İKİNCİ ANNELİK İÇİN ÇOK MU GEÇ?

Canim yaşla ne alakası var ben 35 yaşında evlendim 37 yaşında kizimi kucağıma aldim 39 yaşındayım ve dün hamile olduğumu öğrendim ikinci bebegime yaşı kafana takma rabbim ol deyince oluyor

Ne diyebilirim ki çok doğru.
Dışardan görüntümüz ne kadar yaşımızın altında dursun, içerden yaşlanıyor vücudun sistemi.
Bu da hem hayatın hem de doğamızın gerçeği maalesef Keşke hep gencecik sağlıklı kalabilsek.

Canim yaşla ne alakası var ben 35 yaşında evlendim 37 yaşında kizimi kucağıma aldim 39 yaşındayım ve dün hamile olduğumu öğrendim ikinci bebegime yaşı kafana takma rabbim ol deyince oluyor

Yaa ciddi misiniz? Çok sevindim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doğal yolla mı hamile kaldınız?

Yaa ciddi misiniz? Çok sevindim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doğal yolla mı hamile kaldınız?
Amin canım inşallah evet doğal yolla hamile kaldım olumsuz yorumları ciddiye bile alma yaşım ileri evet ama enerjim tavan sen kızıma kardeş yap canim

Amin canım inşallah evet doğal yolla hamile kaldım olumsuz yorumları ciddiye bile alma yaşım ileri evet ama enerjim tavan sen kızıma kardeş yap canim
Muhteşemsiniz valla özendim
Zaten burda önemli olan sizin ne düşünüp ne istediğiniz, herkes bir şeyler söyler ama bu sizin hayatınız yani bizim hayatımız

Muhteşemsiniz valla özendim
Zaten burda önemli olan sizin ne düşünüp ne istediğiniz, herkes bir şeyler söyler ama bu sizin hayatınız yani bizim hayatımız
Evet canim bizim hayatımız kizimi bu hayatta yapayalnız birakamazdim en güzel hediye kardes bırakacağım Rabbim inşallah sanada nasip eder vazgeçme sakın

İlk cümlede onu kasdettim, enerji olarak yetebileceginizi düşündüm, artı maddi imkanınız da var demek istedim. Paranın yetmeyeceğini en iyi bilenlerdenim, 3 cocugum var, oyun hamurlarına kadar ben yaptım kımyasala maruz kalmamaları için ve o hamurla oyunlarımızı birlikte kurup oynadık.
En büyük iyikilerim cocuklarıma her halukarda ayırdığım ve onlarla geçirdiğim zamandır. Hepsi vakit ve enerji istiyor, fakat o kadar da bitik olsanız sanırım bu konuyu acmazdınız. Tek cocuk olmaktan cok memnun olanlar var burada, ya da tek olsaydık diyenler var. Çokta kötü degil galiba..

Evet canim bizim hayatımız kizimi bu hayatta yapayalnız birakamazdim en güzel hediye kardes bırakacağım Rabbim inşallah sanada nasip eder vazgeçme sakın
Kimisi yaslı anne vs demiş, cocuklar üzülüyor filan, olsun zamanla anlayacaklar dünyada en yakın yine kardes. Anlasacaklarının garantisi yok fakat en azından umut var.. Sağlıcakla kavusun

Herkese selamlar

Ben bugün doktora gittim, doktorun söylediğine göre çooook sağlıklıymışım

Yumurtalık sayın çoook güzel dedi

Yalnız hamilelik için fazla geç kalma 40 sonrası artık daha riskli olacak dedi

Şöyle de bir ilaç tavsiye etti henüz almadım

Eklentiler

• IMG_4598.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 10
Çok sevindim adınıza .Benim annem 38 yaşında var yoktu menopoza girmişti .Bu beni çok korkutmuştu açıkçası .Ben ikinci çocuğa 5 yaştan önce hiç cesaret edemedim.Korona vs derken ancak hamile kaldım ama 19 haftada kaybettim kızımı .Aradan uzun zaman geçti yine hamileyim yaşım 37 ,oğlum 8 yaşında .Daha erken olsun isterdim ama nasip işi sanırım bu .Insallah hakkıyla üstesinden gelebilirim .

Bu arada ben de omega başta olmak üzere çeşitli vitaminler kullanmıştım .Bir de sağlıklı beslenmeye önem verdiğim bir dönemde hamile kaldım .Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kardeşimle aramda tam 17 yaş var. Doğduğu sene üniversiteye bsşlamıştım. Ondan ayrılamayacağım için başla bir şehire de gitmedim üni için iyi ki doğmuş diyorum iyi ki şuan 34 yaşımdayım ve 36 haftalık hamileyim. Oğlumdan sonra bu hayattaki en değerli varlığım kardeşim. Şimdi kardeşim 17 yaşında,erkek; aynı zamanda benim sırtımı yaslayabileceğim dağım

Ben de bu aralar çok sağlıklı besleniyorum, özellikle düşük karb, protein ağırlıklı..
Amin çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…