İki yüzlü kayınvalide

Adam eşini korur gibi görünüp aslında korumuyor. Bu kadar şey yaşamış hiç mi eşi farketmemiş. Bence farketti ama adamın işine gelmiş

O kocanız çok sinsi. Size ayrı anasına ayrı oynuyor. Siz birbirinizi yerken o da bi sizden pışpış bi anasından pışpış geçinip gidiyor. Piyasa yapmış kendi çapında. Gerçekten elini masaya vuraydı siz o kaynananın laflarını ağzından değil, 6 ay sonra başkalarından duyar bir de şaşırır kalırdınız.

Siz bundan sonrasında bu şekilde davranmazsanız hâlâ geç değil.
Ayrıca bir yorumunuzda gördüm eşimle annesinin arası benim yüzümden bozulmasın istediğim için sustum yazmışsınız. Bunları anlattığınız takdirde eşinizle annesinin arası bozulacaksa bu sizin yüzünüzden değil bu kayınvalidenizin saygısızlıkları sebebiyle olmuş olacak. Bunun ayrımını yapın lütfen. Sizin yüzünüzden olmayan bir şeyi kendinize boş yere yüklemeyin. E bu şekilde de sizin huzurunuz kalmamış. Sizden bir üstünlüğü mü var? Siz kendinize kıymet vermezseniz gün gelir çok sevdiğiniz eşiniz de size kıymet vermez. Siz böyle her haksızlığa susarsanız gün gelir artık yeter deyip sesiniz çıkmaya başladığında siz hatalı bulunursunuz. Bence yeryüzündeki hiçbir insan evladı için değmez bu. Eşinizi sevmeyin vs demiyorum ama kendinizi de sevin. Aynı şeyleri anneniz eşinize yapsa ve siz annenize tepki gösterseniz eşiniz mi suçlu olur anneniz mi?

Kendisi almış olsa altınları neyse dicem de …

Bugüne kadar bişey yoktu şimdi noldu derler daha da konuşmazsam.. çok haklısınız kendi değerimi düşürdüm kayınvalidem özgüvenimi kaybettirdi iyice bana.

Ailenize ettiği laflara nasıl susabildiniz?
Size eşinizi başkalarinın istemesiyle ilgili lafları ederken sustunuz?
Paralarınızı ,altınlarınızı aldı,borca battınız sustunuz.
Çok özür dilerim ama binip sırtınıza tepinse haklı ,siz herşeye susup oturursanız o da kendine hak görür böyle herşeyi.
Yerinizde olsam artık susmam,eşinizin yanında konuşmuyorsa,eşiniz ortama dahil olunca,Anne sen aileme bunu dedin,bana şunu dedin ,ben senin düşmanın mıydım"diyerek duyurun eşinize de. Açın mevzuyu,derdi neymiş bir anlatsın

Esi de bana göre sucsuz degil. Isteyen anasini danasini gayet susturabiliyor. Üstüne daha 2.5 aylik evliler. Ne acil ihtiyacmis ki bu birden hem paralar hem altinlar gidiyor. Yani esim söyle iyi böyle iyi demis de ama bana göre öyle degil. Ha aileme öyle laflar edenin bir daha evime adim atmasina izin vermezdim, birakin görüsmeyi ama bunun icinde önce esinin hakkindan gelmesi lazim

Senin kayınvalide melek gibi sorun asla onda değil.

Nasıl söylerimim yok bence al karşına annen böyle böyle böyle yapıyor haliyle içim soğudu ve yüz göz olup samimiyet kurmak istemiyorum annen olduğu için saygı duyoyurm seni de arada bırakmak istemiyorum ama durum bu de o da senin üzülmeni istemez sonuçta

Kendi evladının mutluluğunu düşünen bir anne, evladının yol arkadaşına neden bunları yaşatır ki… Hadi insanlığı vicdanı yok, çocuğunun eşini mutsuz etmek çocuğunu da mutsuz etmek.. malesef bunu göremeyecek kadar gözleri köreriyor bazı insanların.

Şimdi uzaktan konusmak kolay olduğu için, bence hiç edepsizlik yapma çizgini de bozma ama hiç de görüşme derim. Ama gerçek hayatta “hiç” görüşmemek o kadar kolay değil. Anca eşinin alabileceği bir karar sonuçta onun annesi. Burada eşine büyük sorumluluk düşüyor senin yüz göz olmaman için. Ailesini koruması gerekiyor.

Bugüne kadar bişey yoktu şimdi noldu derler daha da konuşmazsam.. çok haklısınız kendi değerimi düşürdüm kayınvalidem özgüvenimi kaybettirdi iyice bana.
Sabır taşı çatladı dersiniz. Normalde evinizi kim geçindiriyor ? Sizin tüm maaşınızı da alıyordur eşiniz o kadar borcunuz da varsa.

Bunları söyleyen bir annesi olan kişi ile annesi ve oğlunu yüzleştirmeden, konuyu net olarak kapatmadan aşkımdan ölsem evlenmem.

Evlenirsem de, sonuç böyle olunca kendim ettim kendim buldum derim!
Beni en başından beri samimiyetsiz bulduğunu, iki yüzlü olduğumu, ailemin mahalle karısı gibi olduğunu ve daha sayamayacağım şeyleri söyledi ve gitti

ailemin mahalle karısı gibi olduğunu
Şunu söyleyen kişi kim olursa olsun saçını başını yolardım, net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…