kv erkek istiyorsa kendisi doğurabilir. :)Kızlar bir kızım var çok seviyorum bir de oğlum olsun istiyorum sezeryanlı doğum yaptım onun için iki çoçuğum olsun istiyorum hiç oğlum olmazsa diyede korkuyorum kv erkek de olsun istiyor şimdiden korku sardı kızım daha 5 aylık en erken kaç ayda gebe kalabilirim bir fikir verin bana
İkinci in erkek olma ihtimali cnmkonu başlığı başka içerik başka ben anlamadım
hamile kalma süreniz mi önemli yoksa ikincinin erkek olması için yöntemler mi ?
Konuşuyor boş boş en azından bi erkek bi kızım olsunkv erkek istiyorsa kendisi doğurabilir. :)
arkadaslar kayınvalide kayınpeder niye bu kadar önemsiyorsunuz ben kendimin ve eşimin ne istediğine bakarım önce kv den banane.
bence bebeğiniz yeniden hamile kalmak için çok küçük ben olsam 1-1.5 yaşına gelmeden önce düşünmem (en erken )
erkek olma ihtimalini arttırmak içinKonuşuyor boş boş en azından bi erkek bi kızım olsun
çok iyi yaaaaaaaaaaSiparişini aldım Allah'a yollarım deseydin kaynanana.
Yarabbiiiii bu karılar niye her şeye burnunu sokuyorlar anlamıyorum ki ya.
Bu sitede okumustum bana ozelden mesaj atabilirmisiniz anlatmak istiyorum sizeKızlar bir kızım var çok seviyorum bir de oğlum olsun istiyorum sezeryanlı doğum yaptım onun için iki çoçuğum olsun istiyorum hiç oğlum olmazsa diyede korkuyorum kv erkek de olsun istiyor şimdiden korku sardı kızım daha 5 aylık en erken kaç ayda gebe kalabilirim bir fikir verin bana
ya insan nasıl böyle birşey söyleyebilir yuhhh demek istiyorum cehalete bakarmısınız yaAyrıca size bir olayı anlatayım (annem hep anlatır) anneannemin bir kızı olmuş doğumdan sonra yakın zamanda ölmüş karşı komşularının da aynı zamanlarda bir kızı oluyor neyse işte taziye için komşu annemlere geliyor anneanneme bebeğini göstererek diyor ki “keşke ölüm sizin eve değil de bizimkine gelseydi” tabi bizimkiler ayıplıyor falan. Kadının ondan sonra da 2 oğlu oluyor her neyse uzatmayayım yıllaaar yıllaaar sonra o kadın çok hastalanıyor oğulları kadına bakmıyor kızı da öğretmen olmuş iyi de bir eşi varmış kadına o kız bakıyormuş yani yıllar önce sırf kız çocuğu diye istemediği kızı :) siz kulaklarınızı tıkayın yavrunuza odaklanın stresinizi üzüntünüzü her şeyinizi hissediyor o. Kimin ne olacağı belli olmaz.
Bencede iyi cevapçok iyi yaaaaaaaaaa
Şimdi bir tane kızım var Allah acısını göstermesin hayırlısını istiyorum bende hep ama işte oğlumda olsun kızımda her duyguyu tafıyım isterimya insan nasıl böyle birşey söyleyebilir yuhhh demek istiyorum cehalete bakarmısınız ya
Size mesaj atamiyorum izin verilmiyor malesefBu sitede okumustum bana ozelden mesaj atabilirmisiniz anlatmak istiyorum size
Siz kv istiyor diye mi erkek çocuk istiyorsunuz valla bravo ne diyim.Ne güzel çocuğunuz var zaten, illa erkek olsun diye diretmenin ne anlamı var ve üstelik başkalarının isteği üzerine şükür edin bence hiç çocuğu olmayanlar var onlar ne yapsın. Bu kadar sığ düşünceli olmayın lütfen...Kızlar bir kızım var çok seviyorum bir de oğlum olsun istiyorum sezeryanlı doğum yaptım onun için iki çoçuğum olsun istiyorum hiç oğlum olmazsa diyede korkuyorum kv erkek de olsun istiyor şimdiden korku sardı kızım daha 5 aylık en erken kaç ayda gebe kalabilirim bir fikir verin bana
Hayır cnm aslında ben kızım olsun diye çok dua ettim ne bileyim fazla bebek yapmayayım ikinciye oluşum olsun diye yoksa asla kızımı oğlum olsada kimseden çok sevmem ben onu çok istedim çünkü benide annem sevmesin o zamn kızım diye öyle düşünmüyorumSiz kv istiyor diye mi erkek çocuk istiyorsunuz valla bravo ne diyim.Ne güzel çocuğunuz var zaten, illa erkek olsun diye diretmenin ne anlamı var ve üstelik başkalarının isteği üzerine şükür edin bence hiç çocuğu olmayanlar var onlar ne yapsın. Bu kadar sığ düşünceli olmayın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?