İkinci çizgi çok silik ama sizce var mı?

Benim testim de sizin gibi çıkmıştı hemen kan verdim ve pozitif çıkmış gerçekten bence sizde verin kanı zaten gecikmeniz varmış

Ben de bugün aynı testten yaptım dün regl olmam lazımdı silik bir çizgi ben de de var acaba hamile olabilirmiyim
Test tam renkleri toparlanmadan cekmissiniz ama yine de cızgıyı gorebıldım:) erken gebelıkte de yanlıs pozıtıfler cok goruluyor ama bu hemen cıktıysa boyle bence yarın ılk idrarla tekrarla varsa testın:))

Test tam renkleri toparlanmadan cekmissiniz ama yine de cızgıyı gorebıldım:) erken gebelıkte de yanlıs pozıtıfler cok goruluyor ama bu hemen cıktıysa boyle bence yarın ılk idrarla tekrarla varsa testın:))
Evet bu resmi çektikten 5 dk sonra çizgi çok daha belirgin oldu aslında çok heyecanlandım bir düşük bir dış gebelik sonrası inanın yerimde duramıyorum. Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim

Rabbim hayırlısıyla kavustursun bebegıne insallah guzel haber alalım

Yani negatif diyosunuz
İnşallah değildir kuzum inşallah hamişsindir. Ama çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramanı istemem her ay alıyorum bu testten psikolojim bozuldu iyice gidip her ay yine alıyorum çok daha net çizgiler çıkarıyor bende ama hep negatif

Rabbim sana da buradaki tüm kızkardeşlerime ve bana bu sene anne olmayı nasip etsin inşallah. O kadar iyi anlıyorum ki seni her ay hayal kırıklığı çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…