İkilem içindeyim...

Anlamadigim bu canim ikilemin ne -? Yani bosanmak mi istiyorsun bosansan eve verdiklerinde bosa gidecek bosanmasan boyle nereye kadar surecek calisip o sahsa yedirecegine kendinle cocguna ydir yoksa sen 50 yil snra bi bakarsin calistigin hic bir emegin yok bence bian once karar vermelisin ne yapacagin konusunda

Anlamadigim bu canim ikilemin ne -? Yani bosanmak mi istiyorsun bosansan eve verdiklerinde bosa gidecek bosanmasan boyle nereye kadar surecek calisip o sahsa yedirecegine kendinle cocguna ydir yoksa sen 50 yil snra bi bakarsin calistigin hic bir emegin yok bence bian once karar vermelisin ne yapacagin konusunda
Haklısın

Annem çeyiz yapmıştı.Babam verdi yorgan yastık döşek.Kv eşimin aklına girmiş o zaman.dedilerki bunlar eski bozalım doğacak çocuğa yastık yorgan döşek yapalım dediler.önce düşündüm.sonra ne oldu biliyor musunuz?kaynımın çocuğuna yorgan döşek yaptı.benim çocuğuma da yaptı ama kaynım çocuğuna yaptı.eşime sordum ses çıkarmadı.bende kızdım.hakkımı zehir zıkkım ettim.gözlerinize dişlerinize dursun dedim.kaynımda bir kuruşun hesabını yapıyor utanmadan.Allahım büyük ne diyeyim.

Annem çeyiz yapmıştı.Babam verdi yorgan yastık döşek.Kv eşimin aklına girmiş o zaman.dedilerki bunlar eski bozalım doğacak çocuğa yastık yorgan döşek yapalım dediler.önce düşündüm.sonra ne oldu biliyor musunuz?kaynımın çocuğuna yorgan döşek yaptı.benim çocuğuma da yaptı ama kaynım çocuğuna yaptı.eşime sordum ses çıkarmadı.bende kızdım.hakkımı zehir zıkkım ettim.gözlerinize dişlerinize dursun dedim.kaynımda bir kuruşun hesabını yapıyor utanmadan.Allahım büyük ne diyeyim.
Canim senin ailende onlara calisiyor ohh ne guzel devam

Yerinde olsam artık kuruş vermem.durumları olmasa milletin çoluğunun çocuğunun rızkına göz dikmelerini anlıycam ki durumu olmayan zaten göz dikmez.durumu olupta hala oğlunun torununun rızkına göz dikenlerden midem bulanıyor.zaten eşiniz yanınızda olmasa daha çok yerlermiş sizi.ne derler bugüne kadar aldıkları çocuklarınızın başı gözü sadakası olsun.bundsn sonrasına bakın

Kv ölmüş kocasından kalma emekli maaşı var üstelik.

Adam size eş olamamış, net.
Bambaşka bir ütopyası var, ve orada kendi kurallarına, doğrularına ve ahlakına göre yaşıyor.
Evi kadının sırtlaması, erkeğin de üstüne densizlik etmesi...
Bu adama çocuğu bırakın, eş kalmanız bile fazla.
Bence daha fazla gelişme ve ya değişim beklemeyin, zira karşınıza çıkan durum sizi memnun edecek bir tablo olmayacak.
Kendi planınızı yapıp ona geçmenizi tavsiye ederim.
Ama sizin o evine ve eşine sahip çıkan büyük yüreğinize helal olsun demeden geçemeyeceğim. Onca şeye rağmen huzur ortamı oluşturmaya çalışmanız takdire şayan...

Sonuc ne suanki durum yani
Bugün şunları öğrendim.Eşim bekarken parasını biriktirmiş az-çok bu biriktirdiği parayı annesine vermiş saklasın diye.altını çizerek söylüyorum bankaya yatırmamış annesi evde saklıyor.artık ya para olarak ya da altın vs şeklinde.2,5 senedir ki gözlemim annesi diğer çocuklarını kaynım ve görümcem hiç karışmıyor.sürekli benim eşim ile muhattap aklına girmiş yani eşim çok aşırı bağlanmış annesine.Dün benden kredi kartı istedi çocuğa mama alacağım diye bende vermedim kredi kartını.

Bambaşka bir ütopyası var, ve orada kendi kurallarına, doğrularına ve ahlakına göre yaşıyor.
Bence daha fazla gelişme ve ya değişim beklemeyin, zira karşınıza çıkan durum sizi memnun edecek bir tablo olmayacak.
Ama sizin o evine ve eşine sahip çıkan büyük yüreğinize helal olsun demeden geçemeyeceğim. Onca şeye rağmen huzur ortamı oluşturmaya çalışmanız takdire şayan...

Tamam herşeyi toparlamaya çalıştım şuana kadar ama artık bıraktım.yarın otomatik ödemede olan elektrik su vs üzerine almasını söyleyeceğim.pis bir aileye düşmüşüm.illallah ettim.bu yuvayı nasıl ben kurdum öylede yıkmayı planlıyorum.

Tamam herşeyi toparlamaya çalıştım şuana kadar ama artık bıraktım.yarın otomatik ödemede olan elektrik su vs üzerine almasını söyleyeceğim.pis bir aileye düşmüşüm.illallah ettim.bu yuvayı nasıl ben kurdum öylede yıkmayı planlıyorum.
en doğrusu bu olur şuan. Bunlardan kurtulmak kâr

O kadar emeğim var herşeyi ben yaptım borc harç ile çok çaresizim.

İkilem demenin sebebi başlığın şu

Evdeki eşyalardan tutunda inşaat halindeki evi yaptıran bunun için borca giren benim.şimdi boşalacak olsam eşyaların yarısı ona verilecek ve ev ona kalacak.Yani elde avuçta birşey yok yine.o kadar emeğim borcum var.ikilem buydu.

Konuyu takip ederseniz görürsünüz.

Eş değil düşman.
Şahisa dedim ki kardeşin 0.50 kuruşun hesabını yapıyor dedim.dedi ki o ekmek parası dedi.Dedim ki benim ki ne parası dedim.Düşünun eşim bunu diyen

Back
X