• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkici bebek olmasaydı iyidi bakamadıktan sonra olması bisey değistirmiyo

Rabbim sizlerede saglikli hayirli evlat nasip etsin cok iyi bilirim o duyguyu 😥
Her geçen ay biraz daha umutsuzluğa düşüyorum. Sağlıklıyım çok şükür her ay adetim düzenli. İnanın o adeti gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular dökülür oldu. öyle bir his.
ama işte böylelerini okuyunca görünce daha bir kahroluyorum.
Allahım inşallah beklettiği gibi güzelleştiriyordur. Sağlıkla gelsin hayırla gelsin ben beklemeye razıyım. :(
Çok teşekkür ederim güzel duanız için. :KK200:

Her geçen ay biraz daha umutsuzluğa düşüyorum. Sağlıklıyım çok şükür her ay adetim düzenli. İnanın o adeti gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular dökülür oldu. öyle bir his.
ama işte böylelerini okuyunca görünce daha bir kahroluyorum.
Allahım inşallah beklettiği gibi güzelleştiriyordur. Sağlıkla gelsin hayırla gelsin ben beklemeye razıyım. :(
Çok teşekkür ederim güzel duanız için. :KK200:
Oyle iyi anliyorum ki adet olunca agliyodum birde boyle cevremde istemeden oldu kazayla oldu lafları duyunca dahada üzülüyordum tup bebek tedavisine basladim 2.denemede allah nasip etti simdi doguma gun sayiyoruz insallah allah hayirli vakitte nasip eder kendinizi uzmeyin bizler dogmayan bebeklere annelik simdiden yapiyoruz bekleyerek sabrederek ❤❤

Konu sahibine destek mesajları atmayanları aklı selim olmamakla itham eden kişi!!!!!

Sen bu konuda bi otorite misin?

Sen mi karar veriyorsun kimin ne yorum yapıp yamayacağına...
Hakaret edilmemiş, kötü söz edilmemiş...

Dikkat et o selim aklın(?)dan süzülüp, parmaklarindan akanlara!!!

Ay allahım okuduğum şeye inanamıyorum bi bebek sahibi olmak için çırpınıyorum insanlar vermeye çalışıyor rabbim sen büyüksün isteyipte arzulayan sahip çıkabilen herkese nasip et. Ya belki korundunuz genede oldu ama yargılamak istemem bu düşüncen cok yanlış ben gece gündüz uyumam çalışırım genede yavruma sahip çıkarım sakın bu düşünceye kapılmayın bırakmayın çok pişman olursunuz.

Evet bu annenin elinde bebeğin geleceği iyi görünmüyor malesef
Farklı bir aileye giderse de nasıl insanlara denk geleceği belli değil
Allah yardımcısı olsun günahsız yavrucağın
Evlat hasreti çeken, masum bebeklere gözü gibi bakacak birçok aile var. Bunlardan biri de benim.. Kimsenin çocuğunu zorla isteyemeyiz, buyutemeyiz, sevemeyiz tabi. Ama bu dünyada kendi dogurdugu çocuğunu döven, öldüren , dilendiren, işkence yapan anne babalarda var. Biyolojik anne baba olunca herşey normal de, biri evlat edinmek.istediginde, vay o yavrucak kimi ellerine düşecek muamelesi yapiliyor. Biz bişey satın almıyoruz, evlat istiyoruz. Bu toplumun bir yarası. Lütfen yorumlarınızı yaparken bundan üzülecek ailelerinde düşünürseniz sevinirim. Kişiler. Veya aileler arası evlat edinmek de yasaldır.. Devletin bunun icin uyguladığı yöntemler vardır. Kurumdan evlat edinmekten farkı yoktur.Yoksa Devletimiz buna müsade eder miydi?

Evlat hasreti çeken, masum bebeklere gözü gibi bakacak birçok aile var. Bunlardan biri de benim.. Kimsenin çocuğunu zorla isteyemeyiz, buyutemeyiz, sevemeyiz tabi. Ama bu dünyada kendi dogurdugu çocuğunu döven, öldüren , dilendiren, işkence yapan anne babalarda var. Biyolojik anne baba olunca herşey normal de, biri evlat edinmek.istediginde, vay o yavrucak kimi ellerine düşecek muamelesi yapiliyor. Biz bişey satın almıyoruz, evlat istiyoruz. Bu toplumun bir yarası. Lütfen yorumlarınızı yaparken bundan üzülecek ailelerinde düşünürseniz sevinirim. Kişiler. Veya aileler arası evlat edinmek de yasaldır.. Devletin bunun icin uyguladığı yöntemler vardır. Kurumdan evlat edinmekten farkı yoktur.Yoksa Devletimiz buna müsade eder miydi?
Merhaba,
Aslında yorumum tamamen hanımefendiye yönelikti ama umarım açıklayabilirim kimseyi kırmak istemem☺️ Tabii ki prosedürlere uygun bir şekilde ve gerçekten evlat edinmek isteyen bir aileye verilecekse çocuk, çok güzel bir aileye gideceğine eminim. Çünkü başkasının çocuğuna anne baba olmak isteyen her anne-baba çok kıymetli. Ben hanımefendinin çocuğundan rastgele kurtulmak istediğini sezdim, o yüzden ne olacağı belli değil dedim. Çünkü çocuğun geleceğinden çok kendi derdine düşmüş gibiydi. İnşallah tüm çocuklar siz ve sizin gibi güzel ailelerde hayat bulurlar🌸

Merhaba,
Aslında yorumum tamamen hanımefendiye yönelikti ama umarım açıklayabilirim kimseyi kırmak istemem☺️ Tabii ki prosedürlere uygun bir şekilde ve gerçekten evlat edinmek isteyen bir aileye verilecekse çocuk, çok güzel bir aileye gideceğine eminim. Çünkü başkasının çocuğuna anne baba olmak isteyen her anne-baba çok kıymetli. Ben hanımefendinin çocuğundan rastgele kurtulmak istediğini sezdim, o yüzden ne olacağı belli değil dedim. Çünkü çocuğun geleceğinden çok kendi derdine düşmüş gibiydi. İnşallah tüm çocuklar siz ve sizin gibi güzel ailelerde hayat bulurlar🌸
Çok teşekkür ederim. Guzel sözleriniz için, duyarlılığınız için. Rabbim hiç kimseyi birşeyin yokluguyla sinamasin. Özellikle de anne , baba veya evlat yokluğu asla doldurulamiyor. 💗💗💗

Back