• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bahar

Benim kuzenim ikinci evliliğini kendinden küçük bir beyle yaptı, eşinin ilk evliliği ve aradaki yaş farkı sizinkinden çok daha fazla....6-7 yıldır evliler çokta mutlular....ama kuzenim inanılmaz minyon bir bayan asla ve asla yaşını göstermiyor...eşinin ailesi hiçbir zaman kabullenmedi .....ilk başta biz bile çok yadırgayıp tepki gösterdik ama şimdi çok mutlular bizde enişteye çok alıştık seviyoruz onu çok iyi biri....

daha bakımlı sağlıklı olmalısın diyenlere katılıyorum.yani salma kendini kısaca daha ekstra bir şey yapamazsın.sonuçta genlerimiz son sözü söylüyor.

Siz birbirinizi sevdikten sonra hiç birşeyin önemi yok bence..Aile laf eder surat büker vs vs belki de gayet anlayışlı olur bilemem..Tek bildiğim şu iki kişinin arasında sevgi varsa aşılmayacak sorun yoktur..Mutluluklar:KK68:

Neden erkekler büyük olunca sorun olmuyor da kadın büyük olunca sorun oluyor ben de bunu anlamam. Yetemem konusunda gelince kadınların oturduğu yaş grubu 35'ten sonra başlıyor bildiğim kadarıyla. Hem kadın erken çöker zırvasına da hiç inanmam. Çalışırken bir dönem yurtta kaldığım oda arkadaşımın dedesi anneannesinden 10 yaş büyükmüş. İlk söyleyince şok olmuştum. Ve 40 sene evli kalmışlar.Bilmem anlatabildim mi? :KK30::KK66:

Olur neden olmasın...tabi sizin tavrınız önemli zaman geçtikçe off yaşlanıyorum yok o benden genç duruyo vs olursa zorlanırsınız içinizde,her daim genç herdaim dinamik bende 2 yaş büyügüm yaşla alakalı bı sıkıntı hiç olmadı olmuyor napalım biz çıtır seviyoz eee onlarda seviyo...devam

Olur neden olmasın...tabi sizin tavrınız önemli zaman geçtikçe off yaşlanıyorum yok o benden genç duruyo vs olursa zorlanırsınız içinizde,her daim genç herdaim dinamik bende 2 yaş büyügüm yaşla alakalı bı sıkıntı hiç olmadı olmuyor napalım biz çıtır seviyoz eee onlarda seviyo...devam
Ya aslında hiç kendimden bu kadar küçük birisiyle birlikte olacağımi düşünmezdim ama oldu. Annesi benden nefret ediyor

Arkadaslar herkese iyi geceler içinden çıkamadığım bir durum hakkında yardımlarınızı bekliyorum lütfen yargılamadan empati kurarak cevaplayın. Ben 36 yaşında evlenip ayrılmış bir bayanım kendimden 8 yaş küçük , hiç evlenmemis bir beye aşık oldum. Ciddi adımlar atmak istiyoruz fakat aradaki yaş farkı beni korkutuyor. Sevgilim ileride benden sıkılır mı ? Yaşımdan dolayı utanır mı? Ailesi bu duruma ne der ? Lütfen yargılamadan kırıcı olmadan cevap verin
aklıma ilk gelen çocuk mevzu oldu nedense. çocuğun var mı senin ve sevgilinin çocuk isteği var mı? yaşın normalde sorun olacağını düşünmüyorum ancak tıbbi nedenlerle sorun olabilir.
bana zor geldi biraz senin durumun. hiç evlenmemiş olması falan yaştan daha önemli. ailesinin ne dediğini umursayacaksa senin evlilik yaşaman yaştan da önemli sorun olarak çıkar karşınıza. hakkınızda hayırlısı olsun

Benim bir arkadaşım kendinden 13 yaş küçük biriyle evlendi. Biz duyduğumuzda şok olmuştuk ama bu şok sadece 24 saat sürdü çünkü çok mutlulardı ve eşi de yaşına göre olgundu hareketleri falan. Yani imkansız diye birşey yok bence. Mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil. Dilerim çok mutlu olursun ;)

aklıma ilk gelen çocuk mevzu oldu nedense. çocuğun var mı senin ve sevgilinin çocuk isteği var mı? yaşın normalde sorun olacağını düşünmüyorum ancak tıbbi nedenlerle sorun olabilir.
bana zor geldi biraz senin durumun. hiç evlenmemiş olması falan yaştan daha önemli. ailesinin ne dediğini umursayacaksa senin evlilik yaşaman yaştan da önemli sorun olarak çıkar karşınıza. hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuğum yok ama eğer evlenirsem hemen çocuk sahibi olmak istiyorum. Sevgilim de evlenmek istediğini söyledi. Malum 40 yasinda sayilirim. ..

Ben olsam kendimden yaşça küçük biriyle ciddi bir şeyler yaşayamazdım herhalde. Eğer seviyorsanız bence sorun yok.

Zaten bi basarisiz evlilik yapmissin ikinci evliliginde nasil bu kadar riske gonullusun? Arada ciddi yas farki, istenmeyen gelin olmak, bunlarla mı yasayacaksin ikinci bahari? Bunlarla cikilan yol kışa döner

her aile için önemli olan çocuğunun mutluluğudur. annesi de zamanla oğlunun mutlu olduğunu gördükçe olumlu bakacaktır diye düşünüyorum. tabi burda asıl iş sevgilinin üzerine düşüyor canım

Back
X