• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Iki yaşında çocugum var oyuncak göndermek isteyen olursa

malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.

gerekli mercilere başvuruda bulundum gelip eve bakıp sonra yardım yapacaklarmış herşeyin hayırlısı yaa allahım o kadar yuceki ben göndermeyene sitem etmiyorum zorla gönderinde demiyorum ama konu nerelere geldi nette konu bu ratte lere geliyor yaa komşulara söylesen istesen ikitane patavatsız çıksa onuruna dokunacak laflar söylese ufff allah buyuktur allah herkesin gönlüne göre versin burda beni itham ederek konuşan oldu ama kendini bilen gerçekten olgun insanlarda yorum yaptı allah razı olsun çook tşk ederim düşmez kalkmaz bi allah

Aynen.
Kimse kimsenin çocuk yapma hakkıyla ilgili konuşamaz.
Sende konuşturmasana arkadaşım bu ne ya.göndermiyosan gönderme.ama herşeyide söyleme hakkını kendinde görme.allah allaaah.
sıktı bu muhabbet ya.

Arkadaşım öncelikle bebeğine biran önce sağlıkla kavuşmanı dilerim,senin bu konuda ne çektiğini çok iyi anlıyorum,benim bebeğim de 29 haftalık doğdu,gerçekten zor günler ama sabret,dua et,Allah ın izniyle yavrun iyi olup sana kavuşucak...aynı mamalar bizden de istenmişti,hepsi pahallı mama.Belki konu dışı olucak ama benim oğlumun prematüre kıyafetleri çok değil,2-3 parça var,ihtiyacın varsa göndermek isterim,senin oğluna da uğur getirsin...ne yazık ki özel mesaj hakkım henüz yok..özelden yazamadım....Ayrıca kullanılmayan oyuncakların ihtiyacı olan bir çocuğu sevindirmesinden daha güzel ne olabilir...

iyi niyetiniz ve hassasiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim şimdi aslında benim burda bu yazılanlardan sonra gurur yapıp teşkr ederim göndermeyin demek geliyo içimden ama şu an öyle bi lüksüm yok olsa ihtiyacım olmasa gerçekten yok derdim ama hep söyledim isterseniz uygun bi fiyatada alabilirim diye ama beni hep yanlış anladılar tabiki kıyafete ihtiyacım var bu konuda istekte bulunduğum yazımda var size çok minnettar olurum ve inanın altında kalmak istemem yaptığınız iyiliğin iletişime geçelim benim de özel mesj hakkım yok 0541 663 6239 tel numaram bana ulaşabilirsiniz tekrar tşkr ederim allahım dualarınızı geri çevirmesin inş.

Aynen.
Kimse kimsenin çocuk yapma hakkıyla ilgili konuşamaz.
Sende konuşturmasana arkadaşım bu ne ya.göndermiyosan gönderme.ama herşeyide söyleme hakkını kendinde görme.allah allaaah.
sıktı bu muhabbet ya.

bıraktım artık konuşsunlar benim için daha iyi günahlarımı döküyolar sayelerinde cennete daha çabuk giricem zaten sütüm kesildi arttırmaya çalışıyorum bide böyle gereksiz konularla canımı sıkmamaya karar verdim çocuğumun sağlığı için zaten allahım sopasını eksik etmiyo bana laf söyleyenlerin kendi foyaları meydana çıktı işki nedenini bilsinler yine söylüyorum hakkımda konuşup günahıma giren insanları allaha havale ediyorum allah onların gönüllerine göre versin

Bacım nerdesin sen.çocuğum yok bekarim ama bir sürü oyuncak ayı var elimde oynarsa yavrun gönderelim sana.

ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insanın çocuğu söz konusu olunca gurur rafa kalkar...
Rabbim senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun, her zorluğun bir mükafatı vardır, ben inanırım...

ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insanın çocuğu söz konusu olunca gurur rafa kalkar...
Rabbim senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun, her zorluğun bir mükafatı vardır, ben inanırım...

amin allah hepimizin yardımcısı olsun fazla birşey değil allahım bu sıkıntılarımın karşılığında evlatlarımı bana bağışlasın sağlıklı olsunlar yeter. başka bir dileğim yok rabbimden elbet her inişin bir çıkışı her çıkışında bir inişi vardır ve unutmamak lazım ki düşmek çıkmaktan daha hızlıdır önemli olan bunu unutmamak bugün yukarlardan konuşanlar bu lafımı unutmasınlar.. herşey gelip geçicidir herkes yapılanı yaptıklarını unutur da allah unutmaz rabbim banada unutturmasın ne iyiliği nede kötülüğü

Adresini verirsen ben de yarin bi kac oyuncak gonderirim canim.. kiz cocugumuydu?? Tam olarak kac yasinda?

evet kız çocuğu 20 aylık çok tşkkür ederim benim özelden mesaj hakkım yok mail adresi verirseniz oraya gönderim adresimi..allah sizleri unutmasın yaptıklarınız yolunuzu bir ışık gibi aydınaltsın inş. ahiretinizi güzel kılsın..tkrar tşk ederim

Ozelden bana adres ver canım. Allah razı olsun.

özelden hakkım yok mail adresini verirsen oraya yollarım yada yukarıda tel numaram yazıyo ordan ulaşırsan veririm. evlenmemişsin anne değilsin ama bu kadar duygulusun bence anne olup bana laf söyleyenler senden ders almalı. dilerim hayalindeki gibi bir eşin sağlıklı hayırlı evlatların olur..

Canım düşmez kalkmaz bir Allah. Ben samimiyetine güvenerek yolluyorum. Zaten Rabbim herşeyi hakkıyla bilendir. Evlat denince akan sular durur. Telefonunu aradın 1 saat önce ama kapalıydı. Şimdi tekrar arıyorum bilgin olsun. Rabbim evlatcığına hayırlı şifa versin. Kızında sağlıkla oynasın inşallah :nazar:

ya ben de şunu anlamıyorum, asgari ücretle geçiniyorsunuz, bir tane çocuğunuz var, daha onun ihtiyaçlarını tam karşılayamadan neden 2. çocuk? :19: o çocuklara da yazık, ihtiyaçlarını karşılayamadığınız için üzüntü duyan size de yazık.

Genel olarak hep ayni disunce var aklimizda kotu niyetli soyledigini dusunmuyrum arkadasim ama herseyde istedigin gibi gitmeyebiliyr.bende diydm herjese nasil oluyr korunulmuyrmu diye ben korunyrdm fakar 2. Cocugun tedavi sirasinda oldu
Yani sen istemesen bile gunu vakti gelen hersey oluyor.
Allah hepimize evlatlatimiza saglik huzur versin.

Genel olarak hep ayni disunce var aklimizda kotu niyetli soyledigini dusunmuyrum arkadasim ama herseyde istedigin gibi gitmeyebiliyr.bende diydm herjese nasil oluyr korunulmuyrmu diye ben korunyrdm fakar 2. Cocugun tedavi sirasinda oldu
Yani sen istemesen bile gunu vakti gelen hersey oluyor.
Allah hepimize evlatlatimiza saglik huzur versin.

arkadaslar sımdı daha mutlu oldum yazdıklarınızı gorunce zannettımkı hıc kımse bır sey yazmıcak korktum evet allah cok buyuk bır bakarsın zırvede bır bakmıssın asagıda lutfen bu ıhtıyacı olan ınsanları dıgerlerıne bakaraktan ayırmayalım cok gunah kımse kımsenın halınden anlamaz benım cevremde okadar muhtac ınsan varkı ....oyuzden onyargılı bakmayalım benım 2 oglum var allha sukur ne ıyı nede kotu bır durumum var 3. cocugu ıstemıyordum spraılım oldugu halde hamıle kaldım olacaksa oluyor allahın bıze nasıp gordugunu kımse sorgulamasın

allahım hepinizin yavrularına sağlık versin yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap allah ol dedimi oluyo kısmetinde de yoksa eğer sen ne yaparsan yap olma dedimi olmuyo allah herkesi birşeyle sınıyor i,şte bazen varlık bazen yokluk bazen sağlık anne baba eş sevgili dost herşeyle rabbim dilerim evlatlarımızla sınamasın bizi dilerim o sınavı layığıyla verelim. bugün burda beni tanımadan emin olmadan konuşanlar günahıma girdiler. kul hakkına girdiler ve bütün müslümanlar bilirki kul hakkının allah katında affı yoktur. kafir bir insanla aynı kefeye konur kul hakkı yiyen öksüz yetim hakkı yiyen ve allaha istiğfar eden umarım bunu bilerek yaşamayı nasip eder de allah bir daha kul hakkına girmezler. kafan sarmıyosa yollama günah değil sonuçta ama bilmeden atıp tutuyosan ve haksızsan işte o zaman günaha giriyosun ki ne günah.. diyecek başka da sözüm yok el uzatanlardan allah bin kere razı olsun cennetin en yüksek katında yer versin inş.

Back