Gebeliğe Hazırlık İkinci bebeğinin erkek olma ihtimalini nasıl arttırabilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence acele etmeyin günler poşete mi girdi. Kızınız doğmuş, 5 aylıkmış. En zor telaşlı günler şimdileri, sırf erkek olsun hemen diye hamile kalmayı düşünmek de ne biliyim, biraz anlamsız geldi. O da olur yahu, herşeyin bi zamanı var.

Bana biraz kv nizin bu isteğini bahane olarak kullanıyomuşsunuz gibi geldi siz daha çok istiyo olmayasınız.

O kadar yorgunum ki cnm ikisi bi anda büyüsün istiyorum bebek bütün zamanımı alıyor aradan bebek işi çıksın istiyorum kendimede zamanım kalsın

O kadar yorgunum ki cnm ikisi bi anda büyüsün istiyorum bebek bütün zamanımı alıyor aradan bebek işi çıksın istiyorum kendimede zamanım kalsın
Meraba canım benim kızım 9 aylikken hamile kaldım plansız bi hamilelikti bende iki duyguyu tatmak isterim anlıyorum seni rabbim gönlümüze göre versin

Meraba canım benim kızım 9 aylikken hamile kaldım plansız bi hamilelikti bende iki duyguyu tatmak isterim anlıyorum seni rabbim gönlümüze göre versin
Amin cnm inanki erkekçi değilim sadece iki duyguyuda tadayım ilerde gelinim olsun da isterim damatımda rabbim hayırlı çoçuklar evlatlar doğurmaya nasip etsin Allah herkese ana baba olmayı nasip etsin

Bole bir düşünceye bile girme isteyipte olmayan insanlar var ve mesela ben geçen ay düşük yaptım şu an tek s

Amin cnm inanki erkekçi değilim sadece iki duyguyuda tadayım ilerde gelinim olsun da isterim damatımda rabbim hayırlı çoçuklar evlatlar doğurmaya nasip etsin Allah herkese ana baba olmayı nasip etsin
Amin
Oğlun olsa kiz istersin bu erkekcilik değil insan hep diğerinden farklı olmasını istiyo çin takvimi vs. Bunlara baktın mi

Ne kadar istersen o kadar olmaz çok net..
Akışına bırak sağlıklı hayırlı evlat dile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…