- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
çocuk mu uyutmuyor?Merhabalar hanimlar 2-3 gundur ben de cok gec yatmaktan aslinda mutsuz oldugum farkina varmisken karsilastim bu topikle esim gec uyuyor ben de kpss calisma doneminde gec yattığım icin iyice aliskanlik haline geldi kacta yatarsam yatayik kucuk cocugum oldugu icin sabah erken kalkmak zorundayim ben de oyle 9-10larda yatamam ama kendime 12 de yatma hedefi koydum normalde 2 gibi falan yatiyorum.dun 12 de yatacagim dedim oyle boyle derken yataga gitmem 1i buldu umarim bugun erken yatabilirim :)
Ben erkenci olunca çocuklar da erken yatmaya alıştılar. Büyük oğlumu bebekken saat 8 de yatırdım şimdi 9 gibi mayışıyor. Küçükler biraz hengameye rastladılar üçünü birden uyt masal anlat falan derken 9 gibi yatırdım hep , onların da uyku saati 10 oldu. Demek istediğim siz kaca kadar tahammül ediyorsanız çocuğunuz da o saati zorluyor. Her annenin bu saat oldu daha çocuk uyumadı diye cinnet getirdiği bir saat vardır ya bu bende 12dir!!! sıkıyorsa 2ye kadar gezsinler tabi 6da uyanıyor bizimkiler . çocuk anneden anne çocuktan etkileniyor kısır bir döngü bu