Ikılem, 3ünden biri! Ablalarımdan yardım istiyorum.

siz hiç sadık deılsınız . kendınızın çok guzel ve zekı oldunu dusunuorsunuz . çekik gözmus 1.70 mış ve 500 tam puanmış :))

bu ayrıntaıları vermektekı amacınız ne burda kendımızı anlatsak heralde ohoooo ... :) neysee konuya gelınce 16 yasındakı hanımefendı

bu yaptınız tavır şişirilmiş egonuzdan kaynaklı eger boyle devam edersenız hayatnzda uzun surelı kımse olmaz. önce doymak lazım .

çunku sız kendınızı oyle bı dev ayanasında göruorsunuzkı kendınze layık kmeseyı goremıorsunuz ve hep daha ıyısını buldgnzda otekını bırakıcaksınız yada aldatıcaksın .

Acı gerçek

aynen ağzınıza sağlık. konu sahibi kendine yaşamak istedği bir hayal dünyası kurmuş ve onu da bizlere anlatmış:)
ama fen lisesi, anadolu lisesi ve tıp öğrencileriyle o kadar iç içe oldum ki, sadece ordan bile yalan söylediğini anlayabilirim, hiç bir fen lisesi öğrencisinde bu kafa olmaz,böyle mantığı olanın orda işi olmaz.

buğdayla konusma ya diğerinin adı neydi?? neyse unuttum onunla da kafana göre takıl yorum yapamıycamda ne çok seymissin ne biliyim çalıskan mı diyim artık neyse sacmaladım mutlulklar

şimdi canıııım.

bu sene okulu bitirdim ben de bulunduğum şehrin fen lisesine birinci yerleşmiştim tek yanlış yaparak.
o zamanlar bu sbs zımbırtısı yoktu her sene ezber yap falan oks'ydi.

ama bi bakarsan hiç bi konumda dertlerimi anlatırken önce bundan bahsetmemişimdir.

o ayrı bi mesele çünkü, çünkü zeki olmak davranışlarını temize çıkarmıyor malesef.
çünkü kıytırık bi sınavdan tam puan aldın diye anadolu lisesindeki çocuğu küçümsemen gerekmiyor

sen ineklerken o playstation oynamış demek, bence iyi de yapmış gerek yok o yaşta at yarışı yapmalarına çocukların

bak ben össde bizim okulda tabanı zar zor geçenler gördüm, düz liseden cerrahpaşaya gidenler de.

yani bu bi kıssas değil
hele hele sevgili, arkadaşlık ilişkilerinde hiç değil

bize diyeceğin şu olmalıydı:

liseye geçince sevgilimle farklı okullara gittik ve ben başkasından etkilendim ama o da beni hala etkiliyor.
biz de sana diyecektik ki yaşın gereği gayet normal, alıştığın için buğdayın etkilemesi de normal :)

gerek yok böyle saçma ayrıntılara

Merhaba ben ebegümeci, gördüğüm kadarıyla beni unutmuşsun ve bu davranışından dolayı seni sonsuza kadar lanetliyorum.

tebrikler bu konuya yapılan en güzel yorum arkadas puccavari bir kitap yazmaya zorlamış kendisini baktı olmuyor özet halini yazmış :) yavrum sen madem çok zekisin allasen zekanı bitki aleminde harcama gece gece güldürdün beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…