- 12 Mart 2019
- 14.925
- 34.318
- 598
Çok şükür.Bebek oldu 4 aylık şuan aldırma imkanı yok malesef aldırabilseydim aldırırdım ama
Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım
Valla herkez anlamak istediği yerden anlıyo herkeze ayrı ayırı anlatıcak halim yok kimse kimsenin ne yasadığını ne olduğunu bilemez buraya yazdım dertleşmek istedim birileriyle Allah keşke ikinci cocuğumu bakamiyacağım haldeyken bana değilde çok isteyen cocuğu olmayan birine nasip etseydi dedim hepsi buÇok şükür.
Ee şimdi düşünceniz nedir yada buraya yazma nedeniniz?
Ozaman derdinizi doğru anlatmayı öğrenin yanlış anlaşılmaya müsait bi şekilde anlatılmış ve tüp bebek kategorisinde anne olabilmek için savaşan onca kadının oldugu bölümde kimse size destek olamaz ne yazıkkiValla herkez anlamak istediği yerden anlıyo herkeze ayrı ayırı anlatıcak halim yok kimse kimsenin ne yasadığını ne olduğunu bilemez buraya yazdım dertleşmek istedim birileriyle Allah keşke ikinci cocuğumu bakamiyacağım haldeyken bana değilde çok isteyen cocuğu olmayan birine nasip etseydi dedim hepsi bu
13 yildir anne olmak istiyorum su yazdiginiz akla mantiga sigmiyor.... ekonomik kosullar evet hayat cok zor ama bunu demeniz cok uzucu veren Allah evladiniza doya doya sarilin...Bebek oldu 4 aylık şuan aldırma imkanı yok malesef aldırabilseydim aldırırdım ama
Yani yazılacak çok şey var da ban yerim kesin.Eminim korunuyosunuzdur.Hep de korunanlar hamile.Alismis millet ker sekste hamile kalmaya.İsin doğalı bu zannediolar.Yani sussan susulmaz konuşsan ban yersin.Ne diyim ki ben şimdi.
Evet oyuzden kusura bakmayın yanlış yeri seçmisim uygulamaya hakim olmadığımdan belki haklısınız doğrudu anlatamamıs olabilirim aslında en başlarda benimde çocuğum olmuyodu hormon yetersizliğinden ve çok şey denedim sonunda buldum bir karışım sayesinde yani iyi geldi bana ama hayat buraya hadar getirdi şimdide hormon fazlalığı var bizi neyazikki şimdide istemez hale geldikOzaman derdinizi doğru anlatmayı öğrenin yanlış anlaşılmaya müsait bi şekilde anlatılmış ve tüp bebek kategorisinde anne olabilmek için savaşan onca kadının oldugu bölümde kimse size destek olamaz ne yazıkki
O sizin düşünceniz yerimde olmak istemezdiniz bende buna eminim13 yildir anne olmak istiyorum su yazdiginiz akla mantiga sigmiyor.... ekonomik kosullar evet hayat cok zor ama bunu demeniz cok uzucu veren Allah evladiniza doya doya sarilin...
Yerinizde olmak icin tup bebek tedavisi goruyorum su an hanimefendi...O sizin düşünceniz yerimde olmak istemezdiniz bende buna eminim
Yapacak bişey yok artık sizin için hayırlısı böyleymiş rabbim vermiş şükredin.Evet oyuzden kusura bakmayın yanlış yeri seçmisim uygulamaya hakim olmadığımdan belki haklısınız doğrudu anlatamamıs olabilirim aslında en başlarda benimde çocuğum olmuyodu hormon yetersizliğinden ve çok şey denedim sonunda buldum bir karışım sayesinde yani iyi geldi bana ama hayat buraya hadar getirdi şimdide hormon fazlalığı var bizi neyazikki şimdide istemez hale geldik
Bebek yönünden demiyorum hanımefendi onu bende anlayabiliyorum zaten hayat ve yaşantı yönünden bahsediyorumYerinizde olmak icin tup bebek tedavisi goruyorum su an hanimefendi...
Allah akil fikir versin bunun gibilere. Valla bu kafada anne olacagina hic olmasin daha iyi. Beni istemeyen bir annem olacagina hic olmasin daha iyi diye dusunurdum heralde. Yazik cok yazik..Durumunuza çare arıyorsunuz belli ki
Evladınızdan vazgeçmek yerine farklı çareler arayın, eminim bulacaksınız
Evladınızdan vazgeçmeyin
Hayatınızın hatasını yapar çok pişman olursunuz
isteyene, bakabilene her zaman vermiyor bacım. Ben o kadar yıllarca normal yolla tüp bebekle uğraştım olmadı. Artık nasip diyorum.Valla herkez anlamak istediği yerden anlıyo herkeze ayrı ayırı anlatıcak halim yok kimse kimsenin ne yasadığını ne olduğunu bilemez buraya yazdım dertleşmek istedim birileriyle Allah keşke ikinci cocuğumu bakamiyacağım haldeyken bana değilde çok isteyen cocuğu olmayan birine nasip etseydi dedim hepsi bu
Evet bu annenin elinde bebeğin geleceği iyi görünmüyor malesefAllah akil fikir versin bunun gibilere. Valla bu kafada anne olacagina hic olmasin daha iyi. Beni istemeyen bir annem olacagina hic olmasin daha iyi diye dusunurdum heralde. Yazik cok yazik..
Kesinlikle. Kuzum benim. Ona acidim zaten. Allah boyle cani anne babalardan uzak etsin tum bebekleri. Ne olursa olsun insan kendi anne babasinin yanindayken iyi olur, mutlu olur. Tabii bu dedigim onu gercekten seven sahiplenen isteyen anne babasiyla.Evet bu annenin elinde bebeğin geleceği iyi görünmüyor malesef
Farklı bir aileye giderse de nasıl insanlara denk geleceği belli değil
Allah yardımcısı olsun günahsız yavrucağın
Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın benim çocuğundan vazgectiğim falan yokAllah akil fikir versin bunun gibilere. Valla bu kafada anne olacagina hic olmasin daha iyi. Beni istemeyen bir annem olacagina hic olmasin daha iyi diye dusunurdum heralde. Yazik cok yazik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?