Gecikmenin 6.günündeyim. Bende anlamadım:/ Biraz daha bekleyip olmazsa kan testi yaptırıcamVar gibi de yok gibi de anlayamadim
Adet gecikti mj
10 dakika da göründü. Sonra bir değişiklik olmadıKuruma çizgisi gibi görünüyor ne kadar sürede belirdi silik çizgi?
Gecikmedeymissin canım kan verebilirsin aslindaGecikmenin 6.günündeyim. Bende anlamadım:/ Biraz daha bekleyip olmazsa kan testi yaptırıcam
Haklısın. Haftaya gitmeyi planlıyorum. İnsan olumsuz yanıt almaktan endişe ediyor:/Gecikmedeymissin canım kan verebilirsin aslinda
Sonucunuz ne çıktı hamilemisinizİnşallah öyle olur
Ben de bugün aynı testten yaptım dün regl olmam lazımdı silik bir çizgi ben de de var acaba hamile olabilirmiyimVar gibi de yok gibi de anlayamadim
Adet gecikti mj
Test tam renkleri toparlanmadan cekmissiniz ama yine de cızgıyı gorebıldım:) erken gebelıkte de yanlıs pozıtıfler cok goruluyor ama bu hemen cıktıysa boyle bence yarın ılk idrarla tekrarla varsa testın:))Ben de bugün aynı testten yaptım dün regl olmam lazımdı silik bir çizgi ben de de var acaba hamile olabilirmiyim
Artımed, days doktor, freely yalancı pozitifBen de bugün aynı testten yaptım dün regl olmam lazımdı silik bir çizgi ben de de var acaba hamile olabilirmiyim
Evet bu resmi çektikten 5 dk sonra çizgi çok daha belirgin oldu aslında çok heyecanlandım bir düşük bir dış gebelik sonrası inanın yerimde duramıyorum. Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederimTest tam renkleri toparlanmadan cekmissiniz ama yine de cızgıyı gorebıldım:) erken gebelıkte de yanlıs pozıtıfler cok goruluyor ama bu hemen cıktıysa boyle bence yarın ılk idrarla tekrarla varsa testın:))
Yani negatif diyosunuzArtımed, days doktor, freely yalancı pozitif
Rabbim hayırlısıyla kavustursun bebegıne insallahEvet bu resmi çektikten 5 dk sonra çizgi çok daha belirgin oldu aslında çok heyecanlandım bir düşük bir dış gebelik sonrası inanın yerimde duramıyorum. Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim
Allah'ım razı olsun sizinde ne duanız ne isteğiniz varsa en yakın zamanda kabul olsun inşallahRabbim hayırlısıyla kavustursun bebegıne insallahguzel haber alalım
İnşallah değildir kuzum inşallah hamişsindir.Yani negatif diyosunuz
Rabbim sana da buradaki tüm kızkardeşlerime ve bana bu sene anne olmayı nasip etsin inşallah. O kadar iyi anlıyorum ki seni her ay hayal kırıklığı çok zorİnşallah değildir kuzum inşallah hamişsindir.Ama çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramanı istemem her ay alıyorum bu testten psikolojim bozuldu iyice gidip her ay yine alıyorum çok daha net çizgiler çıkarıyor bende ama hep negatif