9 yıl aradan sonra tekrar anne oldum.lara ve lina iki tane dünya güzeli kızım var.o kadar aradan sonra anne olmak beni ne kadar heyecanlandırmıştı anlatamam.ama dikkatimi çeken bir şey vardı ilk anne olduğunda 23-24 yaşlarındaydım sanıyorum yaştan dolayı hamileliğimi ne kadar yaşayabildim ne kadar anladım,inanın bilmiyorum.hani derler ya ikinci bebek tatlı oluyor,HAYIR.tatlarda hiç bir değişiklik yok.sadece daha olgunsunuz.değerleri daha iyi biliyorsunuz zamanın değerini, bebeğinizle geçen dokuz ayın değeri,doğum yaparken çektiğiniz sancının,doğumun acısının değeri ve bebeğinizle geçen hergünün değeri!....sizlerin hamilelik,bebek bakımınız,iki bebeğinizin(yada daha fazla)büyütme sistemleriniz,programlarınız,kurallarınız,duygularınız herşey hadi paylaşalım paylaşalım da ilk kez anne olanlar ilk bebeklerinde de doya doya yaşasınlar!..a.s.vereliniortak
Kızım 5 yaşında 26 yaşında anne oldum,oğlum 2,5 aylık ve ben 31 yaşındayım.
Daha olgunum,uykusuzluğa daha alışkınım,daha az bunalıma girip daha az ağlıyorum :),daha sabırlıyım,daha mutluyum ve hergeçen gün Allaha daha çok şükrediyorum...Ancak bilmen gereken birşey var ikinci çocukla beraber düzen falan kalmıyor insanda ama tuhaf bir şekilde umrundada olmuyor hoşgörü tavan yapıyor anlayacağın
çok haklisiniz hanimlar. yillar bizleri olgunlatiriyor tecrube kazandiriyor. oglum 20 yasinda oldu. kizim 22 yasinda oldu. simdi 29 yasinda ve 3. kez anne olucam ins bu hamileligim çok farkli geliyor bana. ilkini dusunuyyorumda ne kadar tecrubesizmiism. simdi ise. burda ilk defa anne olacak anne adaylarin heycanini, korkusunu, endisesini, anliyorum. ilk de o dogumu nasil korku ile beklemistim. simdi ise heyenacan ve sevincli bekliyorum korku mu hiç yok ardik.
Kızım 5 yaşında 26 yaşında anne oldum,oğlum 2,5 aylık ve ben 31 yaşındayım.
Daha olgunum,uykusuzluğa daha alışkınım,daha az bunalıma girip daha az ağlıyorum :),daha sabırlıyım,daha mutluyum ve hergeçen gün Allaha daha çok şükrediyorum...Ancak bilmen gereken birşey var ikinci çocukla beraber düzen falan kalmıyor insanda ama tuhaf bir şekilde umrundada olmuyor hoşgörü tavan yapıyor anlayacağın
oglum yaklasik 6 yasinda..dogum yaptigimda 21-22 yasindaydim...daha cok cahil olmama ragmen cok büyük bir titizlik ve düzenle oglumu büyüttüm..cok sükür simdi bana pek yükü olmuyor..kizimsa 3,5 ay önce dünyaya geldi.iste o gün Allahimdan daha ne isterimki dedim..gercektende onlar hayatimin tamamini ele gecirdiler..artik sadece onlara uygun planlar yapiyoruz..kizimda daha sakin ve vurdumduymaz oldum sanirim..ikincide daha olgunlastim..cok sükür oglumda simdilik kardesini kiskanmadigi icin rahat bir dönemdeyiz...insallah hep böyle gider...