• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bahar

Sanki siz de kafanızda oturtamiyor gibisiniz.iyi düşünun eminseniz tepkileri takmayacaginiza sıkıntı yapmayın az da olsa bayanin büyük olduğu evlilikler var ve mutlu gözüküyorlar

kendinden küçük biri ile diyeceğim şu sen yaşlanmıyor olabilirsin eğer genetik olarak birden çökme yoksa ailende. bir problem olmaz.bazı erken yaş aralığında ve bazı çok ileri yaşlarda uyumsuzluklar oluyor fakat şuan tam birbirinize yakın görünümde yaş aralıklarındasınız sen menepoza kadar sorunsuz ilişki yaşarsın ama menepoza girdikten sonra ne olur onu bilemem.sen 48 yaşında girdin diyelim menepoza adam 40 yaşında olacak.çok acele etmeden.fiziksel yetersizlikleri kaldıracak kadar aranızdaki bağ sağlam mı onu anlamaya çalış derim ben.eğer ikinizde senin yaş dönümünde sorun çıkmayacağınıza eminseniz.deneyin derim.ayrıca kimseye yaşını söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

ailesinin karşı çıkacağını düşünüyorum..ama benim tanığım var aynı bu şekilde şuan çook mutlular..aileler karşı çıkmıştı tabiki onlarıda aştılar..olmaz diye birşey yok..

kendinden küçük biri ile diyeceğim şu sen yaşlanmıyor olabilirsin eğer genetik olarak birden çökme yoksa ailende. bir problem olmaz.bazı erken yaş aralığında ve bazı çok ileri yaşlarda uyumsuzluklar oluyor fakat şuan tam birbirinize yakın görünümde yaş aralıklarındasınız sen menepoza kadar sorunsuz ilişki yaşarsın ama menepoza girdikten sonra ne olur onu bilemem.sen 48 yaşında girdin diyelim menepoza adam 40 yaşında olacak.çok acele etmeden.fiziksel yetersizlikleri kaldıracak kadar aranızdaki bağ sağlam mı onu anlamaya çalış derim ben.eğer ikinizde senin yaş dönümünde sorun çıkmayacağınıza eminseniz.deneyin derim.ayrıca kimseye yaşını söyleme kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Annem erken çöktü ama biraz haddimi aşarak söylüyorum o gamli baykuştur ben biraz Gamsız yaşımdan küçük gösteriyorum ama ilk defa bir şey üzerinde bu kadar düşündüm

Altı ay önce iki çocuklu bir arkadaşım kendinden 11 yaş küçük hiç evlenmemis biriyle evlendi onunda endişeleri vardı astilar. Şu anda çok mutlular. Fakat ileride yanında ablası gibi durmamak için bakımlı olmalısınız.

tanıdığım hiç evlenmemiş bekar yeni üniversite mezunu bir bey, daha önce evlenip boşanmış bir çocuk annesi
kendisinden birkaç yaş da büyük bir hanımla evli.. sanırım bi 10-12 sene olmuştur.. başta adamın ailesi
çok karşı çıkmış, ama maşallah çok güzel bi evlilikleri var. sanırım kendileri arayıp tarasalardı böyle iyi bi gelin
bulamazlardı. insan, insan olsun. sen de kendine ve karşındakine güveniyorsan, bismillah de gerisi gelir inş..
hakkında hayırlısı olsun..

açıkçası 3 4 yaş olsa çok bişey değil derdim ama kendimi senin yerine koydum 5 10 sene sonra sı için endişelerim olurdu açıkçası kompleks yapardım ama aşkta kural tanımıyo iyi düşün taşın umarım çok mutlu olursunuz

açıkçası 3 4 yaş olsa çok bişey değil derdim ama kendimi senin yerine koydum 5 10 sene sonra sı için endişelerim olurdu açıkçası kompleks yapardım ama aşkta kural tanımıyo iyi düşün taşın umarım çok mutlu olursunuz
Bende aynı kaygıları taşıyorum 8 yaş ciddi bir fark ablasiyla aynı yaştayım bilmiyorum ne olacak

Altı ay önce iki çocuklu bir arkadaşım kendinden 11 yaş küçük hiç evlenmemis biriyle evlendi onunda endişeleri vardı astilar. Şu anda çok mutlular. Fakat ileride yanında ablası gibi durmamak için bakımlı olmalısınız.
Evet çok haklısın bakimliyim zaten. Bakim konusunda şimdi daha dikkatliyim

Evet çok seviyorum seviliyorun . Ama ileride ona yetememekten korkuyorum.
çok yanlış düşünüyorsun ben erkekten 15 yas kücük bayanların daha çökmüş olduğunu gördüm alakası yok yani
bakımlı ve hayattan keyif alan bir bayan asla yaşlanmaz :)

herkesin yaşam tarzı farklıdır.herkes istediği ile de evlenir de,bana göre kendinden çok küçük kadınlarla evlenenler de yanlış yapıyor.
müge anlı'da bir konu işleniyor.38 yaşında 2 çocuklu bayan 10 yaş küçük erkekle evlenmiş,çıtır,yakışıklı erkeği kaptım diye gurur duyuyormuş ama aldatılmış ve sonunda adam öldürülmüş.gurur duyduğu adamın bir çok yanlışlarını görüyor şu anda.

Back
X