- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 53
Ee korunsaydiniz o zaman bi zahmet. Bebek dogmus 4 aylik olmus . Ne yapicaksiniz baska birunemi vericeksiniz ?? Cami avlusunami terkediceksiniz ??? Oyle bi anlatmissinizki insann aklina baka bisey gelmiyor. Madem dogurdunuz bakicaksiniz. sükredinki saglikli bir bebek cesit cesit hastaliklarla dogup maddi manevi cok masraflari olan ailelerde var .Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım
Herkesin imtihanı farklıAy vallahi sinir krizi sebebi ha..
Gecen ay maaşimin üç katini hastaneye verdim, önümüzde ki ay da bi üc katini daha vereceğim.. cektigim cilelerden hiç bahsetmiyorum
Asla isyan etmedim etmem de.. Allah bizleri acisiyla,yokluguyla sinar ama böyle düsünenler çatır çatır doğururlar, hic bi imtihan da yaşamazlar(yaşamasinlar da)
Aldırsaydın o zaman ya allah böylelerine evlat veriyorda çok isteye vermiyor ya gerçekten çok üzülüyorum allah kahretsin siziBebek oldu 4 aylık şuan aldırma imkanı yok malesef aldırabilseydim aldırırdım ama
Nihayet aklı selim biri yazdı çoğunluk kadınlar ülkemde demek ki acımasız ve vicdansızKadin sadece dertlesmek istemis… kadin dogurunca bebegi olmayanlarin hakkindan gitmiyor, malum. Sadece cok kotu zamanda 2. Cocuk oldu diyor ve maddi olarak cok kotuyuz diyor. Belki eve ekmek alacak parasi yok, ustelik yasananlar sebebiyle muhtemelen agir bir lohusa depresyonu geciriyor, hepiniz iyi misiniz?
Evet ve soyle yazmislar “keske allah isteyenlere, hakedenlere cocuk verse”Konu sahibi ver iban numaranı ben sana para yollayım ,ay aynı hem cinslerimden gıcık kapmaya başladın yahu ,bu ne linç böyle hiç fakirlik parasızlık yaşamadınız mı ,kadına destek mesajları yapacağınıza kadını gömdünüz karanlığa ,yazıklar olsun sizin insanlığınıza size !!!!
Allah herkesin kalbine göre veriyor demek kiEvet ve soyle yazmislar “keske allah isteyenlere, hakedenlere cocuk verse”yani kendilerinin kimin neyi hakettigini bilebilecek seviyede goruyorlar. Cok uzuldum ben bu konuda ya
Cok uzuldum durumunuza. Oglunuz kac yasinda? Maddi destek alabileceginiz kimseniz yok mu? Gercekten cok masrafli bebek buyutmek, hele bir de elde yoksaAllah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım
Duygularimin tercumani olmuşsun her korunan hata kaza kurbanı ne de ilgincYani yazılacak çok şey var da ban yerim kesin.Eminim korunuyosunuzdur.Hep de korunanlar hamile.Alismis millet ker sekste hamile kalmaya.İsin doğalı bu zannediolar.Yani sussan susulmaz konuşsan ban yersin.Ne diyim ki ben şimdi.
O zaman doğru dürüst çift korunsaydınız, 4. Aya kadar hamileliğinizi hiç mi fark etmediniz herkes 2-3 haftalıkken yakalıyo, doğurunca mı fark edecektiniz?Valla herkez anlamak istediği yerden anlıyo herkeze ayrı ayırı anlatıcak halim yok kimse kimsenin ne yasadığını ne olduğunu bilemez buraya yazdım dertleşmek istedim birileriyle Allah keşke ikinci cocuğumu bakamiyacağım haldeyken bana değilde çok isteyen cocuğu olmayan birine nasip etseydi dedim hepsi bu
Rabbim sizlerede saglikli hayirli evlat nasip etsin cok iyi bilirim o duyguyuRabbim isyan etmiyorum affet. Ben her gece olmuyor diye burnum sızlaya sızlaya dua ederken bu ne şimdi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?