Bebek İkinci El Ikinci bebeğime sallanır basit bambam salıncak arıyorum

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
Mrb takip ediyordum k.k ama üye değildim
ben burayı nasıl geç keşfettim ya burdan satış yapan ve aynı yerde çalıştığım ark öneriis ile üye oldum

ikinci bebeğim için yer kaplamayan bambam denilen salıncak yatak arıyorum bilginize...

canım bak bendeki beşik bu sallanır yatağıda var ama kılıfı yok bende hamileyim 2.bebeğime ama ben park yatak almak istiyorum uyku setimiz buna göre değil bu beşiğe göremi istiyorsun

bu ne güzel birşeymiş :)
niye kılıfı yok.. attınız mı.. yoksa hiç yok muydu.. kılıf olarak ne yapılabilinir ki acaba..
fiyatı ne kadar

ya kılıfı var ama çok eski kullanılmaz ben özel diktirmiştim ama çok eskidi artık bunu ben kızımda buyuk beşiğinden hariç yatak odamızda kullanıyordum ama şimdi ikinci bebeğim olcak ve bebeişi korumak amaçlı oyun parkı alacağım

mrb ben bunu kendi sade beşiğini 100tl almıştım yatağını 35e yaptırdım kılıfınıda kendim özel diktirmiştim bana toplam 180e malolmuştu ama dediğim gibi kılıfımız çok eski ben onu satamam o halde kılıfını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…