İKİGAİ; Hayatın Anlamını Bulmak

Günaydın herkesee

Bugün 6.30da kalkıp namazımı kıldım biraz da hatim yerimden okudum
Pazartesileri de bu dönem okulda en yoğun olduğum gün. O nedenle temizlik günü olarak hafta sonunda karar kılmıştım. Dün bütün gün dışarda olunca da temizlik bugüne kaldı. Kuran bitince odamın ve salonun tozlarını aldım. (Benim odamın bulunduğu çatı katının temizliği evde bana ait ) Tozlar bitince banyoya geçtim. Bir güzel lavaboyu, tuvalet ve banyoyu yıkadımmm... Şimdi kahvaltı hazırlamak için bıraktım, kahvaltıdan sonra da süpürüp silicem inşallah
İkindi gibi halama gidicem, kuzenlerim vs. orda olacaklar. Çok geç kalmadan dönmeyi planlıyorum malum pazartesi okul var ve benim en geç 22.30da pilim bitiyor Bu hafta itibariyle okula tam dönüş yapmış olucam. Derslerimin çoğu önceden hazırlanıp gidilmesi gereken dersler. Gerek koca koca okumalar gerekse teslim edilmesi gereken eskizler, projeler derken çok yoğun bir dönem beni bekliyorr. Yazarken bile yoruldum Allah bana yardım etsin

Üç günlük doğum günü kutlamamdan sonra artık normal-şekersiz-saglikli hayatıma geri dönebilirimm... Bugün tam 22 yaşımı doldurdum, bir yaş daha aldım :") her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım

Nice mutlu yıllara. Evet en güzel çağınızdasınız.

Çok teşekkür ederiimm

Sayfayı aktif tutamıyorum maalesef birinci sınıftan beri ilk kez haftanın her günü dersim var ve haliyle yoğun geçiyor okulum. Ekle bırak haftasıyla birlikte programı kısmen istediğim şekilde değiştirdim ancak yine boş gün kalmadı; çarşamba sadece sabahtan ve perşembe-cuma öğlene kadar dersim olacak şekilde azaltabildim programı. Tezle ilgili de danışman ayarlama işlerim devam ediyor. Bakalım umarım güzel olur her şey.

Kasımda 5 günlük İzmir'e gideceğim, sempozyuma. Onun dışında okul-ev arasında gidip geliyorum. Hastalıktan da yeni çıktığım için ekstra işlere halim olmadığını itiraf etmeliyim...

Cumartesi günü biraz alışverişe çıkmam lazım. Almam gereken birkaç ihtiyacım var. Buraya da yazayım tamamladıkça üstüne çizik atarım

-siyah kot pantolon
-siyah kaban
-taba kısa bot
-krem/kiremit/çizgili - boğazlı/oversize triko
-basic siyah mümkünse triko elbise (jüri ve sunum dönemlerinde hayat kurtarıcı oluyor...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…