Gebeliğe Hazırlık İkinci bebeğinin erkek olma ihtimalini nasıl arttırabilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
301
191
103
30
Kızlar bir kızım var çok seviyorum bir de oğlum olsun istiyorum sezeryanlı doğum yaptım onun için iki çoçuğum olsun istiyorum hiç oğlum olmazsa diyede korkuyorum kv erkek de olsun istiyor şimdiden korku sardı kızım daha 5 aylık en erken kaç ayda gebe kalabilirim bir fikir verin bana

kv erkek istiyorsa kendisi doğurabilir. :)
arkadaslar kayınvalide kayınpeder niye bu kadar önemsiyorsunuz ben kendimin ve eşimin ne istediğine bakarım önce kv den banane.
bence bebeğiniz yeniden hamile kalmak için çok küçük ben olsam 1-1.5 yaşına gelmeden önce düşünmem (en erken )

konu başlığı başka içerik başka ben anlamadım

hamile kalma süreniz mi önemli yoksa ikincinin erkek olması için yöntemler mi ?

Konuşuyor boş boş en azından bi erkek bi kızım olsun

valla hiç çocuğum yok eşimin spermlerinde sorun var... kız erkek farketmes... yeterki evladım olsun..
aslında sizin ne demek istediğinizi anladım... birde erkek duygusunu yaşamak istiyorsun haklısınızda belki ama kayınvalidenin ne dediği çokta umrun olmasn bacım... sağlıklı hayırlı evladın olsun...
keşke ben evlat duygusunu yaşayabilsem

NetGeo’nun cinsel kimlik temalı bir sayısı vardı, çok ilginçtir ki dünya savaşları sırasında (ve savaş olan ülkelerde) kız çocuk oranı artıyormuş, savaş sonrası huzurun ve beslenme kalitesinin arttığı dönemlerde ise erkek çocuk oranı gözle görülür bir şekilde artıyormuş yani stres düzeyi yüksek olunca (ki Y kromozomu erkeklerde var) bebeğin kız olma ihtimali artıyor. Ayrıca teoriye göre, kız bebek sahibi olma ihtimali, yumurtlamadan birkaç gün önce cinsel ilişkiyşe girip, sonraki birkaç gün girmemekle artırılabiliyormuş. Ama bence tamamen şans. Kızını erkeğini boşverin hayırlı, iyi kalpli, vatansever, çalışkan bir çocuk olmasına odaklanın. O zaman cinsiyetin bir önemi kalmaz.

Bu sitede okumustum bana ozelden mesaj atabilirmisiniz anlatmak istiyorum size

Ayrıca size bir olayı anlatayım (annem hep anlatır) anneannemin bir kızı olmuş doğumdan sonra yakın zamanda ölmüş karşı komşularının da aynı zamanlarda bir kızı oluyor neyse işte taziye için komşu annemlere geliyor anneanneme bebeğini göstererek diyor ki “keşke ölüm sizin eve değil de bizimkine gelseydi” tabi bizimkiler ayıplıyor falan. Kadının ondan sonra da 2 oğlu oluyor her neyse uzatmayayım yıllaaar yıllaaar sonra o kadın çok hastalanıyor oğulları kadına bakmıyor kızı da öğretmen olmuş iyi de bir eşi varmış kadına o kız bakıyormuş yani yıllar önce sırf kız çocuğu diye istemediği kızı :) siz kulaklarınızı tıkayın yavrunuza odaklanın stresinizi üzüntünüzü her şeyinizi hissediyor o. Kimin ne olacağı belli olmaz.

ya insan nasıl böyle birşey söyleyebilir yuhhh demek istiyorum cehalete bakarmısınız ya

Kiz erkek fark etmez allah hayirli sagliklisini versin sahsen ben iki senedir yolunu gözlüyorum hayirlisini allah bilir sen erkek kiz demeden nasibini iste bence allahtan kv de bi zahmet kapatsin cenesini masallah bi kizin varmis hem daha cok küçük bence sen hazır misin bi once ona karar ver :/

ya insan nasıl böyle birşey söyleyebilir yuhhh demek istiyorum cehalete bakarmısınız ya
Şimdi bir tane kızım var Allah acısını göstermesin hayırlısını istiyorum bende hep ama işte oğlumda olsun kızımda her duyguyu tafıyım isterim

Cinsiyeti siz degil Allah tayin ediyor. Allahtan saglikli bi bebek dileyin o neyi nasil verecegini cook iyi bilir. Kv asla dusmez cinsiyet hakkinda konusmak. Hayatiniza neden mudahale ettiriyorsunuz?

Siz kv istiyor diye mi erkek çocuk istiyorsunuz valla bravo ne diyim.Ne güzel çocuğunuz var zaten, illa erkek olsun diye diretmenin ne anlamı var ve üstelik başkalarının isteği üzerine şükür edin bence hiç çocuğu olmayanlar var onlar ne yapsın. Bu kadar sığ düşünceli olmayın lütfen...

Hayır cnm aslında ben kızım olsun diye çok dua ettim ne bileyim fazla bebek yapmayayım ikinciye oluşum olsun diye yoksa asla kızımı oğlum olsada kimseden çok sevmem ben onu çok istedim çünkü benide annem sevmesin o zamn kızım diye öyle düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…