İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

T
Bebeğiniz varsa çok erken değil mi böyle şeyler için ? Önce bebeginize odaklanın bence belli ki yeni bosanmissiniz zaten. Acele ederseniz yine hüsran olabilir Sonuc. Bebeğiniz var çok çok dikkat etmelisiniz hayatınıza girecek kişiye artık sizden önce o var
Tabi her seyden önemli onun mutluluğu benim bi ailem olmadı ilk evliliğimden yani eşimle birliktede değildik hasbel kader bebeğim oldu boşanmak üzereyken öyle yani. 😏 gerçekten çok zor

İlkinde kötü bir tecrübeniz olmuş.
Bunu bir tarafta tutun bebeğiniz olduğuna göre çok vakit geçmemiş demek ki. Bana kalırsa bu anlamda zihniniz sakinleşmeden karar almayın.

Doğulu olabilir ama siz nerelisiniz aile yapınız nasıl kültür yapınız nedir ne değildir biz bilemeyiz.

Direk evlilik düşünmektense tanımaya çalışın. Önce bireysel akabinde aile içerisinde daha sonra nişan nikah işlerini düşünün.

Artık siz tek kişi değilsiniz.
Kalbiniz elbetteki atacak mutlu olacaksınız ama kendinizi de çocuğunuzu da koruma altına almanız gerekiyor.

Maddi koşullarınız nasıl bilemiyorum ama bir mesleğiniz varsa muhakkak yapın. Eğer yoksa bir meslek edinin evlenmeyi erteleyin.
Bir mesleğim var karşımdakınınde aynı sekılde baya iyi bir mesleği var maddi yondende bir sıkıntısı yok ayrı yapamıyorum aşık oldum beklemeye ne gerek var diye beni sıkıştırıyor sürekli bende aynı sekılde düşünüyorum zaman lazım ama karşımdaki çok aceleci ben aileme bile bahsedemıyorum Cunku ilk eşimden sonra cok korkuyorum her seyden

Dogulular pek sicak bakmaz boyle duruma ozellikle sevgiliniz bekar yani hic evlenmemisse... yanlis anlaşılmasın olamaz demiyorum elbette bosanmis cocuklu biri hic evlenmemis biri ile evlenebilir ama bana gore olmamali.. davul bile dengi dengine.tabiki evleneceksnz ömrünuzun sonuna kadar yalniz kalamzsiniz.
Ama bende doguluyum,dogulular pek sevmez istemez bu tur seyleri

Üstelik bebeğim diyorsunuz yani daha cok kücük. . Bence suan yavrunuz ile ilgilenmelisiniz.
Ya tesekkur ederim yorumunuz için aslında boyle yapıcı yorumlar istiyorum çünkü yol gosterıcı oluyor kafamda hiç bir bilgi yok hıc tanımadım cevremde hıc olmadı yanlıs anlasılma olmasın sadece benı anlayabılın dıye söylüyorum yoksa doğu batı farketmez💕

Ya tesekkur ederim yorumunuz için aslında boyle yapıcı yorumlar istiyorum çünkü yol gosterıcı oluyor kafamda hiç bir bilgi yok hıc tanımadım cevremde hıc olmadı yanlıs anlasılma olmasın sadece benı anlayabılın dıye söylüyorum yoksa doğu batı farketmez💕
Suan senden olan kabulumdur der
Yarin o birliktelikten bir cocuk oldugu zaman sizin ilk cocugunuzun o adam gozunde bir degeri kalmaz bence...

Ya

size zahmet açarmısınız biraz nasıllardır ? Yani eksi yönleri 2 yılı geçti ben boşanalı 7 ay hamilelik bide bebekte 19 aylık 😏
Kültürel farklılık onlar sürekli kadındn hizmet bekler herşey de doğruluk ondadır kadının söz hakkı yok gibi en basiti ataerkil olmaları şimdi burada daha çok yazarsam banlanırım bence bekle daha erken

Doğu erkekleri şeklinde genelleme yapmak yanlış olur. Bir arkadaş doğulu insanlarla evlenip mutlu olan yok çevremde demiş. Öyle görmüştür olabilir ama bu konuda eklemek isterim ki benim eşim doğulu ben değilim ve doğuda yaşıyorum. Batıyı da biliyorum doğuyuda iç anadoluyu da. İnsan genellemeleri bana hep anlamsız gelmiştir. Herkesin aile yapısı farklı. Mesela ben yerinizde olsaydım eşim ve ailesi sorun yapmazlardı eminim. Ama benim akrabalarımdan bu durumu sorun edecek çok insan var. Kısacası bunun doğusu batısı yok. Konu sahibine gelirsek bence uzun uzun tanıyın. Her halini görün. Sinirini,sevincini,çocuklara davranışını, alkol kullanıyorsa alkollü halini,trafikteki halini vs. Çünkü ikinci evliliğinizde de hayal kırıklığına uğrarsanız öz güveniniz daha fazla zedelenir. Acele etmeyin tanıyın. Ayrıca çok gençsiniz hemen evlenmeyin bana kalırsa🙂

Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Ailesini falan silecegini sanıyormusun... Hadi küs olsun bir kaç yıl geçsin barışacak bir aile o kadar kolay silinmiyor beklesin bekleyin lütfen bebeğiniz var daha lütfen bekleyin

Evet benimde aklıma her sey geliyor şimdi cocuğumu
Sakin aceleyle iş yapmayın neden bu kadar acele ediyor birşeyler mi saklıyor .adimlarinizi temkinli atin eğer sizi gerçekten seviyor ve değer veriyorsa siz kendinizden emin bir şekilde evet diyene kadar bekleyecektir
yemın ederim aklımdan geçmedi değil sürekli bu konuları açıncada ruh hastası gıbı gorunmekten korkuyorum gözünde. Of ne yapacağım bilmiyorum bir kaç aya yüzüklü ciddi bir şeyler için çok ısrar edıyor . Kendiside yalnız yaşıyo aceba dıyorum evde bırınımı ıstıyor yalnıztanmı sıkıldı cokmu sevıyor e dıyorum aynı sartlarda olsa ben cocuk kabul etmezdım sonra dıyorum neden senle oynasın kızım zaten normal sartlarda baska kızlarda onunla olur ya kafamda sorular hep off napcam bılmıyorum yenıden yanlıs yapmak ıstemıyorum kuruntularımdan kaybetmekte ıstemıyorum

Bebek diyorsunuz ne ara boşandın buldun evlenmeye karar verdin valla bacım iyi düşün benim etrafımda var Doğulu insanlarla evlilik yapanlar mutlu olanı görmedim
Herkesi bir tutamayiz bence..
Bendr doguluyum ve cevremde evlenip mutlu olan sayisiz insan var..
Genelleme yapamayiz bence. Her insan bir degil. Bura da dogu bati ayrimindan cok evlenip bosanmis çocuklu bir kadinin bekar bir adamla evlenme istegi onemli..
sahsen dogulu ile evlenip mutlu olan cok gordum ama çocuklu bir kadinin bekar bor adam ile evlenip mutli oldunu hic gormedm

Ailesini falan silecegini sanıyormusun... Hadi küs olsun bir kaç yıl geçsin barışacak bir aile o kadar kolay silinmiyor beklesin bekleyin lütfen bebeğiniz var daha lütfen bekleyin
Bende inanamıyorum gerçekten her sey bi yana eğer bunlar doğruysa gerçekten cok iyi bir insanı kaybetmıs olcam dıye korkuyorum bi yandanda kızım ne zaman senın yüzün güldü olanlar yalandır diye gecıyor ıcımden 😂 cok zor durumdayım

Canim dikkat etmelisin tabi evlilik bu. Ilk ya ikinci. Oluru olup olmadiğini bilmek için ailenle ve onun ailesiyle tanişlik olmali. Iyice çevreden araştirilmali. Sonra biraz beraber ve çocukla da gezip dolaşip tavirlarini anlamalisiniz. Bu 3 ay da sure bilir 5 ay da 1 sene ve daha uzun da. Aman seviyorum evleneyim demeyin hemen. Çunki kendiniz bir yana ortada çocuk var. Kimse istemez çocuguna iyi davranmayan, kaba davranan bir baba. Allah yolunuzu bahtinizi açik etsin
Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyor 🙊 ne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç 😂 o yüzden fikir almak ıstedim sizden 🧏🏼‍♀️

Doğu erkekleri şeklinde genelleme yapmak yanlış olur. Bir arkadaş doğulu insanlarla evlenip mutlu olan yok çevremde demiş. Öyle görmüştür olabilir ama bu konuda eklemek isterim ki benim eşim doğulu ben değilim ve doğuda yaşıyorum. Batıyı da biliyorum doğuyuda iç anadoluyu da. İnsan genellemeleri bana hep anlamsız gelmiştir. Herkesin aile yapısı farklı. Mesela ben yerinizde olsaydım eşim ve ailesi sorun yapmazlardı eminim. Ama benim akrabalarımdan bu durumu sorun edecek çok insan var. Kısacası bunun doğusu batısı yok. Konu sahibine gelirsek bence uzun uzun tanıyın. Her halini görün. Sinirini,sevincini,çocuklara davranışını, alkol kullanıyorsa alkollü halini,trafikteki halini vs. Çünkü ikinci evliliğinizde de hayal kırıklığına uğrarsanız öz güveniniz daha fazla zedelenir. Acele etmeyin tanıyın. Ayrıca çok gençsiniz hemen evlenmeyin bana kalırsa🙂
+1

Bu beyfendi ile nerde tanistiniz mesela
Detayli bilgi verseniz daha iyi olur
Birde neden çocuğu buyutup sonra dusunmuyorsuniz evliliigi
Hani cocuk buyur hayat arkadaşı istiyorum yalnizim deseniz anlarimda suan yasiniz bebeginiz hepsi için erken sahsi fikrim
Bu arada işiniz gücünüz var mi

Herkesi bir tutamayiz bence..
Bendr doguluyum ve cevremde evlenip mutlu olan sayisiz insan var..
Genelleme yapamayiz bence. Her insan bir degil. Bura da dogu bati ayrimindan cok evlenip bosanmis çocuklu bir kadinin bekar bir adamla evlenme istegi onemli..
sahsen dogulu ile evlenip mutlu olan cok gordum ama çocuklu bir kadinin bekar bor adam ile evlenip mutli oldunu hic gormedm
Ben çevremde olanları söyledim herkez demedim

Back
X