Eeee?Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım
Ee velhasilkelam?Allah herkese istediğini nasip etsin bir oğlum var bide kizım oldu Tam bir ekonomik kirizdeyken ve herşeyimizi kaybetmişken bir bebeğimiz olucağını geç öğrendik 4 aylık bir kızımız var ama biz pilanlamıyorduk bir kızımız olucağini ve keşke ona bakabilecek bir aileye nasip olsaymis çünkü bebeğinin olması kadar bakilmasida çok önemli babasıda benimle aynı fikirde uygulamayı uzaktan takip ediyordum artık dayanamayıp içimdekileri buraya yazdım
Demi ,sanki isteyen varsa vereyim gibi. Tüp bebek konusuna yazılmış olmasj da manidarBu paylasimdan farkli bir hissiyat aldim. Hadi hayirlisi bakalim.
Bebek oldu 4 aylık şuan aldırma imkanı yok malesef aldırabilseydim aldırırdım amaEeee?
Ne diyelim şimdi biz hayırlı olsun mu? Aldır gitsin mi? Keşke düzgün korunsaydınız mı?
Ben uygulamaya yabancıyım yorumla yazdım bura çıktıBebeginizi vermeyimi düşünüyorsunuz neden bu başlığın altına yazdınız kaos çıksın diyemi ?
Bunları şikayet etmeli ! Karı koca çocuğu vermek ist
Korunduğum halde olduKorunmadınız mı peki?
Korunmak dediğiniz kondom hap iğne 3lüsü müKorunduğum halde oldu
Hap kullaniyodumKorunmak dediğiniz kondom hap iğne 3lüsü mü
Yoksa geri çekilme mi sanıyorsunuz
Boyle bır cevap verdıgınıze gore vermeyı dusunuyorsunuz ?Ben uygulamaya yabancıyım yorumla yazdım bura çıktı
Hiç korkmuyor musunuz bu laflardan. Benim için bir tuhaf olduBebek oldu 4 aylık şuan aldırma imkanı yok malesef aldırabilseydim aldırırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?