malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.
Arkadaşım öncelikle bebeğine biran önce sağlıkla kavuşmanı dilerim,senin bu konuda ne çektiğini çok iyi anlıyorum,benim bebeğim de 29 haftalık doğdu,gerçekten zor günler ama sabret,dua et,Allah ın izniyle yavrun iyi olup sana kavuşucak...aynı mamalar bizden de istenmişti,hepsi pahallı mama.Belki konu dışı olucak ama benim oğlumun prematüre kıyafetleri çok değil,2-3 parça var,ihtiyacın varsa göndermek isterim,senin oğluna da uğur getirsin...ne yazık ki özel mesaj hakkım henüz yok..özelden yazamadım....Ayrıca kullanılmayan oyuncakların ihtiyacı olan bir çocuğu sevindirmesinden daha güzel ne olabilir...
Aynen.
Kimse kimsenin çocuk yapma hakkıyla ilgili konuşamaz.
Sende konuşturmasana arkadaşım bu ne ya.göndermiyosan gönderme.ama herşeyide söyleme hakkını kendinde görme.allah allaaah.
sıktı bu muhabbet ya.
Bacım nerdesin sen.çocuğum yok bekarim ama bir sürü oyuncak ayı var elimde oynarsa yavrun gönderelim sana.
çok sevinirim çok iyi olur allah sizden razı olsun ben mersindeyim inş. güzel mutlu bir evlilik hayatı yaşarsın
ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insanın çocuğu söz konusu olunca gurur rafa kalkar...
Rabbim senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun, her zorluğun bir mükafatı vardır, ben inanırım...
Adresini verirsen ben de yarin bi kac oyuncak gonderirim canim.. kiz cocugumuydu?? Tam olarak kac yasinda?
Ozelden bana adres ver canım. Allah razı olsun.
.....
Hemen not al canim sonra silelim..
yanlıs adresi vermisim canım..
....
bu adrese yaz olurmu?
ya ben de şunu anlamıyorum, asgari ücretle geçiniyorsunuz, bir tane çocuğunuz var, daha onun ihtiyaçlarını tam karşılayamadan neden 2. çocuk?o çocuklara da yazık, ihtiyaçlarını karşılayamadığınız için üzüntü duyan size de yazık.
Genel olarak hep ayni disunce var aklimizda kotu niyetli soyledigini dusunmuyrum arkadasim ama herseyde istedigin gibi gitmeyebiliyr.bende diydm herjese nasil oluyr korunulmuyrmu diye ben korunyrdm fakar 2. Cocugun tedavi sirasinda oldu
Yani sen istemesen bile gunu vakti gelen hersey oluyor.
Allah hepimize evlatlatimiza saglik huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?