hayirli ugurlu olsun Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinTekrar test yaptım baya koyu çıktı yarın kan vereceğim