- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
- Konu Sahibi rottinmayer
Her zaman erkekler mi çıtırlarla evlenecek? Öyle bir kural yok, ne hissediyorsan onu yaşa...
Dimi efenim katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman erkekler mi çıtırlarla evlenecek? Öyle bir kural yok, ne hissediyorsan onu yaşa...
Bilemiyorum ya şöyle de bir gerçek var kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküyor. Ve bu durum beni çok düşündürüyor
Evet kafamda oturtamadım korkularim var ama sevgilim kendinden çok eminSanki siz de kafanızda oturtamiyor gibisiniz.iyi düşünun eminseniz tepkileri takmayacaginiza sıkıntı yapmayın az da olsa bayanin büyük olduğu evlilikler var ve mutlu gözüküyorlar
O zaman denemeye değer.biraz sıkıntı yaşarsınız ama zamanla birseyler oturur inşallahEvet kafamda oturtamadım korkularim var ama sevgilim kendinden çok emin
Evet inşallah zaman ve sevgilimin dik duruşu çözer cevaplar TeşekkürlerO zaman denemeye değer.biraz sıkıntı yaşarsınız ama zamanla birseyler oturur inşallah
kendinden küçük biri ile diyeceğim şu sen yaşlanmıyor olabilirsin eğer genetik olarak birden çökme yoksa ailende. bir problem olmaz.bazı erken yaş aralığında ve bazı çok ileri yaşlarda uyumsuzluklar oluyor fakat şuan tam birbirinize yakın görünümde yaş aralıklarındasınız sen menepoza kadar sorunsuz ilişki yaşarsın ama menepoza girdikten sonra ne olur onu bilemem.sen 48 yaşında girdin diyelim menepoza adam 40 yaşında olacak.çok acele etmeden.fiziksel yetersizlikleri kaldıracak kadar aranızdaki bağ sağlam mı onu anlamaya çalış derim ben.eğer ikinizde senin yaş dönümünde sorun çıkmayacağınıza eminseniz.deneyin derim.ayrıca kimseye yaşını söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
açıkçası 3 4 yaş olsa çok bişey değil derdim ama kendimi senin yerine koydum 5 10 sene sonra sı için endişelerim olurdu açıkçası kompleks yapardım ama aşkta kural tanımıyo iyi düşün taşın umarım çok mutlu olursunuz
Bende aynı kaygıları taşıyorum 8 yaş ciddi bir fark ablasiyla aynı yaştayım bilmiyorum ne olacakaçıkçası 3 4 yaş olsa çok bişey değil derdim ama kendimi senin yerine koydum 5 10 sene sonra sı için endişelerim olurdu açıkçası kompleks yapardım ama aşkta kural tanımıyo iyi düşün taşın umarım çok mutlu olursunuz
Evet çok haklısın bakimliyim zaten. Bakim konusunda şimdi daha dikkatliyimAltı ay önce iki çocuklu bir arkadaşım kendinden 11 yaş küçük hiç evlenmemis biriyle evlendi onunda endişeleri vardı astilar. Şu anda çok mutlular. Fakat ileride yanında ablası gibi durmamak için bakımlı olmalısınız.
Evet çok seviyorum seviliyorun . Ama ileride ona yetememekten korkuyorum.tabi erkekler 20 yas kücükle evlenebilir bayan evlenemez
tamamen zırvalık
seviyorsan bunu dert etme sakın
çok yanlış düşünüyorsun ben erkekten 15 yas kücük bayanların daha çökmüş olduğunu gördüm alakası yok yaniEvet çok seviyorum seviliyorun . Ama ileride ona yetememekten korkuyorum.