İkili tarama testi fiyatları

devlet yapmıyor mu ikili testi ücretsiz.Özelde muayene olsak ta devlette kan testi yaptırabiliriz yani.

Beylikduzu kolan hastanesinde 60 tl muayene ucreti verip ense kalinligi burun kemigi cinsiyet vs baktirip ardindan 75 tl de kan icin verdim arkadaşlar. Yalniz doktoru iyi arastirmak gerekiyor. Ben nihan hanima gidiyorum. Cok memnunum. Kendisinin bu alanda bransi var. Her doktor yapamiyormus ikili test. Ben de cok arastirdim ama net sonuclara ulaşamadım. Telefondan da bilgi verilmedi. Belki birilerine yardimim dokunur.

devlet yapmıyor mu ikili testi ücretsiz.Özelde muayene olsak ta devlette kan testi yaptırabiliriz yani.

İstanbul kağıthane devlet hastanesi ücretsiz yapıyor..

merhaba ben özelde tuzlada 35 tl muayne ücreti verip ende kalınlığı ölçtürdüm ultrasondan 70 tl ye de testi yaptırdım,bilginize :)

Beylikduzu kolan hastanesinde 60 tl muayene ucreti verip ense kalinligi burun kemigi cinsiyet vs baktirip ardindan 75 tl de kan icin verdim arkadaşlar. Yalniz doktoru iyi arastirmak gerekiyor. Ben nihan hanima gidiyorum. Cok memnunum. Kendisinin bu alanda bransi var. Her doktor yapamiyormus ikili test. Ben de cok arastirdim ama net sonuclara ulaşamadım. Telefondan da bilgi verilmedi. Belki birilerine yardimim dokunur.

Merhabalar ben ikili test için gideceğim kolan hastanesine nihan hanımla ilgili bi tek sizden bi yorum duydum ben sadece ikili test için düşünüyorum zaten onunbu konuda nasıl bi uzmanlığı var gerçekten her kadındoğumcu yapamıyor mu bu testi

Merhabalar ben ikili test için gideceğim kolan hastanesine nihan hanımla ilgili bi tek sizden bi yorum duydum ben sadece ikili test için düşünüyorum zaten onunbu konuda nasıl bi uzmanlığı var gerçekten her kadındoğumcu yapamıyor mu bu testi

Cevap vermek için gec kalmamisimdir umarım.
Her kadin doğum doktoru yapamiyor bu testi. Bu arada doktorum nihan hanim. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Ha birde 2. Duzey ayrintili ultrason için perinatolog olan bi devlet hastanesine bi ara gidip muayene olun. Kayit actirmis olursunuz hem. Yoksa benim gibi 450 tl vermek zorunda kalirsinix. (20.haftada yapiliyor bu test ) bütün organlarina kemik yapisina vs bakiliyor. Ama radyotolog değil perinatolog bakmali.

Sanitim cok kopuk yazdim ama.. hamilelik yorgunlugu diyelim usendim :p

Ben de suan 10+2 haftaligim. Doktorum 2 hafta ssonra gel dedi. Bakalim bana yapacak mi ikili tarama testi. Fiyatlar beni korkuttu ama ne yapalim bazen mecbur oluyoruz vermeye. Antalya ozel olimpos hast. Gidiyorum muayene ucreti 55 tl. Bakalim teste ne kadar isteyecekler... :110:

İkili testi Acıbadem Hastanesi'nde Sgk olanlara 45 liraya yapıyorlar.
Benim doktorum Acıbadem Hastanesin de olduğu için muayeneye ve kontrole oraya gidiyorum.
Doktorumun Sgk anlaşması olduğu için 75 lira muayene ücreti veriyorum fakat bu muayene ücretiyle ayda 2 kere komple ultrason dahil muayene olabiliyorum.
Doktorum bana 10 tane test verdi bu testleri sağlık ocağında yaptır yapamadıklarını burada yaptırırız dedi.
Sağlık ocağında 7 tanesini yaptırdım 3 tanesini de Acıbadem Hastanesin de yaptırayım dedim.
3 testin normal ücreti 1132 lira tuttu eşim hayrola ameliyatmı organ naklimi yapacaksınız dedi :)
Sgk'lı fiyatı 48 lira tuttuğunu söylediklerinde eşim haaaa bişey diilmiş dedi :KK70:
Velhasıl sgk yoksa çok uçuk fiyat varsa kimseyi zengin fakir diye ayırmadan karşılıyorlar.
Evimde gibi hissediyorum çok memnunum.

Butterfly Deniz Butterfly Deniz aa çok güzel oldu bu bilgi, teşekkürler :)
bahsettiğiniz 10 test kan ve idrar mı acaba? ben de yakın zamanda bir devlet hastanesinde yaptırdım onları, ücret almadılar. daha önce daha az test için özel bir hastane 300 lira almıştı. :/
ikili test için birkaç haftam var ama bu fiyat bilgisi iyi geldi, sağolun :)

Butterfly Deniz Butterfly Deniz aa çok güzel oldu bu bilgi, teşekkürler :)
bahsettiğiniz 10 test kan ve idrar mı acaba? ben de yakın zamanda bir devlet hastanesinde yaptırdım onları, ücret almadılar. daha önce daha az test için özel bir hastane 300 lira almıştı. :/
ikili test için birkaç haftam var ama bu fiyat bilgisi iyi geldi, sağolun :)
Sadece kan testi gebelikte idrar yolu enfeksiyonu belirtisi yoksa genelde gebeyken idrar testi yapmıyorlar.
SGK ile amlaşmalı özel hastanelere fiyat sormanızı tavsiye ederim :KK66:

İkili testi Acıbadem Hastanesi'nde Sgk olanlara 45 liraya yapıyorlar.
Benim doktorum Acıbadem Hastanesin de olduğu için muayeneye ve kontrole oraya gidiyorum.
Doktorumun Sgk anlaşması olduğu için 75 lira muayene ücreti veriyorum fakat bu muayene ücretiyle ayda 2 kere komple ultrason dahil muayene olabiliyorum.
Doktorum bana 10 tane test verdi bu testleri sağlık ocağında yaptır yapamadıklarını burada yaptırırız dedi.
Sağlık ocağında 7 tanesini yaptırdım 3 tanesini de Acıbadem Hastanesin de yaptırayım dedim.
3 testin normal ücreti 1132 lira tuttu eşim hayrola ameliyatmı organ naklimi yapacaksınız dedi :)
Sgk'lı fiyatı 48 lira tuttuğunu söylediklerinde eşim haaaa bişey diilmiş dedi :KK70:
Velhasıl sgk yoksa çok uçuk fiyat varsa kimseyi zengin fakir diye ayırmadan karşılıyorlar.
Evimde gibi hissediyorum çok memnunum.

Merhaba , bu testler hep yazildigi gibi 11. haftadan itibaren mi yapildi?
Yurtdisindayim , 8. Haftaya bu test icin gun verdiler , anlayamadim. Ustelik 370 Pound ... Ben o parayla Turkiye ye gelirim, testi yaptiririm, ustune de tatil olmus olur :)

Bende iki hafta sonra kolonda Altan beye gidicem . Çok iyi bir dr ilk gebeligimdede ona gitmiştim dr umda onu tavsiye ediyor.

Bende özel hastaneye gidiyorum iki hafta önce ikili test yaptırdım yaptırmadan önce doktoruma söyledim kan testini üni hastanesinde yaptıracağım diye o da tamam olur sonuçlarını alınca bana gösterirsin birde ultrasondan bakarız dedi. Zaten muayene için o kadar para veriyoruz ben testler için para vermek istemedim.

Merhaba , bu testler hep yazildigi gibi 11. haftadan itibaren mi yapildi?
Yurtdisindayim , 8. Haftaya bu test icin gun verdiler , anlayamadim. Ustelik 370 Pound ... Ben o parayla Turkiye ye gelirim, testi yaptiririm, ustune de tatil olmus olur :)
Özür dilerim mesajınızı şimdi gördüm.
Bebek belli bir ağırlığa gelmeden bu test olmaz. 11 haftadan sonra yapılıyor.
Ense kalınlığı ölçülür ve ikili test yapılır.
Size ikili test değil harmony prenatal test yapacaklar sanırım.
Bu test bayağı tuzludur fakat % 99 kesin sonuç verir.Bu testle bebeğin DNA 'sı incelenir.Siz ne testi olduğunu öğrenin.
Zira harmony prenatal test Türkiyede 2.500 lira.
Ve alınan can Avrupa yada Amerika'ya gönderiliyor sonuç geri geliyor.
Siz Ingiltere'de olduğunuz için belki biraz daha uygun olabilir bilemiyorum.

X