baktım canım. senin sonuç kağıdını benim üçlü testteki sonuç kağıdıma benzettim ondan sordum. başka bir kağıt daha vermediler mi peki? ikili testte tek kağıt mı verdiler?Benimkisi mi?hayır 2 test benmkine baktınızmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım canım. senin sonuç kağıdını benim üçlü testteki sonuç kağıdıma benzettim ondan sordum. başka bir kağıt daha vermediler mi peki? ikili testte tek kağıt mı verdiler?Benimkisi mi?hayır 2 test benmkine baktınızmı?
Evet cnm bi tane kagıt ve 2adet ultrason görüntüsü dışında başka kağıt vermediler.acaba benmkidemi kızbaktım canım. senin sonuç kağıdını benim üçlü testteki sonuç kağıdıma benzettim ondan sordum. başka bir kağıt daha vermediler mi peki? ikili testte tek kağıt mı verdiler?
canım hamilelik takvimin 19. hafta diyor. görülür atık canım çok net görülür hemde. her labaratuvar farklı çıktı veriyor demekki canım. en kısa zamanda gidip doktora rahat rahat öğrenebilirsin canım.Evet cnm bi tane kagıt ve 2adet ultrason görüntüsü dışında başka kağıt vermediler.acaba benmkidemi kız
Yok cnm biliyorum zaten girdim ama renkliye girip kesin emin olmak istiyorum burdaki kişilerin yazıklarını o kadar okudumki çok şüpheye düştüm o yüzden renkliyi bekliyim diyorumcanım hamilelik takvimin 19. hafta diyor. görülür atık canım çok net görülür hemde. her labaratuvar farklı çıktı veriyor demekki canım. en kısa zamanda gidip doktora rahat rahat öğrenebilirsin canım.
tutmuyoikili test yaptıran arkadaşlar. ikili test sonuçlarınızdaki freebhcg değerinizi ve bebeğinizin cinsiyetini yazarmısınız. çok önemli bir araştırma yapıyoruz.galiba çoğunda tutuyor. a.s free bhcg sonuçlarınıza göre erkenden bebeğinizin cinsiyetini drunuz söylemese bile öğrenebilirsiniz. bu teze göre bhcg değeri 50 altıysa ki 20 ve 10 rakamlarda daha yüksek erkek,50 üzeri kız bebek demekmiş. eğer ikili test yaptırıp hala öğrenemeyen varsa yardımcı olmuş oluruz.bende sonuçlarımı yazıcam inşallah.yerimseniben
Benimde 97 çıktı canım. O yüzden biyokimyasal risk yüksek çıkıyor. Ama perinatolog kombine riak önemli dedi. O normal çıktı şükür. Fakat plasenta sorunu olabilir dedi fakat daha bundan bahsetmek için çok erken diye vurguladı. Bir de benim bu değerlerin sıkıntılı olması normal canım. 35 yaşında hamile kaldım. Amniyosentez istemediklerine dua ettim canım.İkili testte beta hcg 100 üzerinde çıkan arkadaşlar sağlıklı doğum yaptınız mı ya da doktorlarınız hiç riskten bahsetti mi. Benim diğer değerler normal ama beta hcg 105 çıkınca dawn sendrom biyokimyasal riskim 1/100 çıktı ve dojtorum içimizde kuşku kalmasın harmony test yapalım dedi ama ben şimdi çok tedirgin oldum. Fikri olan var mı?
Evet. Cinsiyet tahminini ona göre yapıyorlarYa bnimkinde free falan bişey yazmıyor t-hcg yazıyor o mu cinsiyet belirliyor anlamadım :)
O zaman tuttu 160 miydi ole bişey ve kızım olacak :)Evet. Cinsiyet tahminini ona göre yapıyorlar