canım, interneteysen gir. Düzen labaratuvarı diye sorgula. Caddenin adını bilmiyorum ama şöyle tarif edeyim. Kızılayda, sakayaryanın arka caddesi varya orda. Sanırım 5, yada 6 kattaydı. iyi haberler alırsan bilgilendir lütfen... burdan yada özelden....
değerlerin gayet düzgün çıkmış risk yok bu değerlerde.250nin altındakiler riskli olur.neye göre risk yüksek demiş dr un anlamadım ben.arkadaşlar dün sonuçlarımı aldım ve ve doktor yüksek çıkmış deyince yıkıldım.çok üzgünüm.acaba ikili testi kötü çıkıpta 3 lü de değerleri normal çıkan varmı.lütfen yardım edin.değerlerimi yazıyorum.
fb-hcg 3.22
papp-a 1.56
biochem.risk+NT 1:3941
double test 1:755
age risk 1:938
trismy 18+NT <1:10000
değerlerin gayet düzgün çıkmış risk yok bu değerlerde.250nin altındakiler riskli olur.neye göre risk yüksek demiş dr un anlamadım ben.
merhaba arkadaşlar ben de 33 yaşındayım bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok endişeliyim yaşımdan dolayı riskli gebelik olur mu korkusu içindeyim bu ilk gebeliğim ikili test kaçıncı haftada yapılıyor bilgi verir misiniz
free beta hcg bende 65 çıktı.senin o değerinde biryanlışlık var bence testini başka bir laboratuara yenilet.diğer geğerlerin ise çok normal.ense kalınlığı mı yüksek çıktı acaba dr un ondan mı risk var dedi?gerçekmi diosun canım nasıl yani? hcg 3.22 ona yüksek dedi doktor.
arkadaşlar dün sonuçlarımı aldım ve ve doktor yüksek çıkmış deyince yıkıldım.çok üzgünüm.acaba ikili testi kötü çıkıpta 3 lü de değerleri normal çıkan varmı.lütfen yardım edin.değerlerimi yazıyorum.
fb-hcg 3.22
papp-a 1.56
biochem.risk+NT 1:3941
double test 1:755
age risk 1:938
trismy 18+NT <1:10000
arkadaşım benimde ikili kötü çıkmişti ama üçlü iyiydi inşallah seninde öyle çıkar içini ferah tut hadi inş iyi haberlerini alırız