Bizim 33 çıktı erkek bekliyoruz cnmSizinki kac cikmisti
Saglikla gelsin ins:)teori sendede tutmusBizim 33 çıktı erkek bekliyoruz cnm
Saglikla gelsin ins:)teori sendede tutmusBizim 33 çıktı erkek bekliyoruz cnm
Ay cnm şimdi biraz tedirgin oldum bak belli bir aralığı var mı bildiğin kadarıyla bunu doktoruma sormak istiyorum ben de.Benim 10 kusurdu kizim olacak. Ayrica 24. Haftada ayrintili ulttasonda ogrendik ki o ayrintilida ki dusuk bhcg mom degeri pihtilasmaya delaletmis. Ayrintiliyi yapan perintolog apar topar kan sulandiriciya baslatti beni. Sonrasinda genetik testlerde pihtilasma cikti.
Cinsiyet tahmininden daha onemli bu bilginiz olsun.
Test sonucunda bir aralik yazmiyordu. Ayrintilida perintologun dikkatini cekti. Bebegi besleyen damarda direnc goruncede generik test onerdim pihtilasma cikti.Ay cnm şimdi biraz tedirgin oldum bak belli bir aralığı var mı bildiğin kadarıyla bunu doktoruma sormak istiyorum ben de.
Bende doktoruma daha gostermedim hcg 108 ama herkesin 30 40 50 fln benim neden bole anlamis degilim tedirginimTest sonucunda bir aralik yazmiyordu. Ayrintilida perintologun dikkatini cekti. Bebegi besleyen damarda direnc goruncede generik test onerdim pihtilasma cikti.
Ya bende beta 108 yazio sizde nasil 10 20 50 yazio onu anlamadim karsisindada 2,26 yazio siz nereye bakionuz arkadaslar
Telaslanacak bi durum degil onemli olan riskli tarafinda yazanmis onu kafaniza takmayin banada doktorum soyledi her hastaneye gore degisio dedi saglikla gelsin bebisiniz cinsiyetine bisey dedi miBenim de free bhcg yüksek çıktı 145 herkesin baya düşük aynı endişe bende de var neden yüksek ki bilgisi olan var mıdır acaba doktor tek başına bişey ifade etmiyor dese de ilginç bu kadar yüksek olması
çok eski bir konu ama buna yorum yapayım. valla bu bulantı olayı yalan. ikili test yaptırdım şuanda 15 haftadayım. 6. haftanın sonundan beri bulantı ve kusmalarım var ilaçla atlatabiliyom. gerçi ilaç almama rağmen her sabah kusuyom ama hiç yoktan iyidir tüm gün kusmaktansa. Beta hcgm de 26 daha cinsiyet öğrenemedik.birde bhcg düşük olan annelerde mide bulantısı da daha az oluyormuş.dolayısıyla bulantısı az olanların oğlu olabilir diyorlar.