İkinci buluşma sonrası yazmayan erkek :(

Ne olmuş ki ?
Ben de sandım adam telefonları açmıyor, mesajlara cevap vermiyor vs.
Pazar da sen arasaydın , merhaba nasılsın demek zor mu.
Birşeyler yapalım müsaitsen deseydin...

Sizi istemiyor gibi düşünmüştür belki son iki tekligine hayır dediğiniz için. Siz ravet edin bir çaya veya mesaj atın soğuk davranırsa sizde oralı olmayın

Ama daha çook yeni bir durum. Pazar görüşmek istediğini belirtti cumartesi tekrar sorup insan netleştirmez mi
Sizin davranışınız güzel ağırdan almanız çok iyi fakat o da sizden birşey beklemiş olabilir sizin istemediğinizi düşünüyor olabilir. Beyki o da diyordur ki pazar buluşalım dedim haberleşirz dedi ama hiç dönmedi diyordur??

Kendi düsüncemdir :) aramayın, yazmayın bi hafta bekleyin hatta iki hafta eger hic ses çikmazsa o zaman , naber, nasilsin, ozledim diye mesaj atin bence.

Isteyen erkek her sekilde iletisim kuruyor.

Siz zaten onunla bulusarak istediginizi belli etmissiniz, istemeseniz ikinci kez bulusmazdiniz.

Yemek yenmis, alkol alinmis cay icmek istememissiniz bu da normal yani reddetmek degil ki bu reddetseniz yemekten sonra bi neden soylemeden ayrilirdiniz.

Pazar goruselim demis sizin de hemen atlamamaniz iyi olmus gayet normal bakariz demeniz ve pazar isiniz de olabilirmis onun disinda da bir hayatiniz var haliyle.

Bence siz gayet makul ve mantikli davranmissiniz, o belki fazla ustunuze gelmek istemedi belki sizin aramanizi bekliyor nedeni her neyse bence onun aktif olmasi daha şık olur.

Son düzenleme:

Ben de boyle dusunuyorum acikcasi. Gece 2 olmus zaten, o saatte cyi bos gecip eve gitmek davet reddi degil uykum geldi oluyor:)
Konu sahibesi de haberleselim demis iste, bu da tamam konusalim bulusalim demek.
Bu konuda neden vurun kahpeye yapildi konu sahibesine cozemedim gitti
Madem bahar geldi daha cok flort konulari gormek isteriz

Bana da yazmiyorlar ilk bulismadan sonra hatta cok cok olumlu bulusmalarda bile bu kez oldu dedigim.yazmiyor dayanamayipben yazdim bir kac sefer sen daha iyilerine layilsin iyisin hossun guzelsin ee o zaman niye gorusmuyoruz devaminda sebep bile gostermiyorlar.
Bence bu zamanin erkeklerinin kafalari gelup gidiyor kendi peslerinde kosan kolay rahat kizlari tercih ediyorlar. Agirdan alıyorsan olmuyor sekil A ben.
Bence yazma reddilirsen o da cok koyuyo niye yazdim diye. O isterse mutlaka yazar.

Birde amacina ulasamamıs bence o yuzden boyle yapiyor gec saatlere kadar eglenmeyi yatakla noktalamak istedi belkide cayin altinda ben bunu sezinledim. Pazar gunu demis onada yok demissin.
Birde ilk bulusmalarda saatlerce oturulmaz en fazla 2 saat verin aklınızda bulunsun.

Ya amma abartmışsınız. Bence konu sahibini tersleme modası yüzünden bu, konu sahibi 2 buluşmadan sonra baktım ses çıkmıyor ben yazdım terslendim yazsa "niye yazdın yazmamalıydın" olacaktı cevaplar.

Gece 2'de çay teklifine hayır demek reddetmek değil ki, yeterince uzamış zaten buluşma kadın evine gitmek istemiş işte.
Pazar için de olmaz dememiş haberleşelim demiş, belli ki gönlü var.
Bir zahmet yazıversin 3. kez, ki tekrar randevuyu oluşturmaya çalışan kendi.
3-4 buluşmadan sonra kadın program teklif etmeli bence.
Naz devrinin bittiği filan yok, kadın-erkek ilişkisinde modern çağ diye bir şey olmaz milattan önce nasılsa şimdi de öyledir.

Banada ilk buluşmadan sonra yazmamıştı biri bende olumlu geçtiğini sanmıştım hatta bi daha ki buluşmalarımız hakkında konuşmuştuk sinemaya gidelim falan demişti film bakmıştık sonra mesaj falan hiçbişey yok.Bu zamanin erkeklerinin aklı gidip geliyor kısmına katıldığımı belirtmek için yazdım

ee hergun msj atmak zorunda mi belki .plani degismistr oda etten kemikten bir insan

Katiliyorum. Kadinlar eyvallah toplumda sosyal esit haklara sahip olsun ama erkek pesinde kosan kadin olmak da istemezdim.

Aynen. Her sey iyi gidiyor, guzel vakit geciriyorsun bakiyorsun adam piyasada yok

A valla bunu pas geçemem bu konuda benim de yaram var.. ilk buluşma harika ötesi geçip birbirmizle çok uyumlu olduğumuzu söyleyip beni çok beğendiğini de söyleyip bir sonraki buluşma için garanti verdikten sonra bende kalan ufacık eşyasını arkasını döndükten sonra dile getirmemle ; bir daha ki hafta alırım sende kalsın diyen insanın beni bir daha aramaması var mesela :) Allah akıl fikir versin, ilk buluşmada kafalar uyacak diye bir kaide yok zaten de salak adam ne diye ümit verirsin ki ? :) aklıma geldi sinirlendim bak ama çok pis acısını çıkardım ondan yanına kalmadı

Ben 2 kere yasadim ayni durumu. Ikisiylede bir dahaki bulusmaların planlari yapildi cok beğendiklerini soylediler guzel vakit gecirdik. Beraber selfieler cekildi birdaha bulusmak istemeyecegin birinin neden fotografini cekersinki
Ikisindede oldu diye dusunerek ilk mesaji onlardan beklemeden attim. Biri önce rest cekmedi ama 2 gun bekledim mesaj falan atmadi sonra mesaj attim olmayacagini soyledi.
Digeride ayni sekilde ben mesaj attim bulusma sonrasi birdaha gorusmeyelim iyisin hossun guzelsin eee o zaman bulusmada iyi gecti fikirler uyustu neden bitiriyorsun sebeb yok.
Ya genelde benim kendi kanatim erkekler boyle rahat cinsellik yasayabilecegi kizlari istiyor hayatinda. Kendileriyle asiri ilgilenen her dediklerini yapam kizlar istiyorlar . Eger karsisindaki kiz boyle degilse basta olumlu baksalarda sonra istemiyorlar fikir değiştiriyorlar. Olanda bos umutlara kapilan bizlere oluyor bu da mi gol degil deyip kalakaliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…