Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 46 çıktı. kız olma ihtimalide var. çok kritik bi sayı :)
ben 17.haftamdayım ikili testte bhcg 42 çıktı daha belli değil doktor bişey demedi bakalım ne olacak
birde bhcg düşük olan annelerde mide bulantısı da daha az oluyormuş.dolayısıyla bulantısı az olanların oğlu olabilir diyorlar.
İlk kizimda 12+6 da 50 nin altindaydim simdi 11+3 de yaptirdim gene 50 nin altinda gene kizim geliyoo yuzdn inanmiyorum ben :))
12. haftada ikili test yapıldı (12+3). Bhcg değerim 156. Cinsiyeti bugün öğrendik erkek
Bende ne çin takvimi, ne nabız ölçümü, ne ikili test bhcg. Hiç biri tutmadı. Herşeye göre kız görünüyordu ama erkek yavrum
Başından beri erkek hissediyordum. Herhalde anne hissi
Tabii ben istisna da olabilirim. Ama bende hiçbir tahmin tutmadı arkadaşlar. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu tür şeylere inanmıyorum. Bilimsel gelmiyor bana. Cinsiyeti erkek belirler ve hamilelik kişinin bünyesine göre değişir. Benim hiç bulantım olmadı, göbeğim sivri ve hep tatlı yedim ama kızım olacak mesela.
O yüzden bu tür şeylere itibar etmeyi doğru bulmuyorum.