malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.
gerekli mercilere başvuruda bulundum gelip eve bakıp sonra yardım yapacaklarmış herşeyin hayırlısı yaa allahım o kadar yuceki ben göndermeyene sitem etmiyorum zorla gönderinde demiyorum ama konu nerelere geldi nette konu bu ratte lere geliyor yaa komşulara söylesen istesen ikitane patavatsız çıksa onuruna dokunacak laflar söylese ufff allah buyuktur allah herkesin gönlüne göre versin burda beni itham ederek konuşan oldu ama kendini bilen gerçekten olgun insanlarda yorum yaptı allah razı olsun çook tşk ederim düşmez kalkmaz bi allah