Ayşegül bende senin durumundayım. bende testleri dün aldım ve doktor dawn yani özürlü riski olduğnu söyledi... moralim çok bozuldu... ağladım baya bende.... allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum canım... ama moralini yüksek tutmaya çalış yine de.... ben 13 haftalık gebeğim ya sen...
canım teşekkürler bende düzen labaratuarında üçlü yaptıracağım... hakımızda hayırlısıkızlarrr olumlu düşünün ben kastamonuda otruyorum ikili testtım 13+1 iken yapıldı düzen labaratuvarında sonuclar iyi dedı dr.ve bana 3 lüye gerek yok dedı.zatend eyaptrmayacaktım cok gerıyor adamı bu testler .hanı sonucta ihtimal belirtiyor ya ben o yüzden dedım.ıns sizinde üçlünüz iyi cıkar amnıyosentese falan gerek olmaz arkadaslar ama olumlu düşünün bence bunalr sadece birer ihtimal
canım teşekkürler bende düzen labaratuarında üçlü yaptıracağım... hakımızda hayırlısı
az once suna arkadasa da yazdim tekrar olacak belki ama, doktorum demiştiki ikili kotu cıkarsa korkmicaz 3lu o da kotu cıkarsa amniyosentez yapıcaz.aslinda en iyi sonucu aminyosentez veriyor diye biliyorum kromozomlar sayildigi icin
ama insallah ona bile gerek kalmaz.2li teste ben guvenmiyorum işin acikcasi.olcumu yapan doktor cok onemli bebeğin gelişim haftası cok onemli.
insallah iyi sonuclarinizi paylasırsınız.