İkici bebek olmasaydı iyidi bakamadıktan sonra olması bisey değistirmiyo

Ay vallahi sinir krizi sebebi ha..
Gecen ay maaşimin üç katini hastaneye verdim, önümüzde ki ay da bi üc katini daha vereceğim.. cektigim cilelerden hiç bahsetmiyorum
Asla isyan etmedim etmem de.. Allah bizleri acisiyla,yokluguyla sinar ama böyle düsünenler çatır çatır doğururlar, hic bi imtihan da yaşamazlar (yaşamasinlar da)

Ee korunsaydiniz o zaman bi zahmet. Bebek dogmus 4 aylik olmus . Ne yapicaksiniz baska birunemi vericeksiniz ?? Cami avlusunami terkediceksiniz ??? Oyle bi anlatmissinizki insann aklina baka bisey gelmiyor. Madem dogurdunuz bakicaksiniz. sükredinki saglikli bir bebek cesit cesit hastaliklarla dogup maddi manevi cok masraflari olan ailelerde var .
Ben bu gec farkettim aldiramadimada inanmiyorum. Neden aldirmadin diye soranlara bahane olarak verilen bi cevap bu. Ustelik ikinci gebeliginiz illaki bir gebelik belirtisi farkedersiniz . Ya korunucaktiniz yada zananinda aldiricaktiniz.bi an heycanlanip Allah rizkini verir bebek bereketiyle gelir diye dusunup dogurmadiysaniz tabi.

Herkesin imtihanı farklı
Allah neyi çok istiyorsan onunla sınar

Kadin sadece dertlesmek istemis… kadin dogurunca bebegi olmayanlarin hakkindan gitmiyor, malum. Sadece cok kotu zamanda 2. Cocuk oldu diyor ve maddi olarak cok kotuyuz diyor. Belki eve ekmek alacak parasi yok, ustelik yasananlar sebebiyle muhtemelen agir bir lohusa depresyonu geciriyor, hepiniz iyi misiniz?

Valla ben yıllardır kadınlar kulübündeyi. Bı kere foto yüklemek istedim bulamadım. Emin misiniz uygulamaya hakim olmadığınıza

Nihayet aklı selim biri yazdı çoğunluk kadınlar ülkemde demek ki acımasız ve vicdansız

Bu arada aslında ben sizi çok iyi anladım. Bizde ikinci çocuğu bu yüzden düşünmüyoruz. Ama siz emziriyorsanız ve çalışmıyorsa iz, çorbada kaynatsaniz idare ediverorseniz. Zorlukla beraber kolaylık da vardır. Abisinin eskilerini giyer. Birde eğer ihtiyacınız varsa ne bileyim burdan yada baskka platformlardan mama , kılık kıyafet desteği işteyim bilemiyorum nasıl oluyor bu yardım işleri. Yavaş yavaş büyür. Çocuğun olması şuan ekonomik yönden sizi vurmaz.

Konu sahibi ver iban numaranı ben sana para yollayım ,ay aynı hem cinslerimden gıcık kapmaya başladın yahu ,bu ne linç böyle hiç fakirlik parasızlık yaşamadınız mı ,kadına destek mesajları yapacağınıza kadını gömdünüz karanlığa ,yazıklar olsun sizin insanlığınıza size !!!!

Evet ve soyle yazmislar “keske allah isteyenlere, hakedenlere cocuk verse” yani kendilerinin kimin neyi hakettigini bilebilecek seviyede goruyorlar. Cok uzuldum ben bu konuda ya

Evet ve soyle yazmislar “keske allah isteyenlere, hakedenlere cocuk verse” yani kendilerinin kimin neyi hakettigini bilebilecek seviyede goruyorlar. Cok uzuldum ben bu konuda ya
Allah herkesin kalbine göre veriyor demek ki

Belkide bu çocuk sahibi olmayanların sınavıydı ,sınavı geçemediniz ,haberiniz olsun Allah kalplerini yokladı ,kalpleri hiç iyi niyetli değildi üstelik !!!!

Cok uzuldum durumunuza. Oglunuz kac yasinda? Maddi destek alabileceginiz kimseniz yok mu? Gercekten cok masrafli bebek buyutmek, hele bir de elde yoksa ama sevgisinin cok ayri olduguna inaniuorum, bence ona bakmak, onu oksamak bambaska bir keyif veriyordur size. Ikinci cocuklar cok sevimli oluyorlar, kendilerini zorla sevdiriyorlar. Lutfen olumlu bakin.
Bir de bebegin nesine bakamadiginizi dusunuyorsunuz? Annelik hep yetersizlik duygusu. Belki siz de yapabildiklerinizi kucumsuyorsunuzdur.

Konu sahıbı ban yememiş daha performansınız düşmüş kızlar

Ben olumlu mesajlar bekliyorum konu sahibi için

Ne hikmetse plansiz gebelikler hep sorunlu maddi problemlerin oldugu evliliklerde oluyo sorsan sorunlar var sorsan sıkıntılı dönem ama bu donemde birde çocuk olmasin duze cikalim diye düşünüp korunmak kimsenin aklina gelmiyo oluncada ah vah tüh. Ya anlam veremiyorum allahin nasip ettigi seye başkasının olsaymis nasil diyebiliyor insan oglu. Bakamayacak durumda olan korunsun tuttun bi tarafini. Bn doktor tedavi derken maddi manevi ne emekelr verdim tüp bebej yolunda ki allahim nasip etti boyle yorumlari fikirleri görünce çıldırıyorum sinirimden

Yani yazılacak çok şey var da ban yerim kesin.Eminim korunuyosunuzdur.Hep de korunanlar hamile.Alismis millet ker sekste hamile kalmaya.İsin doğalı bu zannediolar.Yani sussan susulmaz konuşsan ban yersin.Ne diyim ki ben şimdi.
Duygularimin tercumani olmuşsun her korunan hata kaza kurbanı ne de ilginc

O zaman doğru dürüst çift korunsaydınız, 4. Aya kadar hamileliğinizi hiç mi fark etmediniz herkes 2-3 haftalıkken yakalıyo, doğurunca mı fark edecektiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…