İkici bebek olmasaydı iyidi bakamadıktan sonra olması bisey değistirmiyo

nursina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
14
-17
1
30
Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım

Eeee?
Ne diyelim şimdi biz hayırlı olsun mu? Aldır gitsin mi? Keşke düzgün korunsaydınız mı?

Bu ne demek şimdi?Evlat edindirme mi amacınız?Ayıp yahu utanın artık.Simdi hayır yanlış anladınız da dersiniz kesin.Yahu ben ise gittiğim için vicdan azabı çekiyorum ki bebeğime babası bakıo emin ellerde.Siz ne sacmaliosunuz.Ne biçim insanlar var Allah'ım ya.Duzgun insanlara çocuk nasip etsin Allah.Bakin zengin demiorum düzgün.

Lütfen bu şekilde konuşmayın rabbim böyle uygun görmüş olmuş yiyeceği ekmek varmış gelmiş dünyaya rabbim kulunun rızkına kefildir diye bir söz var.. Ne kadar evlat sahibi olmak isteyip te olamayan insanlar var dualar edenler hatimler yapanlar var olsun diye tövbe diyip bebeğinize sımsıkı sarılın bence Allah korusun bide engeli olsaydı her zaman kötüsünü düşünün

Ee velhasilkelam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…