İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

momyproblems

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
72
21
18
31
Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyor 🙊 ne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç 😂 o yüzden fikir almak ıstedim sizden 🧏🏼‍♀️

Bebeğiniz varsa çok erken değil mi böyle şeyler için ? Önce bebeginize odaklanın bence belli ki yeni bosanmissiniz zaten. Acele ederseniz yine hüsran olabilir Sonuc. Bebeğiniz var çok çok dikkat etmelisiniz hayatınıza girecek kişiye artık sizden önce o var

İlkinde kötü bir tecrübeniz olmuş.
Bunu bir tarafta tutun bebeğiniz olduğuna göre çok vakit geçmemiş demek ki. Bana kalırsa bu anlamda zihniniz sakinleşmeden karar almayın.

Doğulu olabilir ama siz nerelisiniz aile yapınız nasıl kültür yapınız nedir ne değildir biz bilemeyiz.

Direk evlilik düşünmektense tanımaya çalışın. Önce bireysel akabinde aile içerisinde daha sonra nişan nikah işlerini düşünün.

Artık siz tek kişi değilsiniz.
Kalbiniz elbetteki atacak mutlu olacaksınız ama kendinizi de çocuğunuzu da koruma altına almanız gerekiyor.

Maddi koşullarınız nasıl bilemiyorum ama bir mesleğiniz varsa muhakkak yapın. Eğer yoksa bir meslek edinin evlenmeyi erteleyin.

Daha 26 yaşındasınız yahu ne ikinci baharı😂

Bunun cevabını kimse veremez sevgiliniz iyi biri de olabilir ama evlenince değişedebilir. Ben iki tarafın eşit şartlarda olmasını daha makul buluyorum insan eti ağır çünkü. İnsanlar kendi çocuklarına sahip çıkamazken elin adamının senden olanı severim demesine kanmayın. Biraz fazla romantik geldiniz bana o dozu da acilen düşürelim lütfen :) Kendinize ve bebeğinize odaklanın koca elbet bulunur.

Dogulular pek sicak bakmaz boyle duruma ozellikle sevgiliniz bekar yani hic evlenmemisse... yanlis anlaşılmasın olamaz demiyorum elbette bosanmis cocuklu biri hic evlenmemis biri ile evlenebilir ama bana gore olmamali.. davul bile dengi dengine.tabiki evleneceksnz ömrünuzun sonuna kadar yalniz kalamzsiniz.
Ama bende doguluyum,dogulular pek sevmez istemez bu tur seyleri

Üstelik bebeğim diyorsunuz yani daha cok kücük. . Bence suan yavrunuz ile ilgilenmelisiniz.

Siz dogulu degilsiniz sanirim.

Aile yasantilari biraz farkli olabiliyor. Birbirlerine cok duskun oluyorlar genelde.. Kalabalik yasamayi falan seviyorlar. Sevgiliniz de oyle mi? Oyleyse ayak uydurabilir misiniz? Ikinci evlilik ve bir de cocuk var. Bu nedenle ince eleyip sık dokumaniz gerek.
Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu

Hayırr yok en cok beni zorlayanda bu :KK43: sürekli kafamda Soru işaretiyle yaşıyorum

Iki taraf da esit olsa belki denebilir ama yarin cocugunuzun sorumlulugunun agir gelmeyecegini bilemezsiniz. Taniyan sizsiniz, biz be desek bos ama ince eleyip sik dokuyun derim. Burada neler neler okuyoruz. Iyi dusunun derim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

En iyi siz bilirsiniz, çok iyi tanıyorsanız her yönüyle ölçüp biçtiyseniz neden olmasın da neden doğulu olduğunu belirtme gereği duyduğunuzu anlayamadım.
Çocuğum var ya orda boyle seyler cok normal karşılnmaya bılır o sebeple belirttim bi fikrimde yok çok bilmiyorum zihniyetlerini çünkü

Back
X