• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkici bebek olmasaydı iyidi bakamadıktan sonra olması bisey değistirmiyo

Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-02-14-49-28-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-10-02-14-49-28-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 68
Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-02-14-49-28-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-10-02-14-49-28-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 73
Ben bu paylaşım için sizi kınamıyacağım hatta faydalı buldum oysa ki çoğu kınamış , hazırlıksız hamile kalma duygularınız ifade etmişsiniz ve hemen tepki almışsınız ,
Oysaki önemli konu bu
Birileri daha dikkatli olu bence bazı kadınlar korunmadıkları için 55 dahi hamile kalıyor o yaşta çocuk işkence ancak torun sevilir ama istemeden hamile kalan çok oda bilgisizlikten bence çocuk için maddi güç önemli sizin fakirliğinizi çocuk çekmek zorunda değil , ve önemli mesaj var bunu yaşamamak için önemli konu gönülsüz hamile kalmak hiç bir kadın yaşamamalı

Son düzenleme:
O zaman konuyu acmandaki amac nedir. Linc yemeyimi seviyorsun
Hayır bir arkadaşınıza daha yazdım dizede yazıyım ben uygulamaya yabancıyım konuyu yanlış yere yazmışım amaç sadece dertlesek kimsemin olmaması ve ben istemiyoken kese Allah çok isteyen bitene nasip etseydi dmek isteidm ne varki yani bunda belki biraz yanlış anlatmış olabilirim ama sizde bunu sorup öğrenebilirsiniz medeni bir insan gibi linç yedirmeye gerek yok cocuğu birine verecek olasam tanımadıklarıma değil sosyal güvenlik kurumuna veririm devllette buyür çocuk

Ben bu paylaşım için sizi kınamıyacağım hatta faydalı buldum oysa ki çoğu kınamış , hazırlıksız hamile kalma duygularınız ifade etmişsiniz ve hemen tepki almışsınız ,
Oysaki önemli konu bu
Birileri daha dikkatli olu bence bazı kadınlar korunmadıkları için 55 dahi hamile kalıyor o yaşta çocuk işkence ancak torun sevilir ama istemeden hamile kalan çok oda bilgisizlikten bence çocuk için maddi güç önemli sizin fakirliğinizi çocuk çekmek zorunda değil , ve önemli mesaj var bunu yaşamak adına önemli konu gönülsüz hamile kal

Oysaki önemli konu bu
Birileri daha dikkatli olu bence bazı kadınlar korunmadıkları için 55 dahi hamile kalıyor o yaşta çocuk işkence ancak torun sevilir ama istemeden hamile kalan çok oda bilgisizlikten bence çocuk için maddi güç önemli sizin fakirliğinizi çocuk çekmek zorunda değil , ve önemli mesaj var bunu yaşamamak için önemli konu gönülsüz hamile kalmak hiç bir kadın yaşamamalı
Birtek siz anladınız İnsanlar bana cani yazmış ama kendileri cani benim tek hatam ufak bir kaç yanlışlık oda uygulamayı bilmememden kaynaklı bilip bilmeden lince surukluyolar ve gerçekten yaşamadıkları şeylere karşı bilinçsiz ve ön yargıyla yaklaşıyorlar size teşekkür ederim

Birtek siz anladınız İnsanlar bana cani yazmış ama kendileri cani benim tek hatam ufak bir kaç yanlışlık oda uygulamayı bilmememden kaynaklı bilip bilmeden lince surukluyolar ve gerçekten yaşamadıkları şeylere karşı bilinçsiz ve ön yargıyla yaklaşıyorlar size teşekkür ederim
Canını sıkma 💋😍 her insanda empati yok

Maalesef damdan dusenin halinden damdan düşer anlar diyerek bu konuya empati kuramiyorum... dogmus bebege aldirsaydim demek baska bi canilik bence...insan agzindan cikanlara dikkat etmeli. InsaAllah Allah sizi evladinizla sinamaz.

keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis
sacma sapan olan sizsiniz! Su cumleyi kurdugunuz icin hic vicdan azabi duymuyorsunuz bile eminim. Eger ilerde hala o kiz cocugu sizinle olursa annesinin bir zamanlar kendisi icin boyle bir sey yazdigini okusa nasil hisseder acaba?
Para mal mulk degil konu; asil konu vicdan, merhanet, annelik babalik hissiyati. Sizde bu hissiyatlar eksik kalmis bir cocugunuz da olmasina ragmen enteresan sekilde😒

Oysaki önemli konu bu
Siz ne diyorsunuz Allah askina? Ne dedigi ne demeye calistigini mi anlayamadiniz? Ya da hayata her zaman boyle polyanna tarafindan mi bakarsiniz? Neresini faydali buldunuz?? İlerde cocuklari bilse bu fikrini anne babasinin ne faydali bir yazi yazmissin anne mi der sizce? Resmen istemiyor cocugunu gelmis bir de tup bebek konu altinda konu acmis. Saka gibisiniz gercekten

sacma sapan olan sizsiniz! Su cumleyi kurdugunuz icin hic vicdan azabi duymuyorsunuz bile eminim. Eger ilerde hala o kiz cocugu sizinle olursa annesinin bir zamanlar kendisi icin boyle bir sey yazdigini okusa nasil hisseder acaba?
Para mal mulk degil konu; asil konu vicdan, merhanet, annelik babalik hissiyati. Sizde bu hissiyatlar eksik kalmis bir cocugunuz da olmasina ragmen enteresan sekilde😒
Sanki sen hatasız mükemmel insansın
Konu sahibi üzgün onu dahi anlamıyorsunuz hemen linç

Doğum depresyonu denen konu var burada desteklemek şart bu linç ne yahu!? genç anne destek ve pozitiv mesaj bekliyor

Sanki sen hatasız mükemmel insansın
Konu sahibi üzgün onu dahi anlamıyorsunuz hemen linç
Anlasilacak bir yani yok. Allah vermis onca insan yoksulluk icinde tup bebek tedavilerine onca para veriyor ki cocugu olsun diye. Allah annenin icine vicdani merhameti kosulsuz evlat sevgisini de derc ediyor. Ama soylediklerine bakilirsa arkadasta bu hisler pek de var sayilmaz. Eksik olan para mal mulk degil yani dedigim gibi. Hatali da olsam evladimi boyle copten cikmiscasina muameleyle keske baskasina nasip olsaydi demem. Annem de dememis benim icin onca sikintiya ragmen. İnsandir hani icinden gecer eder hadi neyse de buraya kadar yazdigina gore kesinlikle var bir bit yenigi. Dertlesmek icin boyle bir konu acilmaz.!

Siz ne diyorsunuz Allah askina? Ne dedigi ne demeye calistigini mi anlayamadiniz? Ya da hayata her zaman boyle polyanna tarafindan mi bakarsiniz? Neresini faydali buldunuz?? İlerde cocuklari bilse bu fikrini anne babasinin ne faydali bir yazi yazmissin anne mi der sizce? Resmen istemiyor cocugunu gelmis bir de tup bebek konu altinda konu acmis. Saka gibisiniz gercekten

Anlasilacak bir yani yok. Allah vermis onca insan yoksulluk icinde tup bebek tedavilerine onca para veriyor ki cocugu olsun diye. Allah annenin icine vicdani merhameti kosulsuz evlat sevgisini de icine derc ediyor. Ama soylediklerine bakilirsa arkadasta bu hisler pek de var sayilmaz. Eksik olan para mal mulk degil yani dedigim gibi. Hatali da olsam evladimi boyle copten cikmiscasina muameleyle keske baskasina nasip olsaydi demem. Annem de dememis benim icin onca sikintiya ragmen. İnsandir hani icinden gecer eder hadi neyse de buraya kadar yazdigina gore kesinlikle var bir bit yenigi. Dertlesmek icin boyle bir konu acilmaz.!
Kalıplaşmış anne + çocuk düşünceler duygular var ama hayatın gidişatı duygusu herkes için aynı olmak zorunda değil

Eğer evlatlik vermek istiyorsaniz lütfen yasal yollarla yapin. Sokağa ya da bilmediğiniz birine para karşılığı vermeyin. Belli ki imkan olsa vereceksiniz . En azından devlet takip edebilsin o yavruyu.

Bu şekilde düşünmeyin artık olmuş 4 aylık...Bağlı bulundugunuz muhtarlıga gidin durumu anlatın...Bebeğiniz için yardım istediğinizi...Bizim muhtarımız facebooktan 2-3 yaş temiz kullanılmış ayakkabı yardımı yapacagını duyurmustu..Sıfır ayakkabılar yıgılmıs muhtarlıga...Herkes hepimiz seferber olduk...Bu dünyada iyi insanlarda var hala..

Yakınınızda konunuza,komsunuza anlatın durumunuzu yardım etmek ısteyen olursa sevinirim deyin.. Eşi hayırsız olan bir kadın ikinci çocuguna hamıle kalmıstı..Kayınvalidesini cevreden tanıyoruz..Bizde herkese söyledik,kendimizde elimizden geldiğince yardımlarda bulunduk...Fitre,zekat vermek isteyenlerede duyurduk...Her ne olduysa olmuş artık o bebeğin günahı yok...Direkt kadınla irtibat kurduk ya da direkt bebekle alakalı esyalar,ihtiyaclar karsılandı...

Yani diyeceğim o ki; mücadele edin hanımefendi...Mücadele edin...Bir tane tisörtü vardı ama sağlıklıydı,yanımdaydı parçam deyin...Lütfen mücadele edin...

Bence konu sahibi olumlu düşünün şu ünlü futbolcu ronaldo da çok fakir aileden geliyor hatta annesi de ona itiraf etmiş onu doğurduğunu pişman olduğuna oda tabi fakirlikten dolayı ama futbolcu annesi ona bunu söyledi diye kin bağlamamış yardım sever ,vicdanlı ve annesine saygılı annesi zengin bir kadın

Belli ki maddi imkansızlık sizi yıpratmış bebeğine bakamamak eminim her anneyi korkutur ama biz evlat sahibi olamayan kadınlar bunu anlayamayız onun varlığını çok istiyoruz çünkü. Umarım yaşadığınız şok kısa sürede geçer rızkıyla gelir de maddi olarak rahatlarsınız hakkınızda tek temennim bu olur

Back