ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Bu mesajı atarsan karşıdaki herifin anlayacağı şey şu olur '' ben senle görüşürüm hatta daha da ileri giderim ama eşim öğrenirse sıkıntı olur''

Sıkıntı çıkarma ihtimali olduğu için eşin adına özür de dile. Teknik olarak sizi şuan o ayırıyor.

Hayret bişeysin ya.

Bu mesajin meali; seni ozlemisim, senle gorusmek istiyorum ama eslerimiz duyarsa sikinti olur. Korkuyorum kisaca. Bu yuzden istemeyerekte olsa gorusmeyelim diyorum.

Kırılmasını istemediğin kişi eski sevgilin değil eşin olmalı hanımefendi eski sevgilinizin ne demek ne yapmak istediğini sizde gayet iyi anlıyorsunuz, düşünebiliyorsunuz ama neyse daha fazla yazmıycam eski sevgilinizin mi kırılması daha önemli eşinizin kırılması ve güveni sevgisi yuvanız evlatlarınız daha önemli oturup düşünün bi...

Üçü bi arada kahve gibi takılamazsınız yok öyle bi dünya canım..

Eski de kalmış bir insanı arkadaş niyetiyle bile olsa yeniden hayatıma sokmak eşime çok büyük saygısızlık olur. Bana birdaha msj falan atmazsan sevinirim. de kestir at bukadar basit

akşam eşime danıştım konuyu böyle bişey var erkek gözüyle sen ne düşünüyorsun diye. Eşimin direk söylediği şey adam kadına yürümüş. Bu işin sonu aldatmayla biter dedi.

Zinaya davet (kibarcası bu )

kesinlikle iyi bir şey değil
eşinize ihanet etmiş gibi sayılır
kendiniz de söylüyorsunuz eşim böyle bir şey yapsa üzülürüm falan
acilen görüşmeyi kesin bence iş farklı noktalara kayar
sonra da burda KOCAMI YANLIŞLIKLA ALDATTIM diye konu açarsınız

Bütün sayfalara bakmadım ilk mesajın istinaden yazıyorum. Adamı iyi niyetli bulmuşsun da, o mesajları eşine gösterirse ne yapacaksın acaba

İyi de tekrar görüşmek, sadece mesajlaşmak bile olsa size ne kazandıracak? Amaç ne? Hedef ne?

Çok yanlış bir yoldasınız.

Bence direkt olarak "seninle görüşmem hiç doğru değil, bir daha benimle iletişime geçme" yazın bırakın.

Yok üzgünüm, yok lütfen, yok istemezdim ama gerek yok.

Adamın hayatında bir boşluk var büyük ihtimalle, sizinkini de mahvetmek istiyor. Sakın tuzağa düşmeyin. Hiç iyi niyetli bir davranış değil bu.

Açıkcası bende çıkamadım işin içinden acaba bunu dizi yapsak senaryo tutar mı diye tepkilere mi bakıyorsunuz. İyice saçmalamışsınız eğer anlattıklarınız gerçekse ki hiç sanmıyorum bir daha o adamla görüşmeyin ve tersleyin bu kadar basit. Kestirip atacaksın işte o kadar. Hamile hamile atarlandırdın beni burda.

Bence eski sevgilinin art niyetinin sen de farkındasın ama kabul etmemek için bizden destek bekliyosun. Buraya yazmanın sebebi bile bu. İçini rahatlatmak. Ama hayır rahatlamasın çünkü bu yanlış bişey bilgin olsun. Mantıklı olan herkese göre yanlış..

sayın konu sahibi eşinize kk da böyle bir yazı okudum kadın sence ne yapmalı diye bir sorun sen olsan nasıl tepki verirdin diye sorun bence bakalım eşiniz için yaptığınız ne kadar masummuş hem öğrenmiş olursunuz eşiniz duyarsa neler olur diye hemde eski erkek arkadaşınızın ne kadar art niyetli biri olduğunu bir erkek gözünden öğrenmiş olursunuz.

O adamın yerinde olsam ve karşı taraftan böyle msj alsam ne düşünürdüm biliyo musun?

Oda görüşmek istiyo aslında ama eşinden çekiniyo az daha ısrar edersem duygularına karşı koyamayıp kabul edecek, Hala aklındayım yoksa niye görüşmediğimiz için üzülsün ki!!!

Diye düşünürdüm bu ne saçma bi msj ya.

Yazman gereken ne?

Eşimi çok seviyorum
,mutluyum ve bi başkasına ihtiyacım yok arkadaş bile olsa görüşmek istemiyorum... Kısa ve net neden kibar olmaya çalışıyorsun evli olduğu halde sana karşı art niyet besleyen bu adama???

Eşini sevseydin o adamla sevgiliyken dahil muhattap olmazdın. Eşini sevseydin o insanın kırılıp kırılmamasını değil eşinin itibarını düşünürdün. Yazık eşine ve çocuklarına.... Bir de bunları normalmiş gibi anlatıyorsun. Adam bir de kendi de evli. Umarım eşin senin gerçek yüzünü görür ve senden kurtulur

Bu kadar şeye rağmen hala kibarlık falan diyorsanız diyecek yok size...
Eşiniz duyunca ayrılık aşamasına gelirseniz yine kibarlıkla, sakinlikle durabilecek misiniz acaba? her yorumunuz da iyice sinirlerim geriliyor. Sizin eşinize duyduğunuz gerçek aşk değil. NOKTA.

Zamanında ailen istemedi diye kestirip atmışsınız simdi evli haldeyken mi kesmeniz yanlış olacak!kendinizi kandırmayın görüşmeyin!

Cok ilginc bakalim daha neler okuyacaz tuhaf sirf eski sevgili üzülmesin vah vah vah yazik adama cok üzüldûm bide evlenmis ya Allah icin bu ne bicim bi durum sasdim kaldim simdi siz eski sevgiliye tamam diyeceksiniz bir iki görüseceksiniz sonra bi baktin esin duymus yada gormus ne olacak biliyorsun o adam da sevgi kalmaz guven kalmaz merhamet kalmaz sana karsi adın cikar yerine itibarsizliginla oturursun dogru bi sey degil gecmisi birakip esinizle evlendiniz bi daha o gunlerd donmeye sebepmi var yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…