11 haftalıkken benim de bebeğim de ense kalınlığı çıktı , daha sonra doktorum aldırmayı düşünmüyorsan bu riske hiç girme düşük tehlikesi olabiliyor dedi ve bende kararsız bi şekilde hastaneden çıktım ağlıyorum eşim teselli ediyo aldırcaz diyorum önüme hep bi engel çıktı aldırcam dedikçe rabbim elimde li parayı çekiyordu resmen oldum 4 buçuk aylık ama hamileliğim zehir gibi geçiyo sürekli ağlıyorum 5 aylıkken eşim karnımı severken içimde yılan gibi geçtiğini hissettim cinsiyetini bilmiyorum göstermiyor. 5 buçuk aylıkken ufak bi kanamam oldu hastaneye gittik koştur koştur kız olduğunu öğrendik ve o gece vicdan azabından yatamadım aldırmayı düşünmek off doğum yaptım v kızımı kucağıma aldığım ilk an mucizem dünya tatlısı minik bir Downişkoooo
Allahım ne güzellikler yaratıyorsun
neymiş efendim yaşıtlarından geri gelecek onların yattığını yapamayacak öyle Bi dünya yok yapacak sadece biraz zamanla
ARİNİM GÜZEL KIZIM ŞUAN DA 2 YAŞINDA VE SİZE YAPTIKLARINI ANLATSAM ŞOK OLURSUNUZ
8 aylık doğdu kızım 8 ayım zehir zembelek geçti şimdiki aklım olsa hiiiiçç umursamazdım doğurmaya karar verdim an onun için daha fazla neler yapabilirim diye işe koyulurdum neyse ki yine de geç kalmadım
Sabrım yol arkadaşım herşeyim oldu biraz uzun oldu özet geçemeye çalıştım anca bu kadar oldu sana tek tevsiyem hamileliğini sonlandırmak düşünüyorsan eğer karnın büyüdüğü günleri düşün içinde nasıl çırpındığını sen onunla konuşunca sana nasıl tepki verdiğini ve downlu veya değil onun için bişeyler ya
tabi ki aldırıp aldırmamak size kalmış , ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim onlar bizden daha akıllı ve zekiler ve bide şöyle düşün sağlıklı sapa sağlam bi çocuk doğurdun Allah korusun bi kaza yatalak oldu
imtihanlar sınavlar bizim için ihtimalleri de düşünmek gerekiyo tabi ki ama ben her şeyi kızımla öğrendim umarım öyle değildir inşallah ama nasipte kaçamayız kuzum herşeyi düşün
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin